serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: serviska cruze
job123: tak to je krásná cena:)
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
- Reklama
Jak okoukaj? Jako ze mi to nekdo objede? Co se tyka lakovani, tak jednoho lakyrnika v rodine mam a druhy je dobry kamarad, toho bych se nebal A ostatni veci, jezdime slusne, i pri svem mladem veku jsem dost opatrny a pritelkyne je opatrna taky, takze ze auto nabouram, se moc nebojim. A pokud nekdo sesrotuje me a ja to preziju, zaplati to on.
A na emechanicke zavady se pojistka nevztahuje, takze tech 0 % neni opravdu potreba
A na emechanicke zavady se pojistka nevztahuje, takze tech 0 % neni opravdu potreba
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Páni prehliadka po 30 000km za mnou cena cca 150eur výmena vzduchového filtra, olejového filtra, pelového filtra, a samozrejme olej + obhliadka karosérie celé to trvalo 2 a pol hodinky a kávička k tomu.
Remesloservis Nitra pri velkom Tescu zatial som velmi spokojný.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Takze cena stejna jako pri te prvni? To by bylo zajimave, pri druhe se toho deje vice, melo by to byt o neco vic
fatrc
predpokladám ale, že cena bola bez oleja? Mal si svoj?
predpokladám ale, že cena bola bez oleja? Mal si svoj?
Je divné, že Ti měnili vzducháč motoru, který není v předpise, ale nevyměnili Ti brzdovku, která je ve třiceti nebo 2r. nutná!fatrc píše:Páni prehliadka po 30 000km za mnou cena cca 150eur výmena vzduchového filtra, olejového filtra, pelového filtra, a samozrejme olej + obhliadka karosérie celé to trvalo 2 a pol hodinky a kávička k tomu.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Prave, to je nejake divne, poradne bych si prekontroloval, co ti udelali a meli udelat. V BSku se mi libilo, ze jsem dostal k fakture pristipnuty papir, kde bylo napsano, co se ma udelat a odskrtano, co udelali (jestli je to provedeno i skutecne, to samozrejme nikdo nijak nez kouknutim na auto nezjisti), takze hned vis
panové ked Vás možem poprosiť skuste napísať vaše hodnotenie aj sem podla návodu
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=37&t=17471
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=37&t=17471
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Neviem čo je divné a čo nie ale auto ide ako hodinky a mechanikovi verím lebo nerobí tam druhú nedeľu. A neservisujem tam prvé auto a zatiaľ bezproblémovo. A ceny tam mám vždy dobré.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
ahojte tak dnes prva prehliadka mojho cruza po roku v servise fu ha nechal som tam 170 ečiek super hmmmm
servisna prehliadka po 12 mesiacoch - CRUZE 1.8 LT benzin
najazdenych 13.257km.
AUTOTIP ZILINA - cca 2 hodinky prace.
nechal som si vycistit aj klimatizaciu.
najazdenych 13.257km.
AUTOTIP ZILINA - cca 2 hodinky prace.
nechal som si vycistit aj klimatizaciu.
CHEVROLET CRUZE 1.8 LT Pewter Grey
najazdenych : 14.500 km
Jej proc sis nevzal svuj olej? A cistit klimu po roce...no, jak kdo chce
vlastny olej - neriesim. cena mi vyhovovala.
cistenie klimatizacie - bolo uz citit mierny zapach + mame malicke deti, takze nebudem predsa riskovat nejake svinstvo z klimy.... za tie peniaze to rozhodne stalo...
cistenie klimatizacie - bolo uz citit mierny zapach + mame malicke deti, takze nebudem predsa riskovat nejake svinstvo z klimy.... za tie peniaze to rozhodne stalo...
CHEVROLET CRUZE 1.8 LT Pewter Grey
Tak mna to stalo 163 EUR (1. serviska). S tym, ze olej, 4,5 l stal cez 106 EUR. Olej som nestihol objednat tak som bral ich ale nabuduce si zoberiem vlastny. Fakturu alebo nejaky list vo formate A4 mi nedali, ze to vraj uz nedavaju takze len, blocek ale su na nom rozpisane polozky, ktr. fakturovali.
Mal som este problem s piskanim brzd, to vyriesili. Vsetko funguje, takze z toho pohladu som spokojny.
Teda snad urobili vsetko, co aj deklarovali. Skontrolovat to neviem. Ako napr. zistim, ci nazaj dali novy olej pripadne ine veci. Asi nijako, ked som pri tom nebol.
Neviem ci je to OK, ale nezapisali mi do servisnej knizky na stranu 20, kde su informacie o vymene oleja (zaznam o dalsej udrzbe - zaznam servisu o vykonani vymeny motor. oleja a filtra) info o oleji. Teda nenapisali tam nic. Ale na strane, kde sa pise o 1. garancke uviedli aj vymenu oleja a viskozitu oleja. Klasifikaciu nie. Staci to podla Vas alebo mam trvat na zapise aj na tu stranu o olejoch ak by boli v buduc. nejake komplikacie?
Dalsi problem som mal so spojkou. Neprijemne a dost hlasito pukala pri zatlaceni pruzina. Najprv mi povedali, ze je potrebene vymenit cely blok, ze samotna pruzina nejde vymenit ale nakoniec vraj vymenili len pruzinu, Funguje to dobre, takze spokojnost.
Nemam to nikde zapisane v serv. knizke. Mam na tom trvat aby o zapisali?
Mal som este problem s piskanim brzd, to vyriesili. Vsetko funguje, takze z toho pohladu som spokojny.
Teda snad urobili vsetko, co aj deklarovali. Skontrolovat to neviem. Ako napr. zistim, ci nazaj dali novy olej pripadne ine veci. Asi nijako, ked som pri tom nebol.
Neviem ci je to OK, ale nezapisali mi do servisnej knizky na stranu 20, kde su informacie o vymene oleja (zaznam o dalsej udrzbe - zaznam servisu o vykonani vymeny motor. oleja a filtra) info o oleji. Teda nenapisali tam nic. Ale na strane, kde sa pise o 1. garancke uviedli aj vymenu oleja a viskozitu oleja. Klasifikaciu nie. Staci to podla Vas alebo mam trvat na zapise aj na tu stranu o olejoch ak by boli v buduc. nejake komplikacie?
Dalsi problem som mal so spojkou. Neprijemne a dost hlasito pukala pri zatlaceni pruzina. Najprv mi povedali, ze je potrebene vymenit cely blok, ze samotna pruzina nejde vymenit ale nakoniec vraj vymenili len pruzinu, Funguje to dobre, takze spokojnost.
Nemam to nikde zapisane v serv. knizke. Mam na tom trvat aby o zapisali?
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
Ten spojkovy pedal aj mne trocha vrzga. Dobre vediet ze sa to da spravit.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ