olej
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ano,pojde to pol na pol,dufam ze tych 20 litrov bude konecna suma - ja dam 10 a oni tiez. Uvidime koncom tyzdna,hned dam vediet. A dakujem vsetkym za podporu,vratim to. Ale radsej to nepotrebujte.palikx píše:Tak to doufej,ale možná se do toho vejdeš,když tě nebudou chtít natahnout.Ted mě napada nepsal jsi,že to platíte servis a ty púl na púl?To by bylo fer.tak hodně štěstí.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
neviem aky mas mas motor ale 16ventil musis tocit ten motor to milujepalladin píše:Vascina esper ma 1,5 16V a to je velky rozdiel oproti 2l...
Moj nazor je ze okrem kvality vyroby, 1,5 nieje na sportovu jazdu (mozno v nexii,ale urcite nie v espere)
A okrem toho malo kto meni olej podla toho ako stanovuje vyrobca...
to je super Rado ze si sa nimi dohol pol na pol ,ak by si chcel valvoline plnu syntetiku 4l za 1200sk tak daj vedietRadoslav Hološka píše:Ano,pojde to pol na pol,dufam ze tych 20 litrov bude konecna suma - ja dam 10 a oni tiez. Uvidime koncom tyzdna,hned dam vediet. A dakujem vsetkym za podporu,vratim to. Ale radsej to nepotrebujte.palikx píše:Tak to doufej,ale možná se do toho vejdeš,když tě nebudou chtít natahnout.Ted mě napada nepsal jsi,že to platíte servis a ty púl na púl?To by bylo fer.tak hodně štěstí.
skus ja som mal 115km/hod a otacky skoro v cervenomAndy píše:vyskusam na esperepalladin píše:Ja viem ze ho treba tocit , ale nie je to ono... Jedine ta 3 stoji za volaco. Tam ked potiahnes cez 3 500 ot/min je to dobre. Inak to nie je vyhra.
Na sluzobnom voze som bezne 3 potiahol do 120 ... (ale tam mi to bolo jedno...)
Samozřejmě ze už to funguje v čr asi 2 roky nikdo neřeší číslo motoru. Pozor musí ale sedět typ motoru.A s tím jiným motorem je to pravda že je levnější ale může být taky nejak poškozený.GO je tuty vše nové a se zárukou
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Je to pravda. Od roku tusim 2001 nebo 2002 se u vsech aut ve velkem technicaku rusi vyrobni cislo motoru.palikx píše:Samozřejmě ze už to funguje v čr asi 2 roky nikdo neřeší číslo motoru. Pozor musí ale sedět typ motoru.A s tím jiným motorem je to pravda že je levnější ale může být taky nejak poškozený.GO je tuty vše nové a se zárukou
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
U nas to uz asi coskoro bude platne tiez s vymenou motora ako ND.
Radsej ale GO svojho povodneho motora,ktory poznam,ako nejaky iny z buracky,ktoremu neviem co je. Takto budem mat zaruku,povodnu RJ,viem aky olej som urcite daval,ci som ho vytacal,pravidelne menil naplne atd. Nie som zastancom toho najlacnejsieho a najdostupnejsieho,radsej priplatit a mat istotu! Mal som ponuku na 16V motor komplet za 10.000,- Sk vratane RJ a nevzal som ho! Mohlo by sa mu o chvilu stat to co mne,naco riskovat?
Radsej ale GO svojho povodneho motora,ktory poznam,ako nejaky iny z buracky,ktoremu neviem co je. Takto budem mat zaruku,povodnu RJ,viem aky olej som urcite daval,ci som ho vytacal,pravidelne menil naplne atd. Nie som zastancom toho najlacnejsieho a najdostupnejsieho,radsej priplatit a mat istotu! Mal som ponuku na 16V motor komplet za 10.000,- Sk vratane RJ a nevzal som ho! Mohlo by sa mu o chvilu stat to co mne,naco riskovat?