Mám namontováno od Dědka Náchod. Pevná varianta. Cena jestli se nepletu asi 7000,- Kč (měl jsem započítané v nákupní ceně)Hana píše:Nechal si už někdo namontovat tažné zařízení?
Doplnky Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Doplnky Orlando
- Reklama
Ano,Dědek Náchod je montuje za tuto cenu,už se tam chystám,současně mi tam dají lapače nečistot.
Folie na zatmavení u druhý firmy už jsou připravený ale mají teď dovču,čímž mě nakrkli,zvlášť když já žádnou nemám...
Folie na zatmavení u druhý firmy už jsou připravený ale mají teď dovču,čímž mě nakrkli,zvlášť když já žádnou nemám...
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Kolik bude cena zatmavení? A budou ti dělat celé auto? Také o tom uvažuji, ale nevím kolik jsou obvyklé ceny a co všechno se zatmavuje.Jožan píše:Ano,Dědek Náchod je montuje za tuto cenu,už se tam chystám,současně mi tam dají lapače nečistot.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Škoda 120 r.v. neznámý
Mě říkal max.do 3000,- s certifikací.Tvoje a spolujezdcovo se zatmavovat nesmí,už je z výroby 25%,zadní sedadla můžou být 50% a ty dvě malý okýnka + zadní 75%.
Jinak prodávají folie na sklo,šikovnější člověk si to může udělat za pár kaček.Na čisté sklo se rozpráší předem připravená voda s kapkou Jaru,pak se s tím dá chvilku hýbat,našteluje se to a od středu houbičkou vytlačí bublinky do stran.Já na to nemám čas,jsem v práci od nevi do nevi...
Jinak prodávají folie na sklo,šikovnější člověk si to může udělat za pár kaček.Na čisté sklo se rozpráší předem připravená voda s kapkou Jaru,pak se s tím dá chvilku hýbat,našteluje se to a od středu houbičkou vytlačí bublinky do stran.Já na to nemám čas,jsem v práci od nevi do nevi...
Ahojte,
1. po dobrých skúsenostiach so stieračmi BOSCH AERO TWIN na predchádzajúcich autách som si ich dal aj na Orlando.
Ak o nich tiež uvažujete, ušetrím Vás hľadania vhodného typu:
objednávacie číslo: 3 397 118 909
obchodné označenie: AR 607 S
dĺžky: 600/475 mm
cena: 43,-€ (v kamennom obchode)
2. už v prechádzajúcich autách som uvažoval s výmenou originálneho vzduchového papierového filtra za bavlnený filter K&N, až pri Orlande som prešiel k činom ...
typ: 33-2964
čistiaca sada: 99-5003EU
cena: 99,-€ (v internetovom obchode)
Výsledný efekt? Nič výrazné, máličko lepšia pružnosť. Samozrejme odpadá nutnosť pravidelných výmien papierového filtra. Netuším koľko stojí papierový filter, takže ani v tomto smere neviem či som vôbec niečo ušetril (max. najazdím 100 tis. km za cca 6-7 rokov, potom ďalšie auto). Proste som si chcel urobiť radosť, tak čo...
Peter
1. po dobrých skúsenostiach so stieračmi BOSCH AERO TWIN na predchádzajúcich autách som si ich dal aj na Orlando.
Ak o nich tiež uvažujete, ušetrím Vás hľadania vhodného typu:
objednávacie číslo: 3 397 118 909
obchodné označenie: AR 607 S
dĺžky: 600/475 mm
cena: 43,-€ (v kamennom obchode)
2. už v prechádzajúcich autách som uvažoval s výmenou originálneho vzduchového papierového filtra za bavlnený filter K&N, až pri Orlande som prešiel k činom ...
typ: 33-2964
čistiaca sada: 99-5003EU
cena: 99,-€ (v internetovom obchode)
Výsledný efekt? Nič výrazné, máličko lepšia pružnosť. Samozrejme odpadá nutnosť pravidelných výmien papierového filtra. Netuším koľko stojí papierový filter, takže ani v tomto smere neviem či som vôbec niečo ušetril (max. najazdím 100 tis. km za cca 6-7 rokov, potom ďalšie auto). Proste som si chcel urobiť radosť, tak čo...
Peter
- Přílohy
-
- IMG_1830.JPG (248.01 KiB) Zobrazeno 4639 x
-
- IMG_1839.JPG (246.47 KiB) Zobrazeno 4639 x
-
- IMG_1848.JPG (227.99 KiB) Zobrazeno 4639 x
Tak nevím, mně přímo od delaera nabízejí zatmavení celého auta (samozřejmě kromě čelního skla). Na přední okénka u řídiče a spolujezdce dávají fóĺii č.1, na okénka druhé řady buďto folii č.2 nebo 3 (není vidět dovnitř) a na okénka kolem kufru + zadní okno č.3. Jestli ty čísla odpovídají 25%, 50%, 75% nevím, ale rozhodně říkali, že není problém zatmavit i okénka u řidiče a spolujezdce i když už trochu tmavená jsou z výroby a na ostatních může být č.3 přes kterou není vidět dovnitř. Je na to samozřejmě atest a prý s tím není žádný problém ani při technické. Máte někdo už zatmaveno abych viděl jak to vypadá a tmavili byste to na tu nejtmavější fólii nebo stačí č.2?Jožan píše:Mě říkal max.do 3000,- s certifikací.Tvoje a spolujezdcovo se zatmavovat nesmí,už je z výroby 25%,zadní sedadla můžou být 50% a ty dvě malý okýnka + zadní 75%.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
Škoda 120 r.v. neznámý
Škoda 120 r.v. neznámý
- Marlboroman
Ahoj,Obelix píše:Je na to samozřejmě atest a prý s tím není žádný problém ani při technické. Máte někdo už zatmaveno abych viděl jak to vypadá a tmavili byste to na tu nejtmavější fólii nebo stačí č.2?
pisi prvni prispevek, uvazuji o koupi Orlanda a tak uz jsem precetl cele toto forum:) Mame doma male dvojcata a prave jsem se vratil z dovoleny z chorvatska s hondou civic a musim proste poridit druhy auto o kapku vetsi:)
Co se tyka folii.....pokud nechas zatmavit predni okna, tak i kdyz mas atest, budes mit na technicke problemy, pokud tam nemas znameho. Predni okna, ktera jsou tonovana jiz z vyroby se opravdu polepovat nesmi....a ani by jsem to nedoporucoval. Mam na Honde kompletni zatmaveni oken a lituju toho zatmaveni ve predu i kdyz to vypada super. Pres den je to ok, ale v noci poradne nic nevidis, dost se odrazi jakekoliv svetelko ze vnitr vozidla (i kdyz stahnes palubku na min.) a kazdy den parkuju pod barakem v podzemni garazi tak, ze si radeji stahnu okenko aby jsem pri couvani vubec neco videl v zrcatku. Zadni nech klidne na 3ku...je to super v lete kvuli detem ze na ne tolik nejde slunicko.
Ja porad rozmyslim, jestli mam jit do benzinu nebo nafty...ted mam hondu s 2,2 dieslem a jsem moc spokojenej...mam strach z benzinu aby to poradne jelo ale na naftu se mi zase nechce cekat (v patek mi rekli v chevroletu ze 9 mesicu)
Marlboroman
PS: tohle se asi u nas sehnat neda co? njn zakaznici v DE maj prednost
http://www.haeusler-gilching.de/go.to/m ... DX-V3ZHZ7U
Chevrolet Orlando 2.0 VCDi 120kw; LTZ White - 2012-....
Honda Civic 5D 2.2 i-CTDI 103kw; Black - 2008-....
Daewoo Lanos 1.5 - 1999-2010
Ahoj, ten multimediální systém je v doplňcích Orlanda, takže objednat to určitě půjde.
Jinak UFO je super auto Já sám jsem se rozhodoval jestli koupit Orlando nebo 8G (k H mě táhne srdce, k Chevroletu rozum).
Pokud můžeš porovnávat, Orlando jede s benzínem hůř jak Civic 1.8 (103kW). Odspodu je to mrtvý (oproti naftě - nekamenujte mě) nahoře se to teprve trošku sbírá, ale s Hondou neporovnatelné - H je výrazně motoricky lepší.
Oproti CTDi u Orlanda chybí ta 1s mezera než se nadechne turbo - alespoň mi přijde že ten projev je takový rychlejší... ale moc jsem s tím na testovacích jízdách najezdit nestihl
Podvozek je daleko "gumovější", není tak tvrdý jako u Civica, přitom ještě stále dostatečně jistý.
Osobně pokud máš CTDi volil bych naftu, chápu ale že benzíny jsou skladovky, takže se dá vybírat hned.
A vím, že bych tady na fóru neměl moc porovnávat, ale co tam opravdu proti Sportu chybí je výhřev sedadel.
... a v černé vypadá rozhodně líp tvůj Civic než Orlando
Jinak UFO je super auto Já sám jsem se rozhodoval jestli koupit Orlando nebo 8G (k H mě táhne srdce, k Chevroletu rozum).
Pokud můžeš porovnávat, Orlando jede s benzínem hůř jak Civic 1.8 (103kW). Odspodu je to mrtvý (oproti naftě - nekamenujte mě) nahoře se to teprve trošku sbírá, ale s Hondou neporovnatelné - H je výrazně motoricky lepší.
Oproti CTDi u Orlanda chybí ta 1s mezera než se nadechne turbo - alespoň mi přijde že ten projev je takový rychlejší... ale moc jsem s tím na testovacích jízdách najezdit nestihl
Podvozek je daleko "gumovější", není tak tvrdý jako u Civica, přitom ještě stále dostatečně jistý.
Osobně pokud máš CTDi volil bych naftu, chápu ale že benzíny jsou skladovky, takže se dá vybírat hned.
A vím, že bych tady na fóru neměl moc porovnávat, ale co tam opravdu proti Sportu chybí je výhřev sedadel.
... a v černé vypadá rozhodně líp tvůj Civic než Orlando
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
- Marlboroman
Ahoj,
ano UFO je opravdu super auto, mam ho tri roky a naprosta spokojenost az na tu velikost pro 4clenou rodinu
Mas pravdu ohledne te 1s prodlevy, ale zvyknout se na to da.
Ohledne nafta vs. benzin u Orlanda - je mi jasny, ze ten benzin pojede hur, ale preci jen to bude v tydnu auto pro manzelku s detma, o vikendech pro vsechny k jezdeni po babickach a obcas na vylet max do 300km. Na "blbnuti" a jezdeni sam mi zustane honda a motorka....a 70k rozdil mezi naftou a benzinem je pri dvou autech, motorce, manzelce na matersky a dvouletejma dvojcatama i pri dobre vyplate trosku znat A faktem je, ze s Hondou jsem najezdil za 3 roky 35k km...kdyz budou auta dve, bude to cca. polovina (6k za rok). No jeste mam tak dva mesice casu na rozhodnuti
Aby jsem nebyl uplne OT v tomhle tematu, jake doplnky jsou podle vas absolutni nutnost hned pri koupi Orlanda?
Ja to vidim kazdopadne na: gumove koberecky (kdyz je neda dealer), bocni ochranne listy, zasterky (takove co jsou zde na forku foceny) a casem pak asi tazny. S rezervou porad nevim nevim....za poslednich 12 let jsem jeste ani jednou nepouzil.
PS: Inza - presne stejna konfigurace na kterou cekas byla moje prvni, kterou jsem si u Orlanda vybral....a bral bych i ted, ale vzhledem k tomu co jsem napsal...... BTW jak vis, ze je moje UFO cerny?
Marlboroman
ano UFO je opravdu super auto, mam ho tri roky a naprosta spokojenost az na tu velikost pro 4clenou rodinu
Mas pravdu ohledne te 1s prodlevy, ale zvyknout se na to da.
Ohledne nafta vs. benzin u Orlanda - je mi jasny, ze ten benzin pojede hur, ale preci jen to bude v tydnu auto pro manzelku s detma, o vikendech pro vsechny k jezdeni po babickach a obcas na vylet max do 300km. Na "blbnuti" a jezdeni sam mi zustane honda a motorka....a 70k rozdil mezi naftou a benzinem je pri dvou autech, motorce, manzelce na matersky a dvouletejma dvojcatama i pri dobre vyplate trosku znat A faktem je, ze s Hondou jsem najezdil za 3 roky 35k km...kdyz budou auta dve, bude to cca. polovina (6k za rok). No jeste mam tak dva mesice casu na rozhodnuti
Aby jsem nebyl uplne OT v tomhle tematu, jake doplnky jsou podle vas absolutni nutnost hned pri koupi Orlanda?
Ja to vidim kazdopadne na: gumove koberecky (kdyz je neda dealer), bocni ochranne listy, zasterky (takove co jsou zde na forku foceny) a casem pak asi tazny. S rezervou porad nevim nevim....za poslednich 12 let jsem jeste ani jednou nepouzil.
PS: Inza - presne stejna konfigurace na kterou cekas byla moje prvni, kterou jsem si u Orlanda vybral....a bral bych i ted, ale vzhledem k tomu co jsem napsal...... BTW jak vis, ze je moje UFO cerny?
Marlboroman
Chevrolet Orlando 2.0 VCDi 120kw; LTZ White - 2012-....
vidím to na koberečky / lišty / zástěrek se asi vzdám a tažný možná časem taky - ale asi jinde než originál (kvůli ceně).Marlboroman píše:Ahoj,
Zbytek v SZ.
Co se týče tažného, zkoumal jsem jak je to s povolenou hmotností - u originálu je udávaných 1500kg, neoriginál (někde tady byl odkaz) 1800kg. Bohužel co se týče našich zákonů, platí hodnota, která je daná výrobcem v TP vozidla, tedy více jak 1500kg stejně nesmíte použít (u nás se bere aktuální hmotnost), např. v Německu ale za Orlando nesmí přijít vlek který má tonáž 2t byť by byl prázdný.
... možno ešte bezpečnostné matice kolies.
Čo sa týka rezervy: tiež som to dlho prežúval, absolvovali sme bez rezervy aj dovolenku (Chorvátsko), stále ma však hrýzli pochybnosti čo ak ...
Všetky náležitosti potrebné pre montáž rezervy už mám objednané
Peter
Čo sa týka rezervy: tiež som to dlho prežúval, absolvovali sme bez rezervy aj dovolenku (Chorvátsko), stále ma však hrýzli pochybnosti čo ak ...
Peter
Tak jsem si nechal nabídnout cenu na tažné zařízení - bajonet od prodejce Chevroletu a nestačil jsem se divit. Materiál 9.800,-- Kč + 5 x 720,-- za práci + nějaké drobnosti . .. do 15.000,-- Kč se prý vejdou. Stačí se podívat na http://www.ecohook.cz/katalog.php?t02=16 aby člověk zjistil, že materiál i s dopravou přijde na 5.923,-- Kč. To už snad není ani podnikání...
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Musíš k tomu připočítat ještě elektriku,ale u slušnýho mechanika je montáž bajonetu do 7.000,-
... ano, matice vůbec nejsou špatný nápad, i když naštěstí rozteč Chevroletu je tak specifická, že aby to někdo kradl, potřeboval by to pro svoje auto...peterv píše:... možno ešte bezpečnostné matice kolies.
Peter
... nebo nějakej zlodějíček co neví k čemu to bude pasovat
Rezerva - kolik tě to vyjde?
Naštěstí jednoho znám, jsem to já . Myslím, že to za den zvládnu, když to odborník zvládne za 5 hodin (podle výrobce 3 h), tak to musím za sobotu zvládnout...Už jsem to objednal 5.923,-- je tažné už s originál elektronikou Orlando.Jožan píše:Musíš k tomu připočítat ještě elektriku,ale u slušnýho mechanika je montáž bajonetu do 7.000,-
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ