Vymenil a presedlal
Ale je teraz chorucky a musi ist do servisu takze si trocha dlhsie nezajazdim asik
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Také mám svého Matize po 9 letech stále čistého a udržovaného / musím pochválit sám sebe - dělá mi to radost ahoj klucí ... přeji hezký den
....................
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE/II.o.8 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2012
Scorpion.11 píše:Pěkný, naleštěný, takže velká pochvala . Jinak neznat stáří suta tak bych dle fotky i řekl funglovka
..................
Díky " Škorpíku " za uznání a pochvalu ... udržba a pravidelné ošetření karoserie je také velice důležité pro celkový vzhled. Však spodek vozidla pak také podle toho vypadá ... snažím se
Zdravým po dlouhé době dal jsem zase nějaké fotečky byl jsem na dovolené v Jedovnicích bylo super až na počasí. Mám nalítané 17500km a jsem moc spokojeni . Tak zatím
Přílohy
IMG_6075.JPG (251.4 KiB) Zobrazeno 1879 x
1.2 DOHC 16V 62kw Komfort 5dv sport blue +Metalicky lak
Autíčko máš krásný ses moh stavit za scorpionem 11 ten je místní z Jedovnic,taky jsem ho už dlouho neviděl scorpione tohle je výzva za týden dodělám všechny naslibovaný práce a můžem jít na hříbky co ty na to??
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
pro každého dobrého člověka jsem tu a s každým se rád setkám jinak hříbky prozatím nejsou, ale pomaloučku začínají vylézat, ale s takovým počasím začnou za chvilku plesnivět
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)