Náter spodku a dutín
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Náter spodku a dutín
Striekol si to raz alebo si dal dve vrstvy?
- Reklama
Výfuk vypadá (chvíli) opravdu hezky, ale je to jen estetický efekt, viz např.:Scorpion.11 píše:Rezistin a nebo Tlumex, na výfuk stříbřenka ve spreji.
http://www.dfens-cz.com/rservice.php?ak ... 2009072602
"Mimochodem postřehněte, že origo výfuk zrezl zevnitř, což je zajímavé poseltsví pro ty kutily, co nesmyslně natírají výfuk zvenčí barvou. Ve výfuku kondenzuje voda z výfukových plynů, takže je mnohem více pravděpodobné, že výfuk prorezne zevnitř než zvenčí." ...platí pro benzín, nafta je na tom v tomto ohledu mnohem lepé!
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
tak že je to natírání výfuku na nic bych netvrdil,něco to zachrání,hlavně v zimním období,životnost se prodlouží a nerezne to ve venkovních svárech,pokud se někomu nechce je věc jiná zpodek byl nastříkanej origo,teď je tam druhá vrstva,sříklá trochu poctivěji.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
mě to čeká tetka nástřik spodku,už jsem objednaný ke známemu na začátek příštího měsíce
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Však ten článek toto nerozporuje, jen tam píšou a na fotkách ukazují, že ten výfuk vyrezne vevnitř mnohem dřív než zvenčí, čili přestane plnit svou úlohu, i když zvenčí se bude třeba ještě lesknout jako nový. Životnost určitě prodlouží, když se výfuk pořídí v nerezu.ladinek píše:tak že je to natírání výfuku na nic bych netvrdil,něco to zachrání,hlavně v zimním období,životnost se prodlouží a nerezne to ve venkovních svárech,pokud se někomu nechce je věc jiná
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
jenže to ten výfuk přežije celý auto
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
Jojo na srandičky vás užije Tak je to teda, je to nádoba s aktivním uhlím pro odvětrání výparů z nádrže :?:Jinak auta od r.výroby 2009 to už tam nemají (nebo to mají schovaný někde jinde )
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Scorpion.11 tak to mám tam taky,před chvilou jsem přijel z pneuservisu a koukal jsem na to,je to palivo,filtr na asik výpary z benzinu protože všechno co k němu vede a z něj odchází je od benzínu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Tak dnes jsem si pořídil fungl novou pistoli na dutiny a zpodek ,už se těším až v srpnu vystříkám dutiny,vezmu zrovna i švárovýho Logana
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
blahopřeji ke koupi a též se těším
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
už je to nachystaný mám z ní radost
RESISTIN ml-Na dutiny nebo cokoliv jinýho ale asi určitě bude tohle
Resistin ML antikorozní nátěr 950g. Používá se ke konzervaci kovových součástí i v nejtěžších klimatických podmínkách, k ochraně dutin a větších ploch automobilů (prahy dveří, sloupky karoserie, vnitřky dveří apod.). Při normální teplotě je nános prostředku 35 až 45 g/m2. Pro ředění se používá technický benzin.
RESISTIN ml-Na dutiny nebo cokoliv jinýho ale asi určitě bude tohle
Resistin ML antikorozní nátěr 950g. Používá se ke konzervaci kovových součástí i v nejtěžších klimatických podmínkách, k ochraně dutin a větších ploch automobilů (prahy dveří, sloupky karoserie, vnitřky dveří apod.). Při normální teplotě je nános prostředku 35 až 45 g/m2. Pro ředění se používá technický benzin.
- Přílohy
-
- shop_products-image_pjpeg-20100423023802-7744-img-6533_jpg.jpg (31.41 KiB) Zobrazeno 2971 x
-
- safaa 020.JPG (98.47 KiB) Zobrazeno 2971 x
Edmund Burke
Edmund Burke
...no ještě k výfukům Ládinek má pravdu v jednom a to jsou sváry a protože výfuk hnije kondenzací vody zevnitř, koupil jsem si tentokrát výfuk z fy. TYLL na český auta dělají na cizí dovážejí zn. MTZ ale hlavně mají být oboustraně pohliníkované jsou ale uvnitř zůstává proužek 3mm ( technologie výroby trubky asi to jinak nejde ), nicméně mě ujistili že mám na 5let pokoj. No a u palikxe jsem našel demontované a vyhozené právě tyto výfuky TYLL a opravdu " hnily " od svárů...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
ja som to tu uz niekde pisal, ze original vyfuk gm kupovany v carmaxe mi odhnil vo zvare pocas dvoch sezon. Proste zvar zmizol a vedla rurky iducej do zadneho tlmica ostala len diera ako past. Ani sa tomu nedivim, len vyfuky sa robia sice z pohlinikovaneho plechu ale zvary su obycajne a len zasvacane striebrenkou, ktora zmizne uz pri motazi (na montaznikove ruky ak sa jej dotkne).
Novy vyfuk (polmostrow) som dal dodatocne opieskovat a ziarovo pohlinikovat okolo zvarov a zatial drzi 3 sezonu bez znamok poskodenia. Je trosku hlucnejsi, pretoze som do oboch tlmicov navrtal na zaciatku a na konci 3mm dierky na odtok kondenzatu, ale v strednom tlmici sa aj tak niekde kondenzat zdrzuje, asi ma este strednu komoru. Len prvy diel, ten ktory ma na sebe vlnovec je oplieskany od kamienkov v ohybe, kde ma plochu kolmo na smer jazdy a tam trosku hnije, napriek tomu ze bol nasopovany hlinikom plus nastriekany farbou na vyfuky.
Novy vyfuk (polmostrow) som dal dodatocne opieskovat a ziarovo pohlinikovat okolo zvarov a zatial drzi 3 sezonu bez znamok poskodenia. Je trosku hlucnejsi, pretoze som do oboch tlmicov navrtal na zaciatku a na konci 3mm dierky na odtok kondenzatu, ale v strednom tlmici sa aj tak niekde kondenzat zdrzuje, asi ma este strednu komoru. Len prvy diel, ten ktory ma na sebe vlnovec je oplieskany od kamienkov v ohybe, kde ma plochu kolmo na smer jazdy a tam trosku hnije, napriek tomu ze bol nasopovany hlinikom plus nastriekany farbou na vyfuky.
no ony ty sváry jsem měl orezlý i na všech kovových částech podvozku/torzní příčka atd/scorpion 11 měl to stejný ta péče se vyplatí a ne že ne jak píšou v sekci Orlando když jsem prodával feldu 12 let starou podvozek byl jak novej stříkal jsem ho 3x za tu dobu co jsem ji měl,na technické jenom čučeli jak je zpodek zdravej a krásně lepkavej
Edmund Burke
Edmund Burke
...jo jasně sváry jsou největší problém mění se struktura kovu jeho vyhřátím
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico