Sport. voland VICTOR - kde nejlevneji sehnat?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

milosh

Příspěvek od milosh »

Radmont píše:tatko mal kedysi davno ladu a tomu hovorim kormidlo. v cene bol zahrnuty aj posilnovac ruk :lol:
ked sme presli z lady na auto s posilnovacom, tak som mal problem sa udrzat na ceste a hlavne som vobec nepocul motor. na ziguliaku ked som pridal plyn, tak to riadne zaburacalo a okolity ludia vedeli ze ide sovietskaja masina
no vidis a ja si kvuli zvuku koupil ladak, abych si pripomel sve prvni auto - skodu 105 :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

wapril
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wapril »

no a mně před měsícem na cestě z Ostravy rupl výfuk a ladění bylo grátis ... závistivě se ohlíželi i harlejáci :D :lol:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Sem na tom uplně stejně Wapril taky se po mě ohlížejí ale já to mám už měsíc a je to takový docela decentní tak to zatím neřeším :)
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

Radmont píše:tatko mal kedysi davno ladu a tomu hovorim kormidlo. v cene bol zahrnuty aj posilnovac ruk :lol:
ked sme presli z lady na auto s posilnovacom, tak som mal problem sa udrzat na ceste a hlavne som vobec nepocul motor. na ziguliaku ked som pridal plyn, tak to riadne zaburacalo a okolity ludia vedeli ze ide sovietskaja masina
aj moj tat mal kedysi Ladu 1200 combi, ale ja som chvalabohu vtedy este nemal vodicak :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

A to se chceš, Miloši, připravit o airbag????!!!!???

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:A to se chceš, Miloši, připravit o airbag????!!!!???
Za ten efekt to stoji a ja nejsem sprinter jako ty a vzdy jezdim s pasem, takze asi tak :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

O to nejde, zda ji sprinter nebo ne... a pokud bys jezdil bez pásu s airbagem, tak ten Tě při havárce zabije, když se nafoukne.
Nevím, je to samozřejmě Tvoje věc, ale já bych se v autě o takový prvek bezpečnosti nepřipravoval... Ještě to prosím zvaž!

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Ivan má podľa mňa pravdu. Sériový volant v Nexii nie je bohviečo,ale airbag je airbag. Ja ho síce nemám,ale aj tak si nedám športový volant. Airbag môže zachrániť život,aj keď buchnúť nechce nikto z nás. Ale k čomu bude športový volant,keď budeme pod zemou? :!:
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Tady bych viděl pár problémů.
Airbag není problém, prostě tam nebude, ale co s klaksonem? Většina sport-volantů nemá v prostředku tlačítko. To je jedna vě a druhá aby volant nezacláněl moc přístrojovku. Měl jsem sportovní volant na Š120 a docela mi vadilo, že tevidím na všechny kontrolky.
Samozřejmě rozumím tomu, že seriový volant je velký, má tenký věnec a tudíž se taky blbě drží. Taky bych si tam dal sporťák, ale nesměl by zavazet a musel by "umět" troubit. Víte o takovém? :roll:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Co ja vim, tak Victory maji urcite tlacitko na troubeni a fura dalsi ho ma taky! Jen par "starsich" ho nema ;)

Taky zvazuju, ze si dam sportovniho Victora, protoze mi airbag nefunguje. (sviti mi kontrolka od te doby, co jsem si lakoval palubku a porad ne a ne shasnout, tak cekam, kdy mi to za jizdy vlitne do xichtu) :lol:

BTW: Volant Victor, jak jiz bylo psano stoji neco kolem 2tkc + naboj na prislusny vuz cca 1500,- takze to chce zvazit. Udajne na Daewoo pasuje naboj z Kadetta po mensi uprave, ktera spociva v tom, opilovat takovej vystupek, kterej vypina blinkry ;)
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Robert píše:Co ja vim, tak Victory maji urcite tlacitko na troubeni a fura dalsi ho ma taky! Jen par "starsich" ho nema ;)

Taky zvazuju, ze si dam sportovniho Victora, protoze mi airbag nefunguje. (sviti mi kontrolka od te doby, co jsem si lakoval palubku a porad ne a ne shasnout, tak cekam, kdy mi to za jizdy vlitne do xichtu) :lol:
Až Ti to práskne tak se přitom zárověň vyfoť a fotku daj sem, ať je nejaká sranda. :lol: :lol: :lol:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

To vis, ze jo... ;) Preci bych vas nepripravil o tu kopu srandy :lol: :lol: :lol:
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

MILOSH airbag nepotřebuje,umírá jako chlap :lol: :twisted:
ŘEZNÍK
Olda

Příspěvek od Olda »

já mám připravený volant RAID, ovšem nába z bramboráka-proto sháním nábu na nessi... kdyby se to někomu válelo na půdě...
jo k tomu airbagu 2 věci: 1.:potom co jsem viděl crashtesty na nexi tak si myslím že airbag je tam stejně na ozdobu
2.:servisák v daewoo tvrdil že někdy stačí malá rána
a bag je venku a někdy je řidič s věncem pod drnem a bag nic... musíš to umět trefit :lol: :twisted:
to byli 2 důvody proč je mi airbag u nexie ukradený
... vůbec bych se toho volantu nebál...

Jo nevíte o někom ve vých. čechách kdo by ho potáhl kůží (červenou) za rozumnou cenu (taky je to polyuretan-nic moc) ???dik
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“