Uvidím. Ještě se rozhodnu a kdyžtak bychom se domluvili na srazu. Pokud ještě bude. Ale spíš se chci zeptat jestli má někdo z vás zkušenosti z montáže rezonátoru?Ivan píše:Měl jsem na autě WM Sport, který je stále na prodej - cena je 1500 Kč.
Na technické projdeš bez problémů, protože emise to neovlivní a zvuk je v nízkých otáčkách a na volnoběh jen o trošičku hlasitější než u sériového tlumiče. A na nexii jde samozřejmě přidělat bez větších problémů. Máš-li zájem, ozvi se. Nebudeš litovat
Značky výfuků
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem se o to zajímal a myslím, že rezonátor jsou jen vyhozené peníze.
Budeš-li chtít, vezmu ten tlumič s sebou na sraz.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně tlumič tam můžeš vzít a myslím, že když ho neveznu já, tak ho vezne někdo jiný.Ivan píše:Dlouho jsem se o to zajímal a myslím, že rezonátor jsou jen vyhozené peníze.
K tomu rezonátoru: Proč myslíš že to jsou peníze v prachu? Co jsem se dočetl, tak díky nějaké šupinkové konstrukci v jeho pajšlu urychluje tok výfuk. plynů, čímž zlepšuje asi výplach a taky zvuk, ne?
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
KURVADRÁT! teď mi přišel originál za 900, kdybych to věděl..., no vypadá to na poláka, tak jesi ho budeš mít ještě na za půl roku... (víc mu nedávám) tak ho beru:lol:Ivan píše:Měl jsem na autě WM Sport, který je stále na prodej - cena je 1500 Kč.
Na technické projdeš bez problémů, protože emise to neovlivní a zvuk je v nízkých otáčkách a na volnoběh jen o trošičku hlasitější než u sériového tlumiče. A na nexii jde samozřejmě přidělat bez větších problémů. Máš-li zájem, ozvi se. Nebudeš litovat
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ivane,ja ten Tvoj WM SPORT ak ho este budes mat na zraze urcite kupim. Brat si teraz kupil FIAT TIPO 1.4 a chce ho trosku tunit.takze vyfuk sa celkom zide. Mne ako clenovi klubu urobis lepsiu cenu,tak ako ja Tebe na RJ,nie?Ivan píše:Dlouho jsem se o to zajímal a myslím, že rezonátor jsou jen vyhozené peníze.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
WM Sport je polská kopie Sebringu. Cena velice dobrá, kvalita lepší než průměrná. "Laděná koncovka" asi moc zvuku nenadělá U technické bys projít měl, ale záleží na tom, kdo zrovna bude v té montážní jámě na to koukat
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project