Gumové koleno
Moderátor: Blue Lanos
Gumové koleno
Nevite k cemu to slouzi? Pred par dny me prasklo, no prasklo.. chytl sem to a zustalo me to v ruce, ale jen v jednom miste, tak sem si rekl ze sezenu nejakou nahradu, ale jediny co sem zatim sehnal je to co vidite na obrazku, gumova hadice ale abych z ni udelal koleno tak sem ju musel ohnout, ale kdyz se ohyba hadica, tak dochazi v tom ohybu k jeji deformaci a zplosteni, coz neni asi moc dobry a taky se hlavne ten prumer razante zmensi, takze snad tam nejsou takovy rychly prutoky oleja, aby to nebranilo rychlymu proteceni ten zmensenej prumer... Co vy na to
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
- Reklama
No to by se me taky hodilo to koleno, hadica je na prd. viz. vyse., nevim jestli to je tim, ale normalne me pribilo oleja v motoru, takze nechapu....mil píše:To som riešil pred rokom. Originál nové koleno stojí šialené peniaze, tak som kúpil podobné za 25,- Sk do Škodovky. Stačilo ho skrátiť a zatiaľ drží.
Odvetrani a kdyz sem to tam nemel tak byla pulka motora zastrikana vod oleja uz sem to taky vyresil podobne jako "mil" ale za 35,-Mareman píše:Je to hadice odvětrávání víka ventilů. nedávno mi taky praskla. Jsi z Brna, tak se stav na Veslařskou do BS auto, stojí asi 160 Kč.
taky to neni dlouho, co jsem prisel na to, ze totalne zpuchrela, derava, vlastne ji uplne kus chybelo asi ji daly zabrat kovovy hoblinky z klikovy hridele, kterou se mi pred cca dvema rokama podarilo "vysoustruzit" ... znamej mi tam napasoval kolinko urezany z nejaky skodufky a sedi tam jak pribity i bez stahovacich pasku
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Re: Gumové koleno
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/90409191 je to tohle??? Zase mi to odeslo to koleno, mrknite nahoru na tu fotku. Diky.
jasne to je ono.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Kluci, tohle http://www.czdrafel.cz/hadice-odvetrani ... aveo-p1409 je hadice odvětrání víka ventilů...Tohle je odvětrání klikovky
- Blue Lanos
Tiez uz mam vymenenu
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01