Rádio bonbónek
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Pro krugera tak jsem koukl do schema a našel jsem že od radia vede ten červeno žlutý přímo na 17 pojistku(10 Amp předposlední v pravo dole) Jestli tam není napětí po klíčku tak to od tud vede přímo na spínačku(opět č.žl.)do prostřed toho oříšku.Ve schema popsáno jako KA.Tak doufám že už to bude chodit
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, díky moc !!! Hned zítra to vyzkouším a dám vědět jak jsem dopadl !!!palikx píše:Pro krugera tak jsem koukl do schema a našel jsem že od radia vede ten červeno žlutý přímo na 17 pojistku(10 Amp předposlední v pravo dole) Jestli tam není napětí po klíčku tak to od tud vede přímo na spínačku(opět č.žl.)do prostřed toho oříšku.Ve schema popsáno jako KA.Tak doufám že už to bude chodit
Dotaz trochu bokem
Já koupil Nexii bez rádia ( bohužel).
Kabel my tam kouká ven, ale neni to ten klasik ISO pro normál rádia ale asi prostě original Nexia.
Poradí prosím někdo Jaké rádio by do toho šlo zapojit, či kde koupit redukci (v Praze, na netu) abych to nemusel ustřihnout a složitě zapojovat?
DIK
Kabel my tam kouká ven, ale neni to ten klasik ISO pro normál rádia ale asi prostě original Nexia.
Poradí prosím někdo Jaké rádio by do toho šlo zapojit, či kde koupit redukci (v Praze, na netu) abych to nemusel ustřihnout a složitě zapojovat?
DIK
Redukce Daewoo na ISO si najdi a objednej na www.autoal.cz nevím jak u Nexie já u Nubiry měl zásuvku jako u Leganzy. Je lepší jim tu Daewoo zásuvku vyfotit a poslat to s objenávkou. Nebo se zeptej v prodejně v Praze v Krči nebo ub cz Drafel na foru určitě (v sekci Nubira najdeš) i telefony a aresy
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502