ZDravím možná toto téma bude takové zvláštní ale s mejma znamíma se bavit asi o tomto nejde
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mám takovej problém. Cruze mi prostě nedá spát to asi každyýmu kdo tady působí na tomto foru tak to měl možná to samé
Ale řeším dva problémy. Jsem dosti mladej je mi 20 let abych si kupoval úplně nové auto ale nějak mi to nedá Nejprve vám ukážu odkaz co bych přesně chtěl kupovat
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Abychom věděli o čem se bavíme a co je můj sen
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ze/8882541 Přímo jsem na toto auto koukal a je úchvatný. Sice jsem měl testovací jízdu akorát s jinou barvou bylo skoro totožné ale supr. Co mi leží na srdci je potřebuju vůbec nový auto??? Jezdím s Toyotou Corollou r.v.1994 takže když jsem sedl do Cruze bylo to pro mě jak v pilotní kabině
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Za druhé za boha bych nenašetřil 455 tisíc tudíž bych to řešil úvěrem. Pracuji už 2 roky takže splátky bych zvládl jenže bych to měl nejspíš na 7-8 let splácení
. Řešil jste to někdo též na úvěr ? Přijde mi že jste co tu jste všici měli naspořeno
Možná trapná otázka ale asi mi přijde ostuda si něco brát na úvěr takhle dlouho. Doufal jsem že mě tady v clubu Cruzáků pochopíte
Také Corollu mám benzín a s dieselem jsem jel jen občas ale strašně dobře se mi s jakykoliv dieselem jezdí
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
O co větší je údržba dieselu oproti benzínu a naco si mám dát pozor.
Zpět k mým známím všici mi říkají že je určitě lepší když už tak za těch 455 tisic si radši koupit ojetou A4ku Audi která má lepší dílenské zpracování mě zas se honi hlavou....ale pořád je to ojetina a taky jiná kategorie.
Možná divný topic ale radši se pobavim s lidma kteří toto auto už mají a snad mě dokáží pochopit co cítím k tomuto vozu
Kdyby to bylo moc tak muj topic smažte předem Díííík za odpovědi a ochotu to vůbec semnou probrat