Pretaceni budiku
Moderátor: Blue Lanos
Pretaceni budiku
Zdar, netusite nekdo, jak by se to dalo zprovoznit i u starsich modelu? Je to konina, ale to chci
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Reklama
Re: Pretaceni budiku
No tak nejlepší způsob pordat staré a koupit nové
EDIT: Jinak je to vážně super a vždy mě to tak nadchne, když otočím klíčky
EDIT: Jinak je to vážně super a vždy mě to tak nadchne, když otočím klíčky
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
A co tak dat vhodny kondenzator medzi + pol a budik ? Pri zapojeni zapalovania prejde cezen prud, nabije sa - budik na to zareaguje a potom uz nic, lebo jednosmerny prud. Akurat treba vyexperimentovat vhodnu kapacitu, aby sa prilis nespomalovala reakcia budika.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
...hm, te posledni rady jsem se bal, takze zase nic nebude
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Dimco Nubira 97
Alebo o ručičky primontovať cverinky a pretočiť si to ručne Nie, každopádne si myslím že budíky zachvilu zoženie za pár z nejakého vraku a budeš mať pokoj na duši
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Tipujem, ze s tymi budikmi sa hra software a nie hardware.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Tak tak. V budikoch kde mas mechanicku vazbu to proste nespravis akokolvek by si sa snazil.
Kde mas elektroniku by sa to dalo riesit teoreticky upravou (vymenou) riadiacej jednotky budikov, ale to nebude len tak.
Inak tiez sa mi to paci, ale este radsej by som bol, keby sa to aktivovalo po stlaceni tlacidla "контроль ламп"
Kde mas elektroniku by sa to dalo riesit teoreticky upravou (vymenou) riadiacej jednotky budikov, ale to nebude len tak.
Inak tiez sa mi to paci, ale este radsej by som bol, keby sa to aktivovalo po stlaceni tlacidla "контроль ламп"
- Přílohy
-
- Clipboard01.jpg (873 bajtů) Zobrazeno 2083 x