Jožan píše:Taky jedno polínko do ohýnku:s manželkou jsme 12 let,ona už před tím dřela,já taky,oba OSVČ,nikdy na neschopence.Říkali jsme že na děti je času dost,dokaď nebudeme mít vlastní byt,něco naspoříno,atd.Před rokem jsme řekli-bouchnem do toho. 18.ledna přišli na svět dvojčátka a EJHLE!!!Od Nového roku se nevypláci porodné těm co aspoň něco vydělávají!!Budiž,řekli jsme si,strčte si těch 26.000 třeba do prdele.Ovšem další studená sprcha přišla ta,že dostáváme 7.600 měsíčně jako na jedno dítě!Naše legislavita pojem dvojčata nezná.Cigán od vedle pobral minulý měsíc 42.000,má šest harantů...Viděl jsem složenku...
Chce se mi z tohodle státu zvracet!!!
Já vim že budu za kverulanta... ale to že má někdo víc dětí mu má dávat automaticky právo na nějaký výhody ? Když půjdeš hledat práci (nebo manželka) tak bude taky chtít 2 platy protože má 2 děti a né jedno ? Cikánka s 10 harantama má chtí 10 platů od zaměstnavatele ?
Né že bych lidem ty prachy nepřál ale tohle myšlení mi přijde zcestný Já osobně jsem pro úplně jinej model - zrušit mateřskou (nebo rodičovskou furt se mi to plete, prostě těch 7600 při 3 letech) úplně a po dobu kdy je manželka doma s dětma zrušit manželovi (manželce, práci pokud by byl doma s dětma chlap) zdanění příjmů. Lidi by to alespoň motivovalo pracovat za víc peněz. A klidně by mohla bejt doma rok nebo 5 když to zvládnou.