Krtek píše:Že nám Havel nedělal ostudu ??? To beru jako vtip roku. Nejvetší šašek co znam a až zhebne, možná mu půjdu plivnut na rakev s davem. Stačily kecy o humanitárnim bombardování. Ač sem Klause jako premiéra upřímně nenáviděl, jako prezident si u mně dost vylepšil renomé. Akorát ta tužka by mně zajímala
Já osobně třeba s důchodem nepočítam. Jsem zatim celkem mladej ale prostě jsem byl od mala vychovávanej tak že peníze jsou za něco. Nic proti důchodcum, vydělali si na svý důchody. Ale já to beru prostě tak že pracovat budu dokud budu moct. A když nebudu, od toho si mam vychovat děti aby se ony postaraly o mně.
Osobně jsem za úplný "odstátnění" důchodů. Zrušit sociální pojištění ať si s těma penězma dělá každej co chce a rozumnej člověk si našetří. Asi by dost stoupla bytová výstavba, hafo dementů by mělo nový auta ale pak by nám pochcípali hlady protože by si na stáří sami nenašetřili. Ale bylo by to správnější než nechat prachy utopit někde v nenávratnu v rámci "sociálního" státu. Ať si každej řiká co chce, pravda, láska, přátelství... lidi vždycky nejvíc motivovaly peníze a pud sebezáchovy. Tak to využijme a nehrajme si na nějaký nesmysly z dob Marxe a Lenina.
Krtku..dlouho, jsem se tak dobre nezasmal..( A když nebudu, od toho si mam vychovat děti aby se ony postaraly o mně.) Mam dve deti(28,30.let)
Citat-Male deti,male penize,velke deti,velke penize.
Matka uzivi 10 deti.10.dospelych,deti,neuzivi matku.
Prirodu... nepredelas.
Preji Ti,abys nebyl ,nikdy vazne nemocny,a neprisel o praci.Kdyby.. to bylo,naopak...zmenil by si nazor.