FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Scorpion.11

Re: FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE

Příspěvek od Scorpion.11 »

To už májí ty přední světla od vývojáře led pasky na denní svícení :?: Jinak ta přední maska se k tomu vůbec nehodí a ani se mi nelíbí :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Reklama

fatrc

Příspěvek od fatrc »

legolas som zvedavý na fotky :o)
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Ja by som tam dal iba krajsie kolesa, inak sa mi cierna strecha paci, ibaze je by som dal lesklu ciernu foliu. -i
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
emil

Příspěvek od emil »

Asi som už starý ale biely Cruzík vyzerá dobre už sám o sebe :) ja by som určite nedával čierne kolesá a ani strechu max folie a trochu chromu nech to má taký decentný styling toto sa mi ozaj nepáči sorry.Ale koľko ľudí toľko chutí -i
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Aha, no neni ten Cruze proste najkrajsie auto? Aj po roku sa za nim musim obzerat ked idem domov! :D
Přílohy
1.jpg
1.jpg (158.01 KiB) Zobrazeno 1890 x
bez_jmena.jpg
bez_jmena.jpg (138.48 KiB) Zobrazeno 1890 x
legolas

Příspěvek od legolas »

Pocuj ty asi zlodejom nedas spavat, ja mam svojho v garazi a to sa bojim, ze mi ho ukradnu. Ja by som na tvojom mieste nemohol v klude zaspat.
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
radgosk

Příspěvek od radgosk »

Jednoznacne najkrasie auto na tom parkovisku. -i
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
milosh

Příspěvek od milosh »

legolas píše:Pocuj ty asi zlodejom nedas spavat, ja mam svojho v garazi a to sa bojim, ze mi ho ukradnu. Ja by som na tvojom mieste nemohol v klude zaspat.
Kolik znas lidi kterym ukradli daewoo/chevroleta? vzdyt ani oply se nekradou, nejvic jede koncern na ND -i :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Tá biela mriežka chladiča je hrozná. -P Ako môže niekto, najkrajšiu a najcharakteristickejšiu časť auta nahradiť takou ohavou. Nezachráni to potom ani tými super svetlami. -i Tie by som mohol ale bez tých plastov. Inak prvé čo ma napadlo keď som zbadal tú mrežu, bol jeden koláč čo robí mama. Vyzerá nejak takto:
images.jpg
images.jpg (10.35 KiB) Zobrazeno 1869 x
Kjub
vidím že to tam máš fakt husté. V takom prostredí sú už spomínané škrabance a preliačiny absolútnou nevyhnutnosťou. Vidím to tak, že keď sa tá masa dá ráno do pohybu a mamičky začnú nakladať ratolesti do sedačiek a popoludní sa aj s nákupom zasa snažia nájsť miestočko a zaparkovať, postupná deštrukcia karosérie je nezvratný proces. :PP:
legolas

Příspěvek od legolas »

Ja dufam, ze sa cruzy nezacnu kradnut.
Ale je to krasne auto a myslim si, ze je to pre zlodejov urcite novy ulovok, lebo vacsina nema ine zabespecovacie systemy iba od vyroby a ked pridu na to ako ho ukradnut tak to pojde jedna radost.
Jedina ochrana je garaz.
Ja si myslim, ze uz sa chevrolet neberie ako sa bral pred par rokmi.
A cruzov je cim dalej viac!
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Cruze si nikdo nekupuje kvuli zvysovani image, neni to zadna masirka. Ja osobne jsem jej kupoval, abych si udelal radost a jestli se nekdo usklibne, ze jsem vyhodil x penez za nejakou rejzi, to mi bylo uplne jedno. Kdezto oktavky, passaty, o bmw a audi atd ani nemluvim, ty se kupuji hlavne aby zvedly image pred rodinou / sousedy/v praci, tyhle auta "znamenaji, ze jsi nekdo", proto je o ne zajem i mezi chudaky a mafiany, proto jsou tak kradene. O Cruze bych se nebal a da se rict, ze jsem rad, ze Chevy nema buhvijakou image, aspon to auto nikho nezajima :) To same s kolama, rozmerove nejdou na nic jineho (coz asi zlodej neresi), ale hlavne nejsou nijak oslnive a je na nich znak, tzn by nemely nikoho krome chevroletaku zajimat.

Ze ti auto slohne nejaky fetak a bude s nim zdrhat pred policajtama, tomu zabranis fakt jen garazi. Anebo musis parkovat u vhodnych aut, soused ma BMW M3, takze kdyz pujdou po ulici, to bude prvni terc :D
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Ked auto ukradnu, tak vacsinou kvoli nahradnym dielom a kedze Cruzov neni vela, a na ine auta moc nesedia tak neni o nej zaujem (zlodejsky)... A inak z garazi sa kradnu iba auta na objednavku, co Cruze bohuzial (alebo bohudik :D ) nieje.
A u nas parkuju aj nejake audiny (ked som fotil akurat boli prec :lol: ), a dost vela skodovic (asi vacsina aut su skodovice), najke seaty, par toyot, takze pre zlodejov su zaujimave vsetky len ne Cruze...nastastie. :D
A co sa tyka skrabancov a preliacin, preto parkujem na chodniku, tam je to pohoda, ale inak moze sa to zdat nahustene, ale nieje to take hrozne. Srabance a preliaciny sa u nas ziskavaju v centre mesta. Tam sa vsetci ponahlaju, jebu sa kade tade a nekukaju...
No ale zaver je, ze CRUZE JE JEDNOZNACNE NAJKRAJSIE AUTO SIROKO DALEKOOOO!
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jj, je to docela stesti, Cruze ja naaadherny i ve tme za rohem, libi se snad vsem, ale nastesti je to porad korejec a to vetsine lidem vadi, jeste ze tak :) Cruze asi nebude pro Chevrolet takovy pokrok jako Ceed/i30 pro kia hyundai, takze bzch se nebal, ze by zacal zajimat chmataky. I kdyz bych pochopil, kdyby se ted par cruzu ztratilo, vzhledem k tomu, ze Emel si toho sveho spravoval :D
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
fatrc

Příspěvek od fatrc »

Kjub: Tak medzi tými vrakmi si ,,Pán" jednoducho naj, sa na teba nechytajú -i -i -i

S tými krádežami máte pravdu a to bol tiež jeden z dôvodov prečo bol Cruze moja voľba a o kolesá sa nebojím už vôbec lebo také ako mám ja nemá na Cruzovi nikto (aspoň si to myslím a zatiaľ som také nevidel) a ako chrudoš spomínal s rozteču 5x105 sú iným na dve veci: za 1. na nič a za 2. na chvílu. :) :) :) :) :)
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Kjub

Příspěvek od Kjub »

A ze jake mas teda kolesa? Nech ti ich odmontujem. :D
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Pokec“