FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
To už májí ty přední světla od vývojáře led pasky na denní svícení Jinak ta přední maska se k tomu vůbec nehodí a ani se mi nelíbí
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Ja by som tam dal iba krajsie kolesa, inak sa mi cierna strecha paci, ibaze je by som dal lesklu ciernu foliu.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Asi som už starý ale biely Cruzík vyzerá dobre už sám o sebe ja by som určite nedával čierne kolesá a ani strechu max folie a trochu chromu nech to má taký decentný styling toto sa mi ozaj nepáči sorry.Ale koľko ľudí toľko chutí
Aha, no neni ten Cruze proste najkrajsie auto? Aj po roku sa za nim musim obzerat ked idem domov!
- Přílohy
-
- 1.jpg (158.01 KiB) Zobrazeno 1900 x
-
- bez_jmena.jpg (138.48 KiB) Zobrazeno 1900 x
Pocuj ty asi zlodejom nedas spavat, ja mam svojho v garazi a to sa bojim, ze mi ho ukradnu. Ja by som na tvojom mieste nemohol v klude zaspat.
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
Jednoznacne najkrasie auto na tom parkovisku.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Kolik znas lidi kterym ukradli daewoo/chevroleta? vzdyt ani oply se nekradou, nejvic jede koncern na NDlegolas píše:Pocuj ty asi zlodejom nedas spavat, ja mam svojho v garazi a to sa bojim, ze mi ho ukradnu. Ja by som na tvojom mieste nemohol v klude zaspat.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tá biela mriežka chladiča je hrozná. Ako môže niekto, najkrajšiu a najcharakteristickejšiu časť auta nahradiť takou ohavou. Nezachráni to potom ani tými super svetlami. Tie by som mohol ale bez tých plastov. Inak prvé čo ma napadlo keď som zbadal tú mrežu, bol jeden koláč čo robí mama. Vyzerá nejak takto:
vidím že to tam máš fakt husté. V takom prostredí sú už spomínané škrabance a preliačiny absolútnou nevyhnutnosťou. Vidím to tak, že keď sa tá masa dá ráno do pohybu a mamičky začnú nakladať ratolesti do sedačiek a popoludní sa aj s nákupom zasa snažia nájsť miestočko a zaparkovať, postupná deštrukcia karosérie je nezvratný proces.
Kjubvidím že to tam máš fakt husté. V takom prostredí sú už spomínané škrabance a preliačiny absolútnou nevyhnutnosťou. Vidím to tak, že keď sa tá masa dá ráno do pohybu a mamičky začnú nakladať ratolesti do sedačiek a popoludní sa aj s nákupom zasa snažia nájsť miestočko a zaparkovať, postupná deštrukcia karosérie je nezvratný proces.
Ja dufam, ze sa cruzy nezacnu kradnut.
Ale je to krasne auto a myslim si, ze je to pre zlodejov urcite novy ulovok, lebo vacsina nema ine zabespecovacie systemy iba od vyroby a ked pridu na to ako ho ukradnut tak to pojde jedna radost.
Jedina ochrana je garaz.
Ja si myslim, ze uz sa chevrolet neberie ako sa bral pred par rokmi.
A cruzov je cim dalej viac!
Ale je to krasne auto a myslim si, ze je to pre zlodejov urcite novy ulovok, lebo vacsina nema ine zabespecovacie systemy iba od vyroby a ked pridu na to ako ho ukradnut tak to pojde jedna radost.
Jedina ochrana je garaz.
Ja si myslim, ze uz sa chevrolet neberie ako sa bral pred par rokmi.
A cruzov je cim dalej viac!
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
Cruze si nikdo nekupuje kvuli zvysovani image, neni to zadna masirka. Ja osobne jsem jej kupoval, abych si udelal radost a jestli se nekdo usklibne, ze jsem vyhodil x penez za nejakou rejzi, to mi bylo uplne jedno. Kdezto oktavky, passaty, o bmw a audi atd ani nemluvim, ty se kupuji hlavne aby zvedly image pred rodinou / sousedy/v praci, tyhle auta "znamenaji, ze jsi nekdo", proto je o ne zajem i mezi chudaky a mafiany, proto jsou tak kradene. O Cruze bych se nebal a da se rict, ze jsem rad, ze Chevy nema buhvijakou image, aspon to auto nikho nezajima To same s kolama, rozmerove nejdou na nic jineho (coz asi zlodej neresi), ale hlavne nejsou nijak oslnive a je na nich znak, tzn by nemely nikoho krome chevroletaku zajimat.
Ze ti auto slohne nejaky fetak a bude s nim zdrhat pred policajtama, tomu zabranis fakt jen garazi. Anebo musis parkovat u vhodnych aut, soused ma BMW M3, takze kdyz pujdou po ulici, to bude prvni terc
Ze ti auto slohne nejaky fetak a bude s nim zdrhat pred policajtama, tomu zabranis fakt jen garazi. Anebo musis parkovat u vhodnych aut, soused ma BMW M3, takze kdyz pujdou po ulici, to bude prvni terc
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Ked auto ukradnu, tak vacsinou kvoli nahradnym dielom a kedze Cruzov neni vela, a na ine auta moc nesedia tak neni o nej zaujem (zlodejsky)... A inak z garazi sa kradnu iba auta na objednavku, co Cruze bohuzial (alebo bohudik ) nieje.
A u nas parkuju aj nejake audiny (ked som fotil akurat boli prec ), a dost vela skodovic (asi vacsina aut su skodovice), najke seaty, par toyot, takze pre zlodejov su zaujimave vsetky len ne Cruze...nastastie.
A co sa tyka skrabancov a preliacin, preto parkujem na chodniku, tam je to pohoda, ale inak moze sa to zdat nahustene, ale nieje to take hrozne. Srabance a preliaciny sa u nas ziskavaju v centre mesta. Tam sa vsetci ponahlaju, jebu sa kade tade a nekukaju...
No ale zaver je, ze CRUZE JE JEDNOZNACNE NAJKRAJSIE AUTO SIROKO DALEKOOOO!
A u nas parkuju aj nejake audiny (ked som fotil akurat boli prec ), a dost vela skodovic (asi vacsina aut su skodovice), najke seaty, par toyot, takze pre zlodejov su zaujimave vsetky len ne Cruze...nastastie.
A co sa tyka skrabancov a preliacin, preto parkujem na chodniku, tam je to pohoda, ale inak moze sa to zdat nahustene, ale nieje to take hrozne. Srabance a preliaciny sa u nas ziskavaju v centre mesta. Tam sa vsetci ponahlaju, jebu sa kade tade a nekukaju...
No ale zaver je, ze CRUZE JE JEDNOZNACNE NAJKRAJSIE AUTO SIROKO DALEKOOOO!
Jj, je to docela stesti, Cruze ja naaadherny i ve tme za rohem, libi se snad vsem, ale nastesti je to porad korejec a to vetsine lidem vadi, jeste ze tak Cruze asi nebude pro Chevrolet takovy pokrok jako Ceed/i30 pro kia hyundai, takze bzch se nebal, ze by zacal zajimat chmataky. I kdyz bych pochopil, kdyby se ted par cruzu ztratilo, vzhledem k tomu, ze Emel si toho sveho spravoval
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Kjub: Tak medzi tými vrakmi si ,,Pán" jednoducho naj, sa na teba nechytajú
S tými krádežami máte pravdu a to bol tiež jeden z dôvodov prečo bol Cruze moja voľba a o kolesá sa nebojím už vôbec lebo také ako mám ja nemá na Cruzovi nikto (aspoň si to myslím a zatiaľ som také nevidel) a ako chrudoš spomínal s rozteču 5x105 sú iným na dve veci: za 1. na nič a za 2. na chvílu.
S tými krádežami máte pravdu a to bol tiež jeden z dôvodov prečo bol Cruze moja voľba a o kolesá sa nebojím už vôbec lebo také ako mám ja nemá na Cruzovi nikto (aspoň si to myslím a zatiaľ som také nevidel) a ako chrudoš spomínal s rozteču 5x105 sú iným na dve veci: za 1. na nič a za 2. na chvílu.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
A ze jake mas teda kolesa? Nech ti ich odmontujem.