Daewoo Leganza 2.0 98kw CDX
Moderátor: Blue Lanos
Re: Daewoo Leganza 2.0 98kw CDX
u nás 999kč
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Reklama
Auto je zase v poriadku digi klima funguje klima doplnenia vymeneny chladic na klimu za nový a dnes som kupil elektrony už ich mam aj nahodené tak pridám fotky teraz je krásna
Človeče, ty ideš. Len tak ďalej.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Díky kesko a ešte som zabudol novy valček na spojku
časom by som chcel dať ešte fólie dneska Vám sem pridám fotku mojho Auti
časom by som chcel dať ešte fólie dneska Vám sem pridám fotku mojho Auti
Aktuálne fotky mojho Auti
- Přílohy
-
- leg2.jpg (245.44 KiB) Zobrazeno 3984 x
-
- leg1.jpg (255.1 KiB) Zobrazeno 3984 x
porobil si hu pekne ešte tú lištu na dvere neakú chrom koncovku na výfuk a bude kráska
Tu lištu zháňam už nad tou chromovou koncovkou na vyfuk som už mal dilemu či to kupit alebo nie ked tak nejaku decentnú pouvažujem nad tým ešte
Legansky píše:Tu lištu zháňam už nad tou chromovou koncovkou na vyfuk som už mal dilemu či to kupit alebo nie ked tak nejaku decentnú pouvažujem nad tým ešte
Nerezová koncovka je prakticky designová povinnost Legy. Lze je snadno koupit a újišťuju tě že decentně vylepší vzhled zadku. Pokud jsem dobře viděl, chybí ti levá přední lišta. Sehnat ji nem problém, jde o to hodit ji do té správné barvy. Jo...a taky neví co by za ni chtěli vydřiduši
http://www.czdrafel.cz/leganza-c6?order ... li%C5%A1ta
nebo
http://autodilykrc.cz/eshop/daewoo/lega ... ej=li%9Ata#
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.
Včera som bol s kamarátom v Holíči a len tak ideme a kukam že taka ista leganza tam stoji ako mam ja tak som ich vyfotil
- Přílohy
-
- 11062011236.jpg (244.37 KiB) Zobrazeno 3959 x
Su pekné no to ako keby ste sa dohodli mali ste si dat spolu lebo to nebýva tak často a ešte dokonca aj farba
Len neviem komu patrila aj by som si dal snim pivčo ale tu v BA ich vidím pomerne dosť leganz. Dneska som si kupil šampón vosk a som si ju tak krásne naleštil a mam naplanovane v piatok ešte raz ju umyť na víkend pojdem sa vozit s kamarátmi tak nech je krásna
Jo, jsou to pěkný auta. Leganza je podle mě asi nejpěknější mezi všemi jinými typy Daewoo. Jen, když jsem se tak díval na to párové foto... tobě se odlepuje palubka u mřížek ofuku čelního skla? To foto není ve velkém rozlišení, takže se to nedá moc smysluplně přiblížit. Už jsem to u jedné bílé Leganzy tady nedaleko v Pavlovicích viděl. A konkrétně mě se začalo odlepovat taky u levé nad volantem. Mřížka už tam nedrží, dokonce se mi doslova rozpadla v ruce, když jsem oddělával.Mám objednanou druhou 350,- , ale nejsem si jistý, jak to tam přilepím z5.Je to pod sklem a není tam místo na manévry moc.Legansky píše:Len neviem komu patrila aj by som si dal snim pivčo ale tu v BA ich vidím pomerne dosť leganz. Dneska som si kupil šampón vosk a som si ju tak krásne naleštil a mam naplanovane v piatok ešte raz ju umyť na víkend pojdem sa vozit s kamarátmi tak nech je krásna
Pokud někdo víte o čem to je, budu rád za radu
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.
Myslím si, že i Tacuma má super design!Ujel píše:Jo, jsou to pěkný auta. Leganza je podle mě asi nejpěknější mezi všemi jinými typy Daewoo. Jen, když jsem se tak díval na to párové foto... tobě se odlepuje palubka u mřížek ofuku čelního skla? To foto není ve velkém rozlišení, takže se to nedá moc smysluplně přiblížit. Už jsem to u jedné bílé Leganzy tady nedaleko v Pavlovicích viděl. A konkrétně mě se začalo odlepovat taky u levé nad volantem. Mřížka už tam nedrží, dokonce se mi doslova rozpadla v ruce, když jsem oddělával.Mám objednanou druhou 350,- , ale nejsem si jistý, jak to tam přilepím z5.Je to pod sklem a není tam místo na manévry moc.Legansky píše:Len neviem komu patrila aj by som si dal snim pivčo ale tu v BA ich vidím pomerne dosť leganz. Dneska som si kupil šampón vosk a som si ju tak krásne naleštil a mam naplanovane v piatok ešte raz ju umyť na víkend pojdem sa vozit s kamarátmi tak nech je krásna
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Palubku som riesil tiez, leganzu som kupil s poriadne zdvihnutou palubkou a uplne rozpadnutou mriezkou pod prednym oknom. Nechcelo sa mi to extra riesit, vyriesil som to obycajnymi piatimi kusmi samoreziek, ktore som tam nasroboval srobovackou s klbovym nastavcom. Nie velmi esteticke, ale ucelne A robota na cca 3 minuty.
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
Kolega skus si prečítať toto https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... +palubovka a tiež som to lepil tým chemopréném, a zatiaľ drží. Je to babračka, dolepil som skoro celé okno, ale šlo to potom dole acetonovou handričkou. Veľa zdaru.Ujel píše:Jo, jsou to pěkný auta. Leganza je podle mě asi nejpěknější mezi všemi jinými typy Daewoo. Jen, když jsem se tak díval na to párové foto... tobě se odlepuje palubka u mřížek ofuku čelního skla? To foto není ve velkém rozlišení, takže se to nedá moc smysluplně přiblížit. Už jsem to u jedné bílé Leganzy tady nedaleko v Pavlovicích viděl. A konkrétně mě se začalo odlepovat taky u levé nad volantem. Mřížka už tam nedrží, dokonce se mi doslova rozpadla v ruce, když jsem oddělával.Mám objednanou druhou 350,- , ale nejsem si jistý, jak to tam přilepím z5.Je to pod sklem a není tam místo na manévry moc.Legansky píše:Len neviem komu patrila aj by som si dal snim pivčo ale tu v BA ich vidím pomerne dosť leganz. Dneska som si kupil šampón vosk a som si ju tak krásne naleštil a mam naplanovane v piatok ešte raz ju umyť na víkend pojdem sa vozit s kamarátmi tak nech je krásna
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato