CRUZE 1,8 LT zlava
Moderátor: Blue Lanos
Re: CRUZE 1,8 LT zlava
jj, 20630eur, tatra lizing? posli ponuku aj ty, mail mas v SZ, daj mail aj ty, poslem to co mi ponuka CSOB. A tu havarijnu mas kde, tiez 5%/167eur ?
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
- Reklama
poistky budem riesit asi cez Uniqu, mam tam jedneho znameho, takze by mi mal dat max. zlavy.
Po navsteve predajne aj s manzelkou je rozhodnute o farbe - Bezova Daydream .
Este sa rozhpdujem ci 1.6 LS+ alebo 1.8 LT. Predajca mal k dispozicii 1.8 na jazdu tak pockam a potom vyskusam. Jazdil niekto v oboch? Je to velky rozdiel? Teraz mam auto s 92kW motorom, ale to je o dost lahsie ako Cruze. Akceleracia je fajn, hodi sa pri predbiehani...
Este sa rozhpdujem ci 1.6 LS+ alebo 1.8 LT. Predajca mal k dispozicii 1.8 na jazdu tak pockam a potom vyskusam. Jazdil niekto v oboch? Je to velky rozdiel? Teraz mam auto s 92kW motorom, ale to je o dost lahsie ako Cruze. Akceleracia je fajn, hodi sa pri predbiehani...
To plati stale. Kup si auto v zahranici na firmu a platis rovno bez DPH. A urcite si daj 1.8ku, 1.6 budes musiet vytacat, kedze auto to je dost velke a spotreba bude 10+, potom si tam budes jebat zbytocne plyn jak Hanzy...mamar píše:to platilo este ked sme neboli v EUPetr S. píše:Kup ho v Čechách bez DPH,tu zaplatíš doma.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Áno, ak je niekde DPH vyššia ako u nás, môžeš kúpiť bez DPH a zaplatíš ju až u nás. Ale asi takých krajín veľa nie je, kde by bola DPH nižšia, alebo dokonca tak nižšia aby sa to oplatilo.
Neviem teda, kamos mal takto z Nemecka.
+ najst stat kde sa nepredava ovedla drahsie (napr.: http://www.chevrolet.at/fahrzeuge/cruze/ ...)
to sa mu oplatilo z Nemecka?
Cruze
ab € 14.990,00
to sa mu oplatilo z Nemecka?
Cruze
ab € 14.990,00
Ne ne, on bral passata... Vo full vybave, najazdene 20t km, full vybava (viac ako LT Cruze)... 23t eury... Ale to som dal len tak na porovnanie...
Nepravda. Ak berie na firmu, neplati DPH ani u nas (ale neviem ci este stale nemusi byt mriezka. Snad uz nie).Iacobus píše:Áno, ak je niekde DPH vyššia ako u nás, môžeš kúpiť bez DPH a zaplatíš ju až u nás. Ale asi takých krajín veľa nie je, kde by bola DPH nižšia, alebo dokonca tak nižšia aby sa to oplatilo.
Ak ale berie ako sukromna osoba, plati DPH vzdy v krajine nakupu a na Slovensku uz neplati. Je to sucast spolocnej hospodarskej politiky EU.
Aaaaaano? Tak preco som ja musel DPH platit ak to bolo na firmu? V zuctovani si to potom mozem odpocitat ak mi to vyjde, ale ked som kupoval auto tak som ho platil aj s DPH.
Fabo
Čítať a písať. Ideálne je to v tomto poradí.
Čítať a písať. Ideálne je to v tomto poradí.
Az tak do toho nevidim, podstatne je, ze sa potom ta DPH vrati, a vo finale zaplatis za auto cenu bez DPH.Kjub píše:Aaaaaano? Tak preco som ja musel DPH platit ak to bolo na firmu? V zuctovani si to potom mozem odpocitat ak mi to vyjde, ale ked som kupoval auto tak som ho platil aj s DPH.
No vo finale sa ti DPH z auta praveze nemusi vratit. Zalezi to vzdy od vyuctovanie celkovej DPH v zuctovacom obdobi, kde mas aj ine polozky ako auto... no a prave z tohto hladiska sa oplati kupit auto v zahranici, pretoze tu cenu mas hned znizenu a kesujes realne menej.
-
aha takze ak si pojdem kupit auto napriklad do Ciech, tak mi predajca automaticky odrata z ceny dph a az potom zaplatim? A to staci nanho prehovorit po slovensky alebo ako