Jak zaručeně zhnusit Matize - foto z ulice..

Moderátor: Blue Lanos

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Proč by jsme mu to rvali dolů???????Jemu se to líbí ,tak mu to nechte tam kde to je.Ale mezi námi je to hnusný.!!!!!!!!!!!
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

To bylo samozřejmě v legraci , ale nejseš to náhodou ty ?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Tomáš píše:To bylo samozřejmě v legraci , ale nejseš to náhodou ty ?
Né Tomáši,mé auto to není,jenom nezafugovalo přihlášení a nevšiml jsem si toho,že píši jako anonym.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Jo , to jsem si taky všiml , pořád mě to odhlašuje , ale až dnes, dřív jsem tam byl pořád . Neděje se něco ???
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Třeba jsou ucpaný dráty a registraci nepustí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
jakub

Příspěvek od jakub »

Tomáš píše:Jo , to jsem si taky všiml , pořád mě to odhlašuje , ale až dnes, dřív jsem tam byl pořád . Neděje se něco ???
pricina je:

- bud se prihlasujete odjinud, coz byste se asi neptali
- promazli jste si cache prohlizece vc. cookies
- pri nejakem update db se promazli priznaky pro automaticke prihlaseni
- vyprselo cookie lifetime
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Jakube dík za odpověď , ale bohužel v tomhle se vubec nevyznám.
Internet mám pouze v práci a o veškeré problémy se mi stará podpora IT.
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Dnes jsem ulovil další fotku v ulicích Brna. Byl no Matiz II s obrovskou rakví na střeše šířky celého auta. Bohužel to na fotkách nebylo vidět, ale měl "krásné" hi-tech doplňky, třeba chromované linky kolem kapoty a kufru a taky nějakej bastl na dveřích, taktéž v chromu. Nádherná podívaná :) Ale upřimně, není to taková hrůza jako ten první.

https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=385
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=386
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Nemám sice žádné doplňky v chromu , kromě přední masky, ale s takovým boxem jezdím taky kvůli kočárku . Myslím si , že je to prostě o ůčelnosti a ne o tuningu...... ( ty chrom - doplňky teda moc vidět nejsou , ale jejvíc mě fascinuje , když někdo šetří a koupí S bez nalakovaných nárazníků a pak na to navěsí supermarket tuning za X tisíc....)
Damek

Příspěvek od Damek »

ale jejvíc mě fascinuje , když někdo šetří a koupí S bez nalakovaných nárazníků a pak na to navěsí supermarket tuning za X tisíc....)
To je síce pravda, ale niekedy si človek kúpi auto také, na aké má a potom keď sa ušetria nejaké peniažky, tak ich investuje. Či dobre alebo zle, to je už iná vec. Fotky tohoto matiza nevyzerajú nijak katastrofálne. Všetci dobre vieme, že kufor v matizkovi nie je ani náhodou veľký a tak pre ľudí, ktorí majú matiza ako jediné auto v rodine nezostáva veľa možností,takže proti boxu na streche nemám vobec nič. Tie chrómové lišty mu nijako nepomohli, ale ani nejako strašne neubrali, videl som už aj horšie prekydané autá chrómom. Často vidieť napr. chrómové lemy svetiel a na predu to vizerá ako monokle okolo očí, brrrrr
mike

Příspěvek od mike »

Jel na nakup pomucek a v necem je odvest musi (zadnej troskar!), proto ten box na strese. Tedy pokud jsem spravne z druhe fotografie vydedukoval ten typ obchodu, pred kterym parkuje ;-)

Jinak box na strese sice na Matyskovi muze pusobit srandovne, ale treba prave ten kocarek se asi jinak prevezt nepovede.
jakub

Příspěvek od jakub »

mike píše:Jel na nakup pomucek a v necem je odvest musi (zadnej troskar!), proto ten box na strese. Tedy pokud jsem spravne z druhe fotografie vydedukoval ten typ obchodu, pred kterym parkuje ;-)

Jinak box na strese sice na Matyskovi muze pusobit srandovne, ale treba prave ten kocarek se asi jinak prevezt nepovede.
jj stopro si pani jela pro zasobu robertku :) mno, jinak tady mi to neprijde katastrofalni, proste prakticnost vitezi nad efektnosti, ale neni to takovy prusvih (jakkoli vim, ze to hynek ukazal spis kvuli tomu, co existuje, nez ze by to bylo tak strasny)
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Podívejte se pořádně , Hynek to sem dal hlavně kvůli tomu lemování přední kapoty a zadních (pátých) dveří chrom - lištou.
Rado

Příspěvek od Rado »

jej...az teraz som si to vsimol. No asi chce z matizka urobit nejaku high triedu. :lol:
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Nemělo to za účel nějak kritizovat, prostě jen ukázka toho, co lze občas v brněnských ulicích spatřit. Takže jste to více-méně pochopili dobře... :roll:
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“