Dlzka pasov
Moderátor: Blue Lanos
Dlzka pasov
potrebujem pre detsku autosedacku zistit, ci Cruze ma na zadnych setadlach dlzku pasov aspon 220cm? Chce sa to tu niekomu odmerat? Vopred dakujem
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
- Reklama
- Dimco Nubira 97
Re: Dlzka pasov
Hm to je zaujímavá otázka, každopádne ak viem na detskú sedačku sa používa ISOFIX a ten Cruze má, chlapci mýlim sa ?
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Ja teda jeste detske sedacky neresil, nicmene ten nejaky ISOFIX mi tam vzadu sedi, takze by s tim nemel byt problem Pokud tedy neni 220 cm nestandartni delka
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Myslím že nie je treba nič merať.
Mám tam vyskúšané tzv. vajíčko, aj sedačku do 15 kg a momentálne tam mám Cybex Solution trieda II/III (do 36 kg s oddeliteľným podsedákom) a ubezpečujem ťa, že pás je dostatočne dlhý na akúkoľvek štandardnú detskú sedačku. Isofix som nechcel, kôli využiteľnosti sedačky aj v iných autách bez Isofix-u
Mám tam vyskúšané tzv. vajíčko, aj sedačku do 15 kg a momentálne tam mám Cybex Solution trieda II/III (do 36 kg s oddeliteľným podsedákom) a ubezpečujem ťa, že pás je dostatočne dlhý na akúkoľvek štandardnú detskú sedačku. Isofix som nechcel, kôli využiteľnosti sedačky aj v iných autách bez Isofix-u
Chcem kupit Cybex PALLAS 2011, a vraj na niektorych autach je nevedia zapnut, tak preto sa pytam. Takze nikomu sa to nechce merat?
No dobre čakaj, idem to premerať, za chvíľu som späť..........
Dĺžka pásov na zadných sedadlách je 275 cm
Takže máš dobrú rezervu. Aj som si pozrel tú tvoju sedačku a poviem ti vyzerá monštrózne. Tá vec vpredu by mala asi tlmiť prudký pohyb dieťaťa vpred že? No neviem, pripadá mi to nepraktické, ale asi to má svoje opodstatnenie a ak to má zvýšiť bezpečnosť, môže byť. So značkou Cybex som spokojný, ja mám presne túto http://www.eurekakids.net/en/babycare/c ... 3150020002. Je ľahká a pohodlná.
Takže máš dobrú rezervu. Aj som si pozrel tú tvoju sedačku a poviem ti vyzerá monštrózne. Tá vec vpredu by mala asi tlmiť prudký pohyb dieťaťa vpred že? No neviem, pripadá mi to nepraktické, ale asi to má svoje opodstatnenie a ak to má zvýšiť bezpečnosť, môže byť. So značkou Cybex som spokojný, ja mám presne túto http://www.eurekakids.net/en/babycare/c ... 3150020002. Je ľahká a pohodlná.
Naposledy upravil(a) Iacobus dne pon kvě 30, 2011 10:22, celkem upraveno 1 x.
Diki moc
Tak to je skutocne super rezerva. Vyzera veru hrozostrasne ale vraj je to bezpecnejsi system ako pasy, hlavne na krcnu chrbicu. A v nasom pripade, ked dcera je taky chrustik, myslim ze z pasov by pri naraze vyletela ako strela.
Tak to je skutocne super rezerva. Vyzera veru hrozostrasne ale vraj je to bezpecnejsi system ako pasy, hlavne na krcnu chrbicu. A v nasom pripade, ked dcera je taky chrustik, myslim ze z pasov by pri naraze vyletela ako strela.
joj ty moj zlaty povedz se sa nezapnes do pasu a nie ze sedacku obkecavas joj aky si ty chlap zabil si
Chevy Cruze 1.6 LS+ Black Carbon, r.v.2010