Nejde mi boční blinkr
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nejde mi boční blinkr
Nazdar Kluci. Prosim vás přestal mi jít boční blinkr u řidiče. nejde tam proud. kudy tudy tam vedou dráty. budu muset sundat plastovej podběh? a vevnitř u relátka jak to tam je. co stim. dík
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, podběh jsem měl oddělaný, ale nějak si neuvědomuji, jestli byl odtud přístup k blinkru. Ale asi jo, protože odkud jinudy?
Návod na oddělání podběhu máš ode mě v sekci JAK NA TO - Demontáž předního nárazníku.
Návod na oddělání podběhu máš ode mě v sekci JAK NA TO - Demontáž předního nárazníku.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Taky mi nešel, ale za boha si nemůžu vzpomenout, jak to tam vede. Myslím, že jsem podběh nakonec nesundával, protože drát byl cvaklej už ve svorkovnici. Ta je ukryta blízko prahu, jak psal petrm. Osobně bych začal tam.
Paměť by mi oživilo, kdybych se mohl na to auto podívat, ale to bude až v sobotu, páč mám auto v servisu.
Paměť by mi oživilo, kdybych se mohl na to auto podívat, ale to bude až v sobotu, páč mám auto v servisu.
Jéé už to funguje. bylo to tak jak ste řikali.pod kobercem. byli tam vytržený dráty. tak sem to dal na klasický konektory a už to zase funguje. díííík. Mimochodem rozebíral sem i boční blinkry když sem hledal závadu a přemejslel sem jak udělat jiný než oranž. a nevrazit do toho ani korunu. a přišel sem na to že sem přelepil ty černý okraje a to sklíčko sem jemně přestříkal ALU barvou ale řikám jemně aby to ta žárovka prosvítila. Vypadá to dobře sice ta barva to trošku překryla ale vidět to je. nejlepší by bylo kdyby byla nějaká silnější ta žárovka místo 5W tak 10W. neexistuje něco takového???