Benzin vs. diesel :)
Moderátor: Blue Lanos
Re: Benzin vs. diesel :)
Spoločná poľnohospodárska politika patrí k najdôležitejším politickým oblastiam EÚ a pohlcuje najväčšiu časť jeho rozpočtu......presne ako vaše naťáky.
- Reklama
Jaj, a uz nam neprdkajte do nasich naslapanych motorov!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Kjube, mam napsat jeste jednou, proc se ZDAJI naslapane? Vis to i ty, ze jejich vyhoda velice rychle mizi a popravde, byt silny turbobenzin, brali byste ho vsichni a na diesel byste si ani nevzpomneli
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Hanzi četl jsi, kjub pravě přiznal že mu to čmudí.Kjub píše:Taaakze,
1. ked sem dojde 1.4T tak nad nim porozmyslam.....
2. Hanzy pis k tomu co sa da na trhu kupit a neporovnavaj zbytocne ,
3. Chrudosi, keby bolo hovno cukrem, sravali by sme si do kavy... ,
4. A Neserte, lebo dojdem a budem vam cmudit tyzden pred domom a Hanzymi vypustim do auta este cely psi utulok!
PS: Toto nie je vtip!
Konečně priznal barvů a časem se přiznají všichni
Carthell Prg
- Scorpion.11
Silné slova a na srazu nikdo, takže tam jste mohli ukázat své stroje z obouma motorama a nic
Jinak auta jakákoliv benzín-nafta nejsou jen a pouze o penězách zdali si koupím nafťák či benzí, ale o to co kdo upředňosňuje a co se mě líbí či vyhovuje, ale když vezmu, že když si koupím nafťák už nic jiného s ním neudělám, ale s benziňákem mám pořád ještě možnost ekologicky a i levněji nežli nafťák jezdit a přeměnit na plyn, takže kde je výhoda nafťáku či jak se tu psalo, že si nemůže dovolit koupit nafťáka To je dost laciné, takhle něco řešit
Jinak auta jakákoliv benzín-nafta nejsou jen a pouze o penězách zdali si koupím nafťák či benzí, ale o to co kdo upředňosňuje a co se mě líbí či vyhovuje, ale když vezmu, že když si koupím nafťák už nic jiného s ním neudělám, ale s benziňákem mám pořád ještě možnost ekologicky a i levněji nežli nafťák jezdit a přeměnit na plyn, takže kde je výhoda nafťáku či jak se tu psalo, že si nemůže dovolit koupit nafťáka To je dost laciné, takhle něco řešit
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Hanzy
By dostal kladivem po hlave jen kdyby to tam uz pobliz rano brzo startoval!
Jasne ze to vi ze to klepe cmoudi vibruje draze servisuje hodne zere v zime nestartuje a nezdi v zime netopi ale ta laska k zemedelstvi asi prevlada...
Jasne ze to vi ze to klepe cmoudi vibruje draze servisuje hodne zere v zime nestartuje a nezdi v zime netopi ale ta laska k zemedelstvi asi prevlada...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Neboli tam ani zástupcovia iných modelov. napr.Orlando som tiež na fotkách nevidel. Iba že by stálo mimo areálu na parkovisku pre kamióny.
No stím srazem jsem osobně překvapen že tam nikdo s Cruzáků nedorazil.
Já jsem schválně nepsal že přijedu, protože to nikdy dopředu nevím.
Ještě ve čtvrtek jsem byl připravený dorazit ale v pátek ráno už jsem mazal do Německa a bylo po plánu se ukázat a seznámit osobně. Snad příště
Já jsem schválně nepsal že přijedu, protože to nikdy dopředu nevím.
Ještě ve čtvrtek jsem byl připravený dorazit ale v pátek ráno už jsem mazal do Německa a bylo po plánu se ukázat a seznámit osobně. Snad příště
Carthell Prg
Asi sa to vstahuje sa to na mna, pisal som pretoze som bol rozculeny, nie je to ziadny traktor!
Dehonestujete hodnotu cruza! Je to vyborny naftak a nevymenil by som ho ani za turbo benzin.
Dehonestujete hodnotu cruza! Je to vyborny naftak a nevymenil by som ho ani za turbo benzin.
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
KOKOS, VSETKYCH VAS OCMOUDIIIIIIIIIIIIIIIIIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sak pockajte, zachvilu sa ku mne pridaju dalsi "cmoudaci" a spolocne vas udusime!
FUj, benzin, nechapem, jak niekto moze jazdit na benzin, a plyn, fuuuha, HROZNE!!!
Pod Legolas, pod!
Sak pockajte, zachvilu sa ku mne pridaju dalsi "cmoudaci" a spolocne vas udusime!
FUj, benzin, nechapem, jak niekto moze jazdit na benzin, a plyn, fuuuha, HROZNE!!!
Pod Legolas, pod!
Nemôže,udusil sa z toho dymu a zostal hlavou na klávesnici mačkať smajlíkov.
A kde si mozem pozriet fotky zo zrazu? Rad by som vedel ako to tam chodi, este som na ziadnom nebol. Inak by som sa postavil medzi prdaky a vsetkych ich tam vycmudil a vysical so svojim turbom!
Ja som mal moznost jazdit aj na turbo benzinoch aj na inych kvalitnych naftakoch.
Cruze ma velmi kvalitny dieselový motor, nepocul som ludi co ho maj, že by s nim neboli spokojny.
Tak isto ja vam nenadavam na vase benzinaky.
Takze si to vyprosim!!!!
Cruze ma velmi kvalitny dieselový motor, nepocul som ludi co ho maj, že by s nim neboli spokojny.
Tak isto ja vam nenadavam na vase benzinaky.
Takze si to vyprosim!!!!
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
Si ma zaskočil. Opusti toto objektívne vlákno založené na subjektívnych názoroch a choď do https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=18111
Tak nadava se tu ze srandy, pokud je nekdo vazny pri nadavkach, neni to na miste.
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca