Tú lištu so spínačom si pekne odlož. Neskôr ako keby si ho našiel. Som písal že stál 58 a bez lišty Už si ani nepamätám....ti si ho už mal dojepokazený?
Ja som hned pri kupe dal vymenit tu listu za chromovu, cize ta cierna aj so spinacom mi ostala. Pokazil sa mi (stale este nevymenili) spinac na tej chromovej liste...
Inak teraz mi akurat davaju dole chrom klucky a lemy zadnych svetiel a vratia mi za to penaze... Mali problem to vyreklamovat svojmu dovozcovi. Ten sa vyhovaral, ze som to sposobil zlou starostlivostou, co je vyhovorka samozrejme... Ale vyriesili to vsetko OK. teraz som iba zvedavym, ci mi to daju dole bez poskodenia laku...
Ty jsi nedostal manuál jak ošetřovat chromové doplňky ?? Jsem zvědav jaké nerez doplňky seženeš Folii je spousta druhů a pokud se nepletu tak průměr 10 let životnost
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Ja som mal nerez klucky na Golfe a po 9 rokoch su akoro ako nove. Proste normalny nerez. Ale chcel by som aj tie lemy mozno, ale tie neviem co zozeniem v nereze...
Ta chromova lista vzadu sa meni komplet cela alebo sa na povodnu iba nalepi? Kolko to stoji?
Ako sa tu uz pisalo, nechapem, preco to tam nedavaju automaticky