Česko - Slovenská súťaž o NAJ servis roka 2011
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Scorpion.11
Re: Česko - Slovenská súťaž o NAJ servis roka 2011
Je to tu už dost nepřehledné a už ani nevím zdali tato soutéž je stále aktuální či už je to pasé???? Jak to tedy je a co bude dál???
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
je aktuALNé. STáELE PLATí
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Scorpion.11
Tak v úterý 3.5.2011 jsem byl na své druhé servisce v Renocaru Brno.
Byl jsem objednán na 8:00 hod a přesně mě i vzali. Vzal si mě nejmenovaný servisní pracovník, kterému jsem se představil a odevzdal servisní knížku i oznámil, že mám svůj vlastní olej, natož on na mě vykoulil oči a hned z důrazem oznámil, že ztratím záruku na motor. Já mu v klidu zas oznámil, že záruku nemůžu ztratit pokud mám stejné složení oleje a ještě k tomu i stejnou značku a mám to i ověřené na stránkách Chevroletu kde jsem psal email a bylo odepsáno od dvouch různých lidí : "pokud je dodržena norma a specifikace oleje, v tomto případě (API SM (ILSAC GF-IV) grade SAE 5W-30) a olej je v originálním balení od výrobce bez známek poškození, lze toto akceptovat, aniž by byla omezena záruka".
Hned mi odvětil z důrazem jak chcete. Sepsal se mnou předběžné výkony co budou dělat, cenu s DPH 3.303,- i čas dokončení 10:20. Vzal si papíry a šel zkontrolovat kilometry a další věci. Čekal jsem, že se optá zdali mám nějaké problémi či závady, ale nic. Tak jsem jen oznámil, že mám uvolněný konektor u zadního repráku, takže ať mi to znova zanýtují a pak jsem chtěl předat ten svůj olej, ale to jsem neměl dělat, protože jsem jen řekl, že tady je nepoškozený, v originálním obalu olej, který mu předávám a on na mě hned spustil, že ho to vůbec nezajíma a nic přejímat nebude a, že je to můj problém. Tak jsem byl v Jiříkovém vidění, takže kdyby tam měl flašku s vodou tak mu by to bylo jedno a asi by mi tu vodu asi tam snad i nalili nebo fakt nevím co si o tomto mám myslet. Pak jsme se zas vrátili zpět na prodejnu a já se ještě zeptal zdali mi dá kopii diagnostiky nacož odpověděl, že se to nedá tisknout, leda ručně opsat. Pak jsem se před tým ještě informoval emailem zdali můžu na servis k autíčku a bylo mi odepsáno : "Z důvodu bezpečnosti zákazníků neumožňujeme přítomnost u vozidla po celou dobu servisu. Pokud máte zájem prohlídnout vozidlo na zvedáku nebo se podívat jak se mění olej, náš servisní poradce Vás na tuto dobu k vozidlu zavede."Tak jsem se zeptal zdali můžu být u auta a nebo se jen na chvilku podívat tak mi bylo zděleno, že to nejde a, že dílny jsou 500m vzdálené. Tak tady u Renocaru bohužel neví co dělá levá a pravá ruka
Pak jsem byl poslán na horní patro kde jsem očekával až bude hotové auto. Nevím jest-li to bylo mnou či tým , že jsem si dovolil dovést svůj olej, ale celých skoro 2 1/2 hodinky si mě nikdo nevšiml a ani vodu z kohoutku mi nenabídli
Pak pro mě přišel technik a pak šlo vše už zas normálně jak jsem byl u Renocaru zvyklí. Čas se shodoval jaký byl předpokládaný a cena byla menší nežli navrhovaná. Pak jsem se zeptal zdali mám v autě zbytek oleje a technik řekl, že by tam měl být, ale, že se semnou půjde pro jistotu podívat. Tak jsem zaplatil hotově za servisku a šli se podívat na zbývající olej. Olej tam byl ponechán a konektor od reproduktoru byl zanýtován. Pak jme si popřáli pěkný den a rozloučili. Řeknu vám, že stále jsem z tohoto jednání a reakce dost rožčarován.
Jinak, abych nezapomněl cena byla s DPH 2.516,-
Jak mám hodnoti servis fakt nevím. Dost mě to překvapilo i na jednu stranu mrzí, ale co nadělám, že? Nic jsem neviděl a jen můžu doufat, že je vše v pořádku a vše správně zhotoveno. Ohledně ochoty a jednání si asi každý úsudek udělal už sám. Leda cena a rychlost je u mne za 10.
Byl jsem objednán na 8:00 hod a přesně mě i vzali. Vzal si mě nejmenovaný servisní pracovník, kterému jsem se představil a odevzdal servisní knížku i oznámil, že mám svůj vlastní olej, natož on na mě vykoulil oči a hned z důrazem oznámil, že ztratím záruku na motor. Já mu v klidu zas oznámil, že záruku nemůžu ztratit pokud mám stejné složení oleje a ještě k tomu i stejnou značku a mám to i ověřené na stránkách Chevroletu kde jsem psal email a bylo odepsáno od dvouch různých lidí : "pokud je dodržena norma a specifikace oleje, v tomto případě (API SM (ILSAC GF-IV) grade SAE 5W-30) a olej je v originálním balení od výrobce bez známek poškození, lze toto akceptovat, aniž by byla omezena záruka".
Hned mi odvětil z důrazem jak chcete. Sepsal se mnou předběžné výkony co budou dělat, cenu s DPH 3.303,- i čas dokončení 10:20. Vzal si papíry a šel zkontrolovat kilometry a další věci. Čekal jsem, že se optá zdali mám nějaké problémi či závady, ale nic. Tak jsem jen oznámil, že mám uvolněný konektor u zadního repráku, takže ať mi to znova zanýtují a pak jsem chtěl předat ten svůj olej, ale to jsem neměl dělat, protože jsem jen řekl, že tady je nepoškozený, v originálním obalu olej, který mu předávám a on na mě hned spustil, že ho to vůbec nezajíma a nic přejímat nebude a, že je to můj problém. Tak jsem byl v Jiříkovém vidění, takže kdyby tam měl flašku s vodou tak mu by to bylo jedno a asi by mi tu vodu asi tam snad i nalili nebo fakt nevím co si o tomto mám myslet. Pak jsme se zas vrátili zpět na prodejnu a já se ještě zeptal zdali mi dá kopii diagnostiky nacož odpověděl, že se to nedá tisknout, leda ručně opsat. Pak jsem se před tým ještě informoval emailem zdali můžu na servis k autíčku a bylo mi odepsáno : "Z důvodu bezpečnosti zákazníků neumožňujeme přítomnost u vozidla po celou dobu servisu. Pokud máte zájem prohlídnout vozidlo na zvedáku nebo se podívat jak se mění olej, náš servisní poradce Vás na tuto dobu k vozidlu zavede."Tak jsem se zeptal zdali můžu být u auta a nebo se jen na chvilku podívat tak mi bylo zděleno, že to nejde a, že dílny jsou 500m vzdálené. Tak tady u Renocaru bohužel neví co dělá levá a pravá ruka
Pak jsem byl poslán na horní patro kde jsem očekával až bude hotové auto. Nevím jest-li to bylo mnou či tým , že jsem si dovolil dovést svůj olej, ale celých skoro 2 1/2 hodinky si mě nikdo nevšiml a ani vodu z kohoutku mi nenabídli
Pak pro mě přišel technik a pak šlo vše už zas normálně jak jsem byl u Renocaru zvyklí. Čas se shodoval jaký byl předpokládaný a cena byla menší nežli navrhovaná. Pak jsem se zeptal zdali mám v autě zbytek oleje a technik řekl, že by tam měl být, ale, že se semnou půjde pro jistotu podívat. Tak jsem zaplatil hotově za servisku a šli se podívat na zbývající olej. Olej tam byl ponechán a konektor od reproduktoru byl zanýtován. Pak jme si popřáli pěkný den a rozloučili. Řeknu vám, že stále jsem z tohoto jednání a reakce dost rožčarován.
Jinak, abych nezapomněl cena byla s DPH 2.516,-
Jak mám hodnoti servis fakt nevím. Dost mě to překvapilo i na jednu stranu mrzí, ale co nadělám, že? Nic jsem neviděl a jen můžu doufat, že je vše v pořádku a vše správně zhotoveno. Ohledně ochoty a jednání si asi každý úsudek udělal už sám. Leda cena a rychlost je u mne za 10.
- Přílohy
-
- Faktura.jpg (118.81 KiB) Zobrazeno 3863 x
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Scorpione a jaký máš předepsaný olej v příručce o užíváni a údržbě automobilu?? já mám psany 5W-40 a ještě jsem jej v žádném servise neviděl , oni si z nás dělají srandu a blbečky , on totiž 5W-30 neodpovídá teplotním požadavkům jako 5W-40 trpí tím i turbo. No koukněme se na ně. Proto nechci jmenovat a konkretizovat , protože lidi byli ke mně slušní , že jsi nedostal vodu, je tvoje chyba je tam barový pultík a stačilo si říct a dostal by si zadara i kafe a pití , ale to všechno je druhotná věc, oželel bych to kafe i pití jen kdyby bylo vše tak jak má být. a při druhé garančce , jak to že ti napočítali 9,- Kč za nýtek??
Ne bohužel a to je to co mně u CHEVROLET OPEL sere s prominutim že jsem sprosty , dělají z nás ze zákazníků blbce. Už v životě OPEL ani Chevrolet nekupuji.
Ne bohužel a to je to co mně u CHEVROLET OPEL sere s prominutim že jsem sprosty , dělají z nás ze zákazníků blbce. Už v životě OPEL ani Chevrolet nekupuji.
- Scorpion.11
Aji v loni jsem dostal Dexos 2 5W-30 a pokud se nepletu tak je předepsaný i v servisní knížce. Jinak jsem měl vypadnutý konektor ze zadního repráku a tudíž, že nevlastním nýtovačku tak jsem si to nechal opravit a za to těch 9.- za nýtek
Jinak též nechci jmenovat a konkretizovat , protože je tam i pár dobrých a rádi pomůžou i poradí a prozatím byli ke mně slušní a vždy vyšli vstříct a proto o to více mi toto jednání nyní zabolelo a zamrzelo. Mám další rok před sebou, abych si promyslel jak to bude dál s třetí serviskou a kam půjdu, pokud vůbec někam půjdu
Jinak též nechci jmenovat a konkretizovat , protože je tam i pár dobrých a rádi pomůžou i poradí a prozatím byli ke mně slušní a vždy vyšli vstříct a proto o to více mi toto jednání nyní zabolelo a zamrzelo. Mám další rok před sebou, abych si promyslel jak to bude dál s třetí serviskou a kam půjdu, pokud vůbec někam půjdu
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
Topolčany sa mi zdajú lepšie nakolko mi dovolili stáť pri aute dovolili výmenu dovezeného oleja a neposielali ma niekam preč
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
dneska prehliadka v Topolcanoch, super pristup, veci som si doniesol, rozvody mi menili aj dodali, dal som si sviecky, olej motorovy, filter olejovy, brzdovu kvapalinu,tri remene a kladku mi dali oni, cena bola 181e aj s vymenou, ja som dal 60e za veci co som kupil do predu, takze 240euro aj s rozvodmi, som spokony, auto ide tichucko pekne ako babika, za 10 bodov Topolcanom udelujem 10
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
Scorpion.
Neviem či to má význam, ale na faktúre (práce) nevidím záznam o tom že ti menili olej.
Neviem či to má význam, ale na faktúre (práce) nevidím záznam o tom že ti menili olej.
- Scorpion.11
Toho jsem si ani nevšiml, ale mají dopsáno, že dodán vlastní olej
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
je tam ze prehliadka po 2 rokoch to zahrna aj vymenu oleja
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
Hm poprosil by som o zoznam servisov ktoré vedia o tejto akciíí a sú ochotné poskitnúť zlavu
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
- vetr.roman
Druha garančni prohlidka Při 34000km servisem Auto Bayer Slavkov u Brna
• Solídni jednani a komunikáce se servisem = 10
• Prístup k zákazníku, informovanosti a jednani ze zákazníkem = 9
• Celková cena, kvalita i rychlost prevedených služeb -práce = 10
• Celkový dojem = 9+
• Akce a slevy = 0
Prace
-prohlidka po 30000Km 736,-
-ekolog.likvidace oleje 50,-
Vyměna brzdove kapaliny 230,-
Vyměna pyloveho filtru 138,-
Material
FILTR 160,-
FILTR PYL 243,-
BRZD.KAPALINA 202,-
DROBNY MATERIAL 90,-
MATERIAL CELKEM 695,- ,Služby celkem 1154,-=1849,-+370,-DPH=2219,.Kč celkem
Použit vlastni olej.
• Solídni jednani a komunikáce se servisem = 10
• Prístup k zákazníku, informovanosti a jednani ze zákazníkem = 9
• Celková cena, kvalita i rychlost prevedených služeb -práce = 10
• Celkový dojem = 9+
• Akce a slevy = 0
Prace
-prohlidka po 30000Km 736,-
-ekolog.likvidace oleje 50,-
Vyměna brzdove kapaliny 230,-
Vyměna pyloveho filtru 138,-
Material
FILTR 160,-
FILTR PYL 243,-
BRZD.KAPALINA 202,-
DROBNY MATERIAL 90,-
MATERIAL CELKEM 695,- ,Služby celkem 1154,-=1849,-+370,-DPH=2219,.Kč celkem
Použit vlastni olej.
- Přílohy
-
- DSC02541.JPG (222.35 KiB) Zobrazeno 3701 x
-
- DSC02540.JPG (213.3 KiB) Zobrazeno 3701 x
Naposledy upravil(a) vetr.roman dne stř čer 22, 2011 12:56, celkem upraveno 1 x.
Lada 2101
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Akurat vcera som pisal mail do PK Auto Presov, ohladom servisnej prehliadky a ...
Dne 18. 5. 2011 14:11, jochman@antik.sk napsal(a):
> Dobry den.
> Som clenom Aveo fanklubu a dozvedel som sa, ze aj Vy ste sa zapojili do
> sutaze o Naj
> servis roka v Cechach a na Slovensku za rok 2011.
> Caka ma 2 servisna prehliadka a chcel by som sa opytat, ci mi Vas servis
> vie zabezpecit
> kontrolu tycho veci na mojom aute ..
- skontrolovat olej v prevodovke.
> - skontrolovat chladiacu kvapalinu- a zmerat akú má hodnotu a do koľko -C
> je hodnota.
> - skontrolovat brzdovú kvapalinu a zmerat bod varu či je v norme.
> - skontrolovat sviečky v motoru, nakoľko este neboli menené tak zostali
> pôvodné.
> - vymenit vzduchový filter za nový.
> - Demontovat všetky kolesá skontroloval a prečistil brzdy ako predné tak
> i zadné.
> - Premazat silenbloky prednej nápravy, a nakolko sa mi zda naprava velmi
> hlucna pri
> nerovnosti ,tak demontovat výstuže nárazníka čo je pripevnené o nápravu a
> skrutky a
> dosadaciu plochu premazat grafitovou vazelínou a namontovat naspäť.
> -skontrolovat všetky čapy, tlmiče, a celý spodok auta, nakolko ako som uz
> spominal , ze
> auto aj po rovnej ceste je dost hlucne
> - výmena peľového filtra klímy a dezinfikácia celého systému.
> - namazat všetky pánty a kĺby dverí a kufra a kapoty ( nejako vrrzgaju )
> , dofúkat tlak
> v pneumatikách
> - mohol by som byt pri kontrole auta pri nom, aby som videl co sa meni a
> co nie ??
>
> Ak by ste mi mohli napisat aj pribliznu cena za to vsetko , bol by som
> povdacny.
>
> Viem, ze toho nieje maalo, ale ak budem spokojny s Vami, tak rad pridem aj
> na buduce a
> odporucim Vas aj mojim kolegom z klubu, zatial som bol v serviese Swam (
> kosice ) Pan
> Euro ( kosice ) no a nemol som velmi spokojny.. Dakujem
a ich odpoved ..
Dobrý deň,
Dovolím si Vás informovať o tom, že náš servis je autorizovaný
spoločnosťou GM-Chevrolet.
Ing. Haraszt Richard
manažér servisu
tak toto teda hej.. ochota jak svina ........
Dne 18. 5. 2011 14:11, jochman@antik.sk napsal(a):
> Dobry den.
> Som clenom Aveo fanklubu a dozvedel som sa, ze aj Vy ste sa zapojili do
> sutaze o Naj
> servis roka v Cechach a na Slovensku za rok 2011.
> Caka ma 2 servisna prehliadka a chcel by som sa opytat, ci mi Vas servis
> vie zabezpecit
> kontrolu tycho veci na mojom aute ..
- skontrolovat olej v prevodovke.
> - skontrolovat chladiacu kvapalinu- a zmerat akú má hodnotu a do koľko -C
> je hodnota.
> - skontrolovat brzdovú kvapalinu a zmerat bod varu či je v norme.
> - skontrolovat sviečky v motoru, nakoľko este neboli menené tak zostali
> pôvodné.
> - vymenit vzduchový filter za nový.
> - Demontovat všetky kolesá skontroloval a prečistil brzdy ako predné tak
> i zadné.
> - Premazat silenbloky prednej nápravy, a nakolko sa mi zda naprava velmi
> hlucna pri
> nerovnosti ,tak demontovat výstuže nárazníka čo je pripevnené o nápravu a
> skrutky a
> dosadaciu plochu premazat grafitovou vazelínou a namontovat naspäť.
> -skontrolovat všetky čapy, tlmiče, a celý spodok auta, nakolko ako som uz
> spominal , ze
> auto aj po rovnej ceste je dost hlucne
> - výmena peľového filtra klímy a dezinfikácia celého systému.
> - namazat všetky pánty a kĺby dverí a kufra a kapoty ( nejako vrrzgaju )
> , dofúkat tlak
> v pneumatikách
> - mohol by som byt pri kontrole auta pri nom, aby som videl co sa meni a
> co nie ??
>
> Ak by ste mi mohli napisat aj pribliznu cena za to vsetko , bol by som
> povdacny.
>
> Viem, ze toho nieje maalo, ale ak budem spokojny s Vami, tak rad pridem aj
> na buduce a
> odporucim Vas aj mojim kolegom z klubu, zatial som bol v serviese Swam (
> kosice ) Pan
> Euro ( kosice ) no a nemol som velmi spokojny.. Dakujem
a ich odpoved ..
Dobrý deň,
Dovolím si Vás informovať o tom, že náš servis je autorizovaný
spoločnosťou GM-Chevrolet.
Ing. Haraszt Richard
manažér servisu
tak toto teda hej.. ochota jak svina ........
Chevrolet AVEO SEDAN 1,4 16V, 74kw 2009, 101koni ( vraj :) ) grafitova metaliza
Zakladom kazdeho bezproblemovo fungujuceho spolocenstva ludi je krystalicky cista demokracia, samozrejme riedena tvrdou diktaturou. hackers@hackers.sk
Zakladom kazdeho bezproblemovo fungujuceho spolocenstva ludi je krystalicky cista demokracia, samozrejme riedena tvrdou diktaturou. hackers@hackers.sk
no dobrá odpověď tím ti chtěl napsat ž se jim do toho nechce
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
asi tak ... som odpisalladinek píše:no dobrá odpověď tím ti chtěl napsat ž se jim do toho nechce
Dobry den.
Ved to dobre viem, ze ste autorizovany, ved preto som Vam pisal mail, ale
autorizovane boli aj tie predosle. Aj tak nechapem , co to ma spolocne s
mojimi otazkami ,takze cakam na adekvatnu odpoved ..
.. takze som zvedavyyyyyyyyyyyyyy
Chevrolet AVEO SEDAN 1,4 16V, 74kw 2009, 101koni ( vraj :) ) grafitova metaliza