Kluci,GO motora!!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
S tym katalogovym cislom asi nemas pravdu. Kazda RJ ma ine seriove cislo. Ten chlapik mi uz aj poslal cislo tej svojej RJ,ja svoju pojdem zajtra pozriet do servisu. Jeho SER.NO.: 16199550867239SB3311291 BSWN (HE) 1,5 16V r.v.1996. Kupil komplet motor s RJ so 16V Nexie,uz mu je nanic. Zadrety urcite nebude. Nakoniec,ako to zistim? Najprv od neho objednam RJ,ked pojde a budem spokojny,kupim aj motor. Vsak ked k nemu pojdem,mozem prist pre Teba a pojdeme tam spolu. Ja som ale z PP,on z okolia ZV.
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Vsetko teda vybavene. Uz som objednal RJ za 1500 Sk,v sobotu pojdem pre zvysok - motor a doplatim 8500 Sk. Moj motor ide na generalku - vybrus bloku,klukovky,nove ojnice aj piesty,dam naspat originalnu RJ bez chiptuningu. Hlavu valcov mam zgeneralkovanu,takze akokeby som o tyzden kupil novu Nexiu?! Pomalicky si ju zabeham a dufam ze vydrzi aspon dalsich 130.000 km. Co je zaujimave,taka ista RJ stoji u ineho chlapika 3000 Sk a u dalsieho zasa 5000 Sk. Co okres,to ina cena. A vec taka ista...
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Tuning
Rado,
tak asi pred rokom, keď Ti niečo odišlo som Ťa varoval aby si tie tuningové hlúposti z auta vyhodil. Si ma presviedčal, spolu s "odborníkmi" Miloshom a spol., že čip, filter, výfuk toho vlastne mnoho nezmenia, že je to v rezerve a tak... Je mi ľúto čo sa Ti stalo, len mi rozum zastáva že vôbec rozmýšľaš to tam nechať. Vyhodíš prachy za tuningové diely, potom za opravu keď sa to pohnojí, potom zasa za tuningové diely...a tak dokolečka, kým sa Ti to nedôjde. Len mi prosím neodpíš tie "teórie" z tuningových časopisov alebo z netu.
tak asi pred rokom, keď Ti niečo odišlo som Ťa varoval aby si tie tuningové hlúposti z auta vyhodil. Si ma presviedčal, spolu s "odborníkmi" Miloshom a spol., že čip, filter, výfuk toho vlastne mnoho nezmenia, že je to v rezerve a tak... Je mi ľúto čo sa Ti stalo, len mi rozum zastáva že vôbec rozmýšľaš to tam nechať. Vyhodíš prachy za tuningové diely, potom za opravu keď sa to pohnojí, potom zasa za tuningové diely...a tak dokolečka, kým sa Ti to nedôjde. Len mi prosím neodpíš tie "teórie" z tuningových časopisov alebo z netu.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tuning
Momentalne je to Miki2 tak ako pises a musim Ti dat za pravdu. Dakujem za radu. Ale mozno chipovaniu vsetci kridvdime,aj laik musi uznat,ze motor musi mat urcitu vykonovu rezervu a tych 10 koni naviac mu nemoze uskodit. Tejto problematike som sa predtym dost venoval,je pravda ze hlavne z fora a tuningovych casopisov. Ale mozno by sa mi to stalo aj bez nachipovanej RJ.Miki2 píše:Rado,
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu samozřejmě. Jenže tohle není o penězích, ale o pocitech. Ne každý to dokáže pochopit. Jak jsem tady už psal, někdo má potěšení ze sbírání známek, někdo jezdí volné terény na lyžích... a někdo zase upravuje auta...Miki2 píše:Rado,
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak Ivane . A potom tu lamentujeme a utesujeme sa. O tom je zivot. Mam o skusenost viac a uvidime co bude dalej.Ivan píše:Máš pravdu samozřejmě. Jenže tohle není o penězích, ale o pocitech. Ne každý to dokáže pochopit. Jak jsem tady už psal, někdo má potěšení ze sbírání známek, někdo jezdí volné terény na lyžích... a někdo zase upravuje auta...Miki2 píše:Rado,
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Pozri sa. RJ som zohnal za 1500 Sk. GO motora - nove piesty,kruzky,ojnice,vybrus,tesnenia atd. budu stat do 20000 Sk. Takze ani nie za 22.000 Sk budem mat motorcek ako novy,v zabehu. A za 8500 Sk mam moznost od toho chlapika co ponuka tu RJ kupit aj komplet 16V motor bez palca rozdelovaca inac komplet este aj s olejom tak,ako ho vybral z auta. Takze o novej zatial neuvazujem,navyse ju mam na lizing este 1 rok...Radmont píše:Rado, byt tebou, tak sa poobzeram po inzeratoch a kupim novu nessiu. Znamemu sa teraz podarilo zohnat 3D verziu GTX za 120 tis Sk, najazdenych 45 tisic. Pripadne ked chodis do ciech tak tam. Vsak kolesa, filter, pripadne i vyfuk mozes prehodit na novy voz a stary predat.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Najnovsia informacia dnes zo servisu. S motorom to nie je az take strasne zle,najviac som sa obaval ryh v bloku. Su 2 moznosti. Bud to urobia na 90% a do nevybruseneho bloku osadia nove originalne piesty,kruzky atd.
Druha moznost je vybrus (1.stupen) bloku motora a nove originalne piesty a kruzky (vacsie ako bez vybrusu) za priplatok 5.000 Sk a urobia to na 100%. Zvolil som drahsiu druhu moznost,nech to je urobene poriadne.
Druha moznost je vybrus (1.stupen) bloku motora a nove originalne piesty a kruzky (vacsie ako bez vybrusu) za priplatok 5.000 Sk a urobia to na 100%. Zvolil som drahsiu druhu moznost,nech to je urobene poriadne.