Zajímal by mě váš názor na tuhle Nexii:
http://www.autobazarmm.cz
Stojí za ty peníze???
Nexia v bazaru
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia v bazaru
.: Daewoo Nubira 1.6 16V, sedan, r.v. 98 :.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho, zda je ZA lemy zkorodovaná, zda má jednoho majitele a zda má servisní knížku s podrobnými opravami. Ale co čtu fórum tak 120 000 km je kritických a žádá si to hodně investicí. Jinak nexia se mi zdá pohodový auto, ale rezne více než auta stejného data výroby (felicie nepočítám) !!! (Více zajímavá je ta KIA z 98). Ale zase cena o 20 000,- dražší. těžko říct. Pokud je pečovaná a garážovaná, asi bych do ní i šel !!!
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, jak říkáš. Ale myslím, že se dají sehnat kousky, které mají najeto polovinu. Takový bych koupil. Tento asi ne. Toť můj názor.Habron píše:Tak o koupi nexie se tady toho už namluvilo hodně a fakticky se nedá podle obrázku říct, jestli jít do toho nebo od toho.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Pokud se ti to auto líbí, tak do toho jdi. Stejně u každého auta budeš muset měnit olej, rozvoďák a plno dalších věcí. Takže měj v kapse ještě dalších asi 10 000,- Kč na potřebnou údržbu. To bys mohl ušetřit, pokud by údržba byla jasně zdokumentovaná.
Přeju šťastnou ruku
Přeju šťastnou ruku
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Podľa mojho názoru, sa pri kúpe jazdeného auta oplatí kúpiť auto poriadne vybavené, lebo rozdiel medzi cenou bez výbavy a s výbavou je oproti cene nového minimálny. Takže máš možnosť mať výbavu takmer zadarmo. Podľa pohľadu do interiéru je to gl, aj keď s airbagom. Ja by som si rozhodne radšej kúpil GTX, keď už by som kupoval hb. A čo sa týka tých kilometrov, tak je to fakt kritická hranica. Mám nabehnutých 113000 a všetko sa začína kaziť. Doteraz som neinvestoval ani korunu okrem takých vecí ako olej a kvapalina do ostrekovača, teraz ma už ale čaká výfuk,tlmiče,pružiny..........A začínajú sa kaziť aj rozne prkotiny, ktoré sa nikdy nekazili.
-
- Kontaktovat uživatele: