Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od alvin »

Pepíku,ona je v reále len Katka,druhé meno na FB Lucia je len "umelecké" :lol: :lol: :lol: :lol: ,to som jej pridal,kým tam nemala fotky,aby si niekto nemyslel,že som sa nebodaj vrátil k predošlej,zákonitej :P :P :P :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to alvine Ty chceš býti alespoň v iluzi " bigamista " ...no nic proti gustu není dišputát, nicméně mí kamarádi používali zásadně jenom jedno jméno - přezdívku - zdrobnělinu a tak se nemohli nikdy nikde prokecnout...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Dnes ma nepotešilo ze museli mi operovat nohu. Síce bol to malý zakrok ale aj tak to boli poriadne a ešte k tomu musím byť v práci.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Moc ti přeji ať to dopadne dobře a abys neměl problémy!!!
Ale i když je to prkotina tak to už budeš třeba při změně počasí citit.
Věř dospělému!! Mě se jinak líbí pravdivé přirovnání člověka k zápisníku,kde se všechno za život zapisuje a s přibývajícím věkem se ty zapisky holt hlásí !!!
Tak ještě jednou ať ti to proběhne bez komplikací a dávejte na sebe pozor všichni !!!
Jinak hlavně ať námjezdí a nezlobí -i
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Dneska mi prisla cenova ponuka z Daewoo na tiahla okien a motorceky. Zabili mi cenu 160 ojro kokos skoro ma vystrelo to radsej tie dvere neposkladam a budem rukama dotahovat okna to je sila.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Dnes rano si mangelka vymyslela vylet do Schwechatu na blsak. OK
Rano o osmej, vsetci nabaleni, dosli sme k Lanosovi. Otvorili, nasadli, zapli radio, kluc do polhy startovanie - a ticho. :(
Spociatku som myslel, ze je zaseknuty pastrok, pripadne iny mechanicky problem na starteri. Posadil som manzelku za volant a prikazal jej, aby pustila spojku, ked auto trochu roztlacim. Spojku manzelka pustila este pred roztlacanim. Ze si pomylila "stlacit" a "pustit". OK. Tak som si za volant sadol ja a tlacila mangelka. Potlacila. Nepomohlo.
Tak som sa spytal palubneho pocitaca, ze kolko voltov ma baterka. Odpovedal: 8V.
Aha, jasne, baterka BANNER po 4-och rokoch povedala, ze staci ....
Sadol som na MHD, cvakol listok, presiel 3 zastavky a isel kuknut, co ponuka Tesco. Nic. Obratene kontakty (Lanos potrebuje prehodene + a -) tam nemaju.
OK. Carrefour. To iste.
Esteze tam nedavno otvoril predajnu ujo Forstinger. Siel som tam a aha - 60Ah bateria za 99.99E. Kupil som, presiel cca 250m na MHD, cvakol listok, cez telefon zaktivizoval rodinu, ze nech pride k autu, vymenime baterku a frcime na vylet.
OK.
Baterku som dal na miesto. Ale ouha: kapota nesla zavriet. Baterka prilis vysoka ....
Rodina s nadavkami odisla domov, zbalil som baterku do ruky, seba do MHD, cvakol listok, presiel tych 250m a ujovi forstingerovi som vratil baterku. Kukol do katalogu a dal mi za nu novu, z doplatkom 21E, ale obojpohlavnu (pasuje aj do Lanosa).
Tak som odvliekol baterku tych 250m do MHD, cvakol listok, zavolal rodine, ze nech caka pri aute.
OK, vymena sa podarila, auto nastartovalo a huraaa, do Schwechatu.
Pretoze blsak trva od 8 do 13, dosli sme tak tesne pred koncom. Mangelka nakupila nejzke handry, syn si kupil nejaku hru do PSP a popri tom sme zmokli, burka s bleskami ako pre nas.
Pretoze ukazovatel nadrze bol v stave "viac vzduch, ako benzinu", tak som tam natakoval plnu nadrz za cenu 1.38E/liter. OPROTI SK, kde je teraz 1.50E/liter - aspon jedna potesujuca vec.
Zaver?
Manzelka: zopar veci na seba a deti
Syn: nova hra pre PSP
Ja: 150E diera v penazenke ....
Ale vsak je prvy maj, tak budme veseli :D
Naposledy upravil(a) vado dne ned kvě 01, 2011 16:42, celkem upraveno 1 x.
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Skoro happyend :lol:
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Tak s touto baterkou mám aj ja skusenosti,vypovedala mi zn. FIAMM,na 2. sviatok vianočný,18 dní po skončení záruky :( :( :( :( ,tejto zimy,ak konečne prídu na chybu,čo tomu je :P ma čaká kúpa novej,mám pomaly 7 ročnú VARTu,ešte ako tak drží,ale ak náhodou sa mi auto zatne nenatočí na 2.-3. otočenie tak už nevládze s dychom moc,ale týždňové státie ešte baterka zvláda. na zimu si objednám asi preventívne novú,ale pred montážou do auta,ju nechám preventívne asi 8h nabíjať,to isto jej neuškodí
.Ale možno to skoré vybitie baterky pri mojich neuspešnych pokusoch o opravu a štart,má za následok,práve to,že sa nejazdí,nakoľko mám ešte nabíjačku,zo "Šunkovca" teda na max. 48 Ah a toto je 55 AH baterka,tak ona sa nabije zo site len na cca 90%,ak by motor naskočil,tak sa hravo dobije na tých 100 z altíka,ale takto sa oveľa skôr vyšťavi,najmä ke´d má nejaký ročik už za sebou,ale uplynulú zimu prežila v zdraví,raz som ju dobil nabíjačkou a na rozdiel od auta nesklamala ani raz a hodlám objednať asi najskôr túto
http://www.motoolej.eu/motoolej/eshop/2 ... V-56Ah-A17
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...jo chlapci baterky si dělají mnohdy co chtějí a tak je to vado k nas.... že, ...nakonec jim mnohdy taky dáváme pěkně zabrat, chtějí průběžně dobíjet mimo vůz, zvlášť v zimě, nakonec pravdu má palikx koupit tu za nejpřijatelnou cenu a stějně to je loterie, záleží jak dlouho ležela ve skladu, na pultě, baterii škodí taky dlouhá nečinnost, zrovna nedávno reklamoval baterku, hraje samozřejmě velkou roli taky proběh vozu

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Ja som sa pri tom celkom zasmial ako nie naschval ale to cvaknutie listku, pretoze mi to daco pripomenulo :D
Ale urcite to vie poriadne nasrat to viem aj z vlastnej skusenosti. Tiez ma baterka takto potrapila pred zrazom a zhanaj opacnu baterku v BB v sobotu :D Nikde
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
ppp

Příspěvek od ppp »

Niekedy ma vyhodu investovat do slusnej baterky, vtedy vas za 20 rokov nevypecie 5x ale len raz :). Uvidim ako dlho vydrzi moja, zatial sa na nej neprejavuje ziadna slabost, kludne mozem auto startovat aj na 10 raz, za par dni bude mat 7.5 roka. Predpokladam ze prezije espero, vyrobca jej odhaduje zivotnost na 15 az 20rokov. Dnes sa takymto baterkam hovori agm. Ale uz bola raz vybita na 6V bez zataze. Hned po kupe :). A raz jej kleslo napatie za rok statia v pivnici na 11V.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to ppp 20 let pro baterku ...no to je pro mě " silný kafe ", považuji 7 - 9 let za maximum, jinak beru 5 - 6 let za dobrý výsledek, napětí pod 6 V bez zátěže je taky dost, ...no vono hlavně jde o zapomnětlivost a vybití baterie svícením přes noc do mrtě a po " znovuoživení " mohou nastat problémy nedá se ale asi přesně určit hranici vybití.

Mějte se fajn

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:...to ppp 20 let pro baterku ...no to je pro mě " silný kafe ", považuji 7 - 9 let za maximum, jinak beru 5 - 6 let za dobrý výsledek, napětí pod 6 V bez zátěže je taky dost, ...no vono hlavně jde o zapomnětlivost a vybití baterie svícením přes noc do mrtě a po " znovuoživení " mohou nastat problémy nedá se ale asi přesně určit hranici vybití.

Mějte se fajn
Baterie Delcor v mojí Nesii vydržela 10 a půlroku!!!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Petr S. píše:
Serpico píše:...to ppp 20 let pro baterku ...no to je pro mě " silný kafe ", považuji 7 - 9 let za maximum, jinak beru 5 - 6 let za dobrý výsledek, napětí pod 6 V bez zátěže je taky dost, ...no vono hlavně jde o zapomnětlivost a vybití baterie svícením přes noc do mrtě a po " znovuoživení " mohou nastat problémy nedá se ale asi přesně určit hranici vybití.

Mějte se fajn
Baterie Delcor v mojí Nesii vydržela 10 a půlroku!!!
Jenže ty seš rozenej elektrikář a víš jak na ní!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no to je Petře velmi, velmi dobrý výsledek, ...no ty jsi elektrikář a tak si Tě nedovolí zlobit :lol:, ...né ale vážně, dobíjel si po zimě mimo auto, staral si se o ní?, ...no nakonec se zase utvrzuji v tom, že made in Korea začíná být synonymem
kvality

Mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“