Vysoká spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Vysoká spotřeba
Ahoj Matýzáci.Po dlouhé době se zase hlásím,neb mám problém....Natankuju př. za 500 kč,což je při dnešní drahotě cca 15 litrů....Problém je,že ujedu asi 150 km po městě a jsem na suchu!Pod autem není žádná louže,benzín za jízdy taky není cítit,trubičky jsou OK,tak nevím čím to může být....Nemůže to být třeba zaraženej sytič,nebo co já vím....Předem díky za rady a nápady.
- Reklama
Re: Vysoká spotřeba
Zkus mrknout na vzduchový filtr-jestli není příliš zasviněný.Jak jsou na tom svíčky?Očazené do černa=bohatá směs=vadná lambda sonda nebo jiné čidlo.Nebo někam na diagnostiku .
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Ahoj.
Začínám řešit stejný problém, nevím co s tím. Nedokážu stáhnout spotřebu pod 8l/100km.
Jarda-Loštice
Začínám řešit stejný problém, nevím co s tím. Nedokážu stáhnout spotřebu pod 8l/100km.
Jarda-Loštice
Ahoj Jardo,vítej v klubu.... Kdyby jsi na něco přišel,tak dej vědět.Samozřejmně z mé strany dám okamžitě vědět taky.Petr
Ahoj.
Zjišťoval jsem možnou příčinu v servise, je jich celkem dost.
Jako možná příčina se chlapům zdá špatný tlak v palivovém potrubí, nevrací se přebytečný benzín do nádrže. Nevím, nejsem odborník, ale měření provedeme jako akci čís.1.
Jarda-Loštice
Zjišťoval jsem možnou příčinu v servise, je jich celkem dost.
Jako možná příčina se chlapům zdá špatný tlak v palivovém potrubí, nevrací se přebytečný benzín do nádrže. Nevím, nejsem odborník, ale měření provedeme jako akci čís.1.
Jarda-Loštice