Tak jelikož bylo dneska hezky, tak jsem poračoval na Nubiře
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kompletně jsem vyčistil interier, opravnou "tužkou" jsem zamaskoval malé škrábance po zimě a co šlo jsem promazal WD
![:o)](./images/smilies/smiley25.gif)
- Opravil jsem zadní brzdové světlo - špatný kontakt...
- Ale sčím jsem si teda dal byla anténa, která byla vysunutá a nezajízděla, jen to vždy dělalo takový divný zvuk, jako kdyby to šlo přes zoubky...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Tak jsem to vyndal, rozdělal a nestačil jsem se divit kolik bylo uvnitř bordelu - prachu s vodou = bachno. Tak jsem to kompletně rozmontoval, vyčistil a po menší upravě opravil tak, že anténa zase zajíždí a vyjíždí tak jak má
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Pouze mi příjde celkem nepraktický, aby anténa vyjela pri zapnutí rádia, potom znovu při nastartování, po vypnutí rádia zase zajela a takhle pořád dokola.. To se fakt nedivím, že to po letech odejde
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Nevyřešil jste to někdo jinak...? Napadl mně vypínač - ze spínací skříňky jen na tu anténu - ráno vyjede přes vypínač a večer zajede, aby se někomu nelíbila a nechtěl ji "urvat"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Samozřejmě nejlepší by byla anténa na střechu a tuhle nechat zasunout a neřešit, ale prozatím bych to chtěl vyřešit jinak... Nějaké rady a triky?
- Chystám se na rozkrytování každých dveří, promazání a vystříkání zevnitř... Je nějaký "fígl" jak zrychlit stahování okna přes motorek, nebo to je opravdu tak pomalé - slabý motorek..?
Koncem týdne budou fotky
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)