2.0
Moderátor: Blue Lanos
- Dimco Nubira 97
Re: 2.0
ale chevroler skresluje o 0,5-0,7 l a škodvky majú 0,2-0,3 l skreslenie palubáku. A je všeobecne známe že škodovky s TDI PD motormi majú fakt peknučkú spotrebu, akurát že sú hlučné....
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
- Reklama
Tak ja sa priznavam znova-spotreba stale ukazuje 6,7 , vzhladom na styl mojej jazdy je to super. S 1.8 benzinom by som mal min. 8. Takze nemam co lutovat a u nas je nafta lacnejsia ako benzin, a z BA je to asi 5 min. do Rakuska, takze mozem ist aj tam. Ale zatial tam je to podobne ako u nas.
Co sa tyka fitru DPF, tak mam 20t km a zatial mi to zasvietilo iba raz a asi 2x som zaregistroval ze mi vzrastla spotreba nad 20 litrov, ale nikdy to netrvalo dlhsie ako 2 minuty. Ked mi vtedy raz zasvietila kontrolka vypalovania, tak za 5 min. (som si to stopol) mi zase shasla. Jazdil som medzi 2,5 az max otacok, snazil som sa co najviac na max. podla toho ako to dovolovala premavka-na dialnici som mal 3jku max. 4rku. Sice som si pripadal jak deges co zavodi v premavke, ale pomohlo to.
Co sa tyka fitru DPF, tak mam 20t km a zatial mi to zasvietilo iba raz a asi 2x som zaregistroval ze mi vzrastla spotreba nad 20 litrov, ale nikdy to netrvalo dlhsie ako 2 minuty. Ked mi vtedy raz zasvietila kontrolka vypalovania, tak za 5 min. (som si to stopol) mi zase shasla. Jazdil som medzi 2,5 az max otacok, snazil som sa co najviac na max. podla toho ako to dovolovala premavka-na dialnici som mal 3jku max. 4rku. Sice som si pripadal jak deges co zavodi v premavke, ale pomohlo to.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
četl jsem ale tu píše malo dieselakou, tak jsem si rejpnul jestli se někdo chytíshindys píše:tomask:
také jsem slyšel od hodně diesláků (hlavně s octávkama), že jezdí za 4,5 litru, ale tady na chevroletclubu to myslím nikdo nepsal, pokud bys sledoval toto téma od začátku, tak bys viděl, že píšu o své spotřebě od 6,7 do současné 6,4 a jak to po setinkách klesá. I v tématu spotřeba jsem psal, že očekávat něco výrazně odlišného od 6,5 je u všech dieslů s výkonem 150 k a rokem výroby 2010 nesmysl (i octávky mají průměr 6,5), spritmonitor.de to uvádí jasně ale mě fakt těší, že průměrná skutečná u mého cruze je za posledních 6000 km opravdu kolem 6 litrů - jen si klikni na ikonku 6,4 v mém podpisu a uvidíš prostě auto se zajelo a jestli prvních 10000 km jezdilo za 6,7, tak teď jezdí za 6
Carthell Prg
- Scorpion.11
..heleme rejpalista Takovou jako ty určitě ne, ale nafta se bude nadále zdražovat a bude dražší jak benzín
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Já jezdím za 9 l po 30.000 km.
Jezdím svižně třeba na chalupu 80 km dálnice dokážu i za 12 l.
Minuly víkend do BA jsem jel pohodička za 8.4 l na tempomat.
Takže průměr mám tých 9 l ale dokázal bych tých 30.000 km i za 10,5 l ale hold jezdím věčšinou s moji polovičkou tak musím pomalu jinak hubuje
Jezdím svižně třeba na chalupu 80 km dálnice dokážu i za 12 l.
Minuly víkend do BA jsem jel pohodička za 8.4 l na tempomat.
Takže průměr mám tých 9 l ale dokázal bych tých 30.000 km i za 10,5 l ale hold jezdím věčšinou s moji polovičkou tak musím pomalu jinak hubuje
Carthell Prg
Tak takato spotreba by to bolo aj u mna keby som mal 1.8ku... S tou naftou, sak uvidime, mozno si za par rokov donesiem domov nejaky benzinak...ja hovorim ze nikdy nevis.
Ja to mam s frajerkou podobne, musim jazdit pomalsie a lahucko, plynule, inak je nerv...A ona ked jazdi, dokaze zajazdit neskutocnu spotrebu, ja nechapem jak to sa jej to vzdy podari...
Mame to rozdelene-ona vylepsuje priemernu spotrebu a ja vypalujem filter!
Ja to mam s frajerkou podobne, musim jazdit pomalsie a lahucko, plynule, inak je nerv...A ona ked jazdi, dokaze zajazdit neskutocnu spotrebu, ja nechapem jak to sa jej to vzdy podari...
Mame to rozdelene-ona vylepsuje priemernu spotrebu a ja vypalujem filter!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
no comment
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Scorpion.11
Tak hlavně, že vám to tak spolu pěkně klape
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
ja napsal ten no comment kvuli toho ze to mam taky presne tak tak me to rozesmalo ze je nas vic
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz