16" na Nexii bez úprav???
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
16" na Nexii bez úprav???
zdrawím sem se chtěl zeptat zvažuju o koupi nexie a můžu mít 16palcový kola za slušnou cenu tak se chci předem zeptat jestli se tam 16 vejdou bez problému a bez jakýchkoliv úprav a bez škrtání když bude sedět nikdo vzádu!a když jo tak na jakých gumách to má být!dík za radu
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
16" tam dáš, ale musíš vytáhnout lemy. Profil pneumatik ale bude tak úzký, že jízda nebude vůbec komfortní !!! Ideální na Nexii jsou 15".
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mam jedno video na 16" z Polska, tak to sem hodim, az to najdu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nejde ani tak o profil, jako o šířku pneugoror píše:ja si myslim ze tam pojdu aj 16 palcove ale daj nizsi profil pneumatiky tak 205 na 55,a ziadny problem
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Gogore, to bych chtel videt
Jaky mas ET? Ja mam na 15" ET 38 a musel jsem vytahnout blatniky, jinak bych se nerozjel
Jaky mas ET? Ja mam na 15" ET 38 a musel jsem vytahnout blatniky, jinak bych se nerozjel
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mno, tak priste to chce aspon napsat, protoze kdyz jsme v sekci nexia, tak predpokladame, ze mas taky nexii