Kontrolka motor CHECK
Moderátor: Blue Lanos
Re: Kontrolka motor CHECK
No ako sme spolu telefonovali,tak si odpojil na hlave valcov pri zap.module cidlo teploty vody,alebo cidlo na budik teploty vody.No to bola zááávada jak hrom Len aby to startovalo,nieze to po 2.tyzdnoch nenaskoci,lebo potom mam na taketo zavady rusky montazny kluč a ten sa vola stiepacia sekera na drevo o vahe cca 5kg
- Reklama
No tebe sa to povie, pre mna to bola zavada jak vysita Uz som pomaly siel modul reklamovat Holt kazdy sa vyzna do niecoho ineho Tak dik
ps: no ja predpokladam,ze to nenaskoci uz o tyzden, nie o dva Zacinam verit v prekliatie toho auta
ps: no ja predpokladam,ze to nenaskoci uz o tyzden, nie o dva Zacinam verit v prekliatie toho auta
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
Ked to nepojde tak sa pustime do kablov,mozno tam mal predchadzajuci majitel navstevu v kabloch./Myš/ Prebandažujem ti kablovanie a budes to mat jak v Audi TT,stym mam skusenosti.Aspon na pohlad budu kable vyzerat ako maju aj ked mozno auto nepojde ako ma.
No, ja ho potom este navoskujem.. co na tom, ze bude pokazene,hlavne ze bude vyzerat k svetu nie
ex Leganza ´98
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo to sú presne tie Maretii čo som objednal tiež za 50€ kus ale vrátili sme ich lebo na to že dačo odpojiť nás nenapadlo no škoda ale zasa na druhú stranu mám síce starší ale zatial šlape a tak díky za návod čo s tím keby dačo
Ahojte ja som tiež menil teraz nedávno a v pohode nič nesvieti ani nesvietilo a tiež sa mi zdá,že motor trocha lepšie šlape a netrhá, dával som ten modul český
- Přílohy
-
- P180311_18.11.JPG (140.83 KiB) Zobrazeno 3670 x
-
- P180311_18.06[01].JPG (139.38 KiB) Zobrazeno 3670 x
-
- P180311_18.06.JPG (162.29 KiB) Zobrazeno 3670 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Fúha moja oblúbená značka takže Janko kde a za kolko si ju zohnal . Díky
Petko objednali sme to u nás cenu ešte presne neviem ale je to okolo 100 boli tam potom ešte aj drahšie a aj lacnejšie ja mám ten stred a je to dobrá značka aspon čosi je tam české
Ach jo, tak radost bola predcasna, auto nestartuje ani s novym modulom, novym cerpadlom, novym vsetkym... raz ide, raz nejde.. loteria ako vzdy. Do vacsich vzdialenosti ako 30km som este nikdy nesiel, nemozem si dovolit odtahovku z vacsej dialky...
ex Leganza ´98
Vies co si musis povedat?Co je to štestí?Ako to vidim,to auto zostane u mna a mozno aj zastane.
Hej hej, vacsinou to je tak.. ze kde zastanem, tam aj vzdy zostanem
ex Leganza ´98
Ahoj mne sa zdá,že to budeš mat závadu v elektrickej časti niekde tu som spomínal ,že treba vyčistit všetky relátka čistil si ich alebo si ich neak skúšal sú tam relátka na zapalovanie 2 a je tam aj na čerpadlo té hlavne vyčisti a potom uvidíš čo sa bude diat
pokud auto nenastartuje, tak musíš zjistit co mu chybí , jiskra , slabá jiskra, jiskra ve špatný okamžik ,benzín, případně vzduch . prostě něco ti tam chybí
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Taak a budeme sa drbkat asi z kablami ako som to predpokladal!!!To bude sranda,elektrika to je moj sen.
No naposledy,ked som skusal co stym ma,tak nemal ani iskru a mal som pocit,ze ani benzin.Podotykam opravovali sme to na sidlisku potme a z jednou lampou.Potom som vymenil zapalovaci modul,za funkcny z mojej Nubiri a po prvom startovani nedavalo iskru,az na dalsie startovanie motor naskocil z vytiahnutou jednou svieckou!po namont.sviecky motor naskocil a bezal bez problemov!Namontoval som mu naspat jeho modul aaj ten isiel.Tak sme predpokladali,ze moze byt modul uz zly a moze mu drbkat,ked je dlhsie mimo prevadzky,alebo ked dlho ide.No nevidis do toho,zial tak to je.Zohnal si druhy a namontoval si ho sam,nahodou si zhodil ten kabel z cidla tak preto tam bol ten Check,po vzajomnom telefonate som prisiel na tu chybu,co vlastne bola len malickost,ktora nemala nic spolocneho z horeuvedenou zavadou.Takze teraz uz sa pozrieme na kable,aj tie relatka,aj kostru aku ma a skoncim u konektora riadiacej jednotky.