Převoz psa

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátor: Blue Lanos

ladinek

Re: Převoz psa

Příspěvek od ladinek »

Ivo R. píše:
ladinek píše:rozmluvit přítelkyni -i
pes v bytě a autě pokud není v kufru nemá co dělat :PP: jedině mu pořídit tu přenášecí krabici ve zverimexu mě by teda ty chlupy dost vadily jsem na to přímo vysazenej :roll:
To, co napsal Hanzymu Richard platí i pro tebe.
ale prosímtě,četl jsi vůbec co jsem psal?tohle je veřejné forum a pokud mám názor a není sprostý tak ho zveřejním bez ohledu na argumenty například tebe kterého vůbec neznám, tak nemůžu soudit a proto nechápu i tebe jak si vlastně můžeš dovolit soudit člověka kterého neznáš.Pro mě nepochopitelný..Nemám rád lidi?????ty jsi ale chytrej :roll: :roll: nepatřím ke stádu které se podřídí kývající většině ,jen tak pro pořádek a ačkoliv s Hanzyho názory většinou nesouhlasím pes do paneláku nepatří už jen kvůli štěkání atd...můj názor a říkej si co chceš,V autě at si vozí každej třeba krokodýla ale mě nesuď neznáš mě tak nevrtej,nebo podle sebe soudím tebe???asi tak ne?
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Reklama

Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Trhni si nohou a za tím, co jsem napsal si stojím :twisted: :twisted:

Edited by Dimco Nubira 97:
Citovať posledný príspevok ktorý cituje ďaľšie dva zo začiatku nám iba zaberá miesto tak poprosím necitovať ;)
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

A vrátiť sa k téme... Ako voziť hafana v aute ;) Hanzy tebe to nikto nekáže ty nemusíš :D :D :D
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
ladinek

Příspěvek od ladinek »

http://www.psik.cz/index.php3?session=D ... =76&id=401

http://www.novinky.cz/krimi/168113-neza ... 00-kc.html

Trhni si nohou a za tím, co jsem napsal si stojím .......stůj si kde chceš -imě je to celkem fuk ;)a to trhni si nohou....trochu vyjadřování by neuškodilo od dospělýho chlapa :o) psal jsem že nepoužívám vulgární výrazy -i a už na tebe prdím :lol:

http://www.prozeny.cz/component/content ... -cestach-9

Edited by Dimco Nubira 97: Ja vás asi roztrhám.... :D Necitujte mi ten posledný príspevok !!! Ďakujem ;)
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Nasi psi tam niesu priputany, len sedia a kukaju z okna, York lezi priatelke na nohach... :D Mame aj ten postroj, ale ten neumoznuje skoro ziadny pohyb (mozno mame iny ako Saamm) a York kvikal dost nesnesitelne ked sme ho tam pripli... Takze sedi si ako king v predu. :lol:
A ten kto nieje ochotny previezt psa v aute, lebo mu tam ostane par chlpov, ktore sa aj tak povysavaju, nech si radsej ziadneho psa nezaobstarava... :PP:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ladinku to neres nekteri jsou tak sobecti ze jsou schopni narvat do bytu i kone a nechat ho tam cely den nez dolezou vecer z prace -P
Navic do 99% bytu co vlezu a je tam nejake zvire pes ci kocka tak to je citit ale zase jsou to priority nekomu vyhovuje i spani v odpadcich a je spokojen :D
V patek jsem stal za autem a pes se masiroval pod zadim oknem a to je na zabiti majitele psa nebot takhle si hraje jen s jeho zivotem uplne zbytecne pri jakekoli krizove situaci kdy dupne na brzdu!Zabit majitele at si radeji poridi psa na baterky ane ziveho -P a takovych je vetsina co je vozi na volno -P
But pripoutat nebo dolu pod nohy ci do klece jinak tam nema co delat a o bordelu co je z toho nemluvim kdyz pousti chlupy nebo skacou po dverich a oknech a slimtaji a humusi okna!
But pod kontrolou a bezpecne nebo radeji vubec a u me vubec nebo psy co ja povyzuju za psy je problem do auta dostat :D
Mame ale kocky u nasich nekolik i vlcaka maji nasi takovy mix ceskonemecky a v Karlovicich mame kocoura samo vsecko venku tam kde to patri at si uzva prirody a ojede kocky v cele vsi a pak se vrati :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Uz sa to zvrhavava na diskusiu o psikoch, to tu neriesme...Mam tu toho dost, ked stale nejakych zachranujeme. :D
Tak spat iba k prevozu. Zase s tym bordelom to neni take hrozne ak nie je clovek Monk (Hanzy :o) ). S tou pogumovanou plachtou v pohode. Niekedy sa nejaky chlp zapichne to sedasiel, do tych sedych casti a celkom pevne tam drzi... A inak do Cruza do kufra by som nikdy psa nedal, iba do hatchu.
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Jaj, a este pouzivame prepravky samozrejme. -i
tomask

Příspěvek od tomask »

Já se přidávam k Hanzimu a Ladinkovi, psa bych do auta bez klece v životě nepustil a už vůbec bych si ho nepořídil do bytu.
A to že nemám zvíře neznamená že je nemám rád, tohle je jenom ubohý argument lidí který nedokážou pochopit že s nima člověk ohledně miláčka nesouhlasí. Richarde a Ivo R. jsou lidi, který mají radi psa (zvířatá) ale nepořizujou si je z různých důvodu.
Carthell Prg
Dimco Nubira 97

Ja mám tiež strašne rád hafanou aj mačičky a jedného už sme kúpili ale dali sme ho zatiaľ babke a brat sa tam presťahoval aby sa o neho staral. Babka býva na dedine my v meste na činžiaku a súhlasím s názorom že pes do bytu nepatrí...
Seat LEON 1.4 TSI
shindys

Příspěvek od shindys »

Mám chodského psa (takový 3/4 chlupatý černý vlčák) a vozím ho tak, že sklopím tu 1/3 zadního sedadla a pes se už naučil nastoupit zadními levými dveřmi tak, že vyskočí na tu sklopenou sedačku a vleze si do kufru jako do boudy - a pak směrem dovnitř trčí jen hlava :-) už jsem si na to zvykl, že když vezu psa, tak v kufru nesmím převážet uzeninu :-) většinou v kufru nic nemám a když už něco vezu tak v krabicích přímo z obchodu nebo v taškách a pes ví, že do nich nesmí :-) takže už jsem si zvykl, v kufru vozím jen velkou deku, kterou natáhnu i přes tu sklopenou sedačku, no a po použití ji musím jen vytřepat a čas od času hodit do pračky.

Určitě nedoporučuju naučit psa skákat do kufru zezadu - může drápkama odřít nárazník.

Jinak pes podle mě do auta patří, proč by ne? je to dobrý společník, je-li dobře od páníčka nebo od paničky vychovaný a navíc auto hlídá :-) jen mu nezapomeňte nechat pootevřené okno :-)
Cruze 2.0 VCDi 110 kW, tažné zařízení A50-X, zástěrky, boční lišty, svítící prahy
Obrázek
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

:D -i -i -i
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Dimco Nubira 97

Necitovať posledné príspevky, zaberá to zbytočne miesto.
Seat LEON 1.4 TSI
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Pokud má člověk malého psa, tak nevidím důvod, proč by nemohl být v bytě, máme malého křížence a chodíme s ním pravidelně ven, rozhodně na něj nekašleme...
Nepořídila bych si velkého psa, který by v bytě trpěl, mají to takhle naši sousedi, mají labradora a toho opravdu lituji, protože nemá tolik pohybu kolik by potřeboval..
Prostě každý ma to svůj názor..
Také nemám ráda chlupy v autě a když jsou, tak je prostě vysaju a hotovo.. ;)
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...toliko tedy dle předpisů k převozu psa a o to vlastně v prvotním dotazu šlo, apropo čím více poznávám lidí, tím více si vážím zvířat, například psů...
zádržnýPes1x.jpg
zádržnýPes1x.jpg (186.25 KiB) Zobrazeno 2835 x
zádržnýPes2x.jpg
zádržnýPes2x.jpg (133.47 KiB) Zobrazeno 2835 x
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Interiér a exteriér“