Převoz psa
Moderátor: Blue Lanos
Převoz psa
Zdar - máte někdo zkušenosti s převozem psa (střední velikost) v sedanech?
Předtím jsme měl picasso a středního knírače - to nebyl problém .
Teď (časem) by má drahá choť si chtěla O5 pořídit psa - tvrdím, že na to nemáme auto.
A jelikož Cruze chci mít na cca 6 let, tak si musí počkat, až si příště pořídíme nějaké malé kombi
jde mi o to, jak vozit psa na sedadlech - existují nějaké vany ale, že bych v to měl důvěru ...
dík za nápady
Předtím jsme měl picasso a středního knírače - to nebyl problém .
Teď (časem) by má drahá choť si chtěla O5 pořídit psa - tvrdím, že na to nemáme auto.
A jelikož Cruze chci mít na cca 6 let, tak si musí počkat, až si příště pořídíme nějaké malé kombi
jde mi o to, jak vozit psa na sedadlech - existují nějaké vany ale, že bych v to měl důvěru ...
dík za nápady
Cruze 1,8 LT, aut.
- Reklama
Re: Převoz psa
rozmluvit přítelkyni
pes v bytě a autě pokud není v kufru nemá co dělat jedině mu pořídit tu přenášecí krabici ve zverimexu mě by teda ty chlupy dost vadily jsem na to přímo vysazenej
pes v bytě a autě pokud není v kufru nemá co dělat jedině mu pořídit tu přenášecí krabici ve zverimexu mě by teda ty chlupy dost vadily jsem na to přímo vysazenej
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Existuje taková deka mezi opěrky hlavy přední a zadní a tím se ochrání sedačky, ale pro psa si kup ještě takový kšíry, ci se zapnou přímo do bezp. pásů.... já to mám jednodušší - kombi i tak psa vozím vždy jen přivázanýho vzadu v kufru
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám lahšie lebo na psa mám Oktávku Ale dajú sa kúpiť sietky majú to vetšinou v LIDLu tam sme kupovali jednu do Audiny a je to dobrá vecička..............
http://www.gundogstore.sk/index.php?mai ... cts_id=365
http://www.gundogstore.sk/index.php?mai ... cts_id=365
- Přílohy
-
- siet_do_auta.jpg (108.76 KiB) Zobrazeno 3868 x
No jo Ladinku, ale pes, který se vejde do té krabice není PES, ale pejsekladinek píše:pes v bytě a autě pokud není v kufru nemá co dělat jedině mu pořídit tu přenášecí krabici ve zverimexu
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
- Hanzy
Cokl nema v aute co delat ani v baraku patri ven!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy ty vždy musíš prezentovat svůj názor způsobem, který je zde vlastní snad jen tobě otázka ale nezněla, kde má či nemá být pes, ale jak ho vozit v autě potažmo sedanu....... a vem jed na to že spousta lidí psy, pejsky, včetně koček a rúzných myších či ptáků v autě vozí a bez ohledu na tvoje názory i vozit budou.....
A přidám jedno moudro mé babičky : kdo nemá rád zvířata nemá rád lidi a z tvého příspěvku averze ke zvířatům přímo cáká
A přidám jedno moudro mé babičky : kdo nemá rád zvířata nemá rád lidi a z tvého příspěvku averze ke zvířatům přímo cáká
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo je dosť zvieratiek ktoré mám radši než ludí (a zvieratka nemusia byť albíni milujem aj ČIERNEHO PARDÁLA ) proste zvieratka milujem sú to velmi vďačný spoločníci
- Hanzy
Musis to cist lepe napsal jsem ze nema co delat v aute a v baraku jelikoz nemam rad jejich smrad a chlupy adt. jak v aute tak v baraku!
Takze nez budes neco komentovat tak si to radeji k cemu reagujes vicekrat precti!
Mel jsem jak jsem mel cas sam 2 psy NO a stavel jsem 2 kotce se zateplenou boudou s osvetlenim a zastresenim a ne jak panelakovi koupi je pelech a misku a maji vystarano,ostatne u panelakovych je to tak se vsim ze
Ted nemam na nic cas tak si nic neporizuju na rozdil od toho jak to delaji ostatni ze si neco poridi a pak to jen doma samo trpi
Takze nez budes neco komentovat tak si to radeji k cemu reagujes vicekrat precti!
Mel jsem jak jsem mel cas sam 2 psy NO a stavel jsem 2 kotce se zateplenou boudou s osvetlenim a zastresenim a ne jak panelakovi koupi je pelech a misku a maji vystarano,ostatne u panelakovych je to tak se vsim ze
Ted nemam na nic cas tak si nic neporizuju na rozdil od toho jak to delaji ostatni ze si neco poridi a pak to jen doma samo trpi
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Psa nenechavat iba vonku! To nechcem ani pocut! Dufam ze si to myslel ako vtip....Hanzy píše:Cokl nema v aute co delat ani v baraku patri ven!
My mame 3och psou (dvaja nasi-York a gulaska z ulice-stred. velkost + jeden cierny dabel ktoremu hladame dobry domov-tiez stred. velkost) a prevazame ich aj v Cruzovi. Snazim sa co najmenej samo... mame na to taku "plachtu" ktora sa zavesi o zahlavky v predu a vzadu gumickami na zadnych sedadlach. Potom neni problem-len to nechrani zadne dvere, ale uz maju aj take.
Vdaka tomuto je tam vzdy iba zopar chlpov, ktore oprasim a pohoda. Bez plachty=tragadia.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
OK, tak taketo kotce to je super! My mame iba byt, preto nemame ziadne obrovske vlkolaky, ale keby sme mali dom tak by boli take kotce ako hovoris. Dojdes nam ich potom spravit?Hanzy píše:Musis to cist lepe napsal jsem ze nema co delat v aute a v baraku jelikoz nemam rad jejich smrad a chlupy adt. jak v aute tak v baraku!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Je plachta z jedné strany pogumovaná. Napne se mezi opěrky hlavy přední a zadní a tím se ochrání sedačky. Dále je pro psa postroj který se připíná k bezp. pásu. Plachta nic nepustí na sedačky. V připnutém pásu se pes pohybuje ale nedovolí mu skákat a podobné věci dělat. Vozím tak dva psi. Počínaje dovolenýma konče výstavama. Komentář některých přecházím s úsměvem.
- Přílohy
-
- 1.jpg (10.52 KiB) Zobrazeno 3810 x
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
My jsme Bročkovi koupili plachtu, která se dává na zadní sedadla, ale nelíbilo se mu sedět na plachtě, tak si ji podlezl a ležel vzadu na podlaze, takže jsme to vzdali a většinou sedí na zemi u spolujezdce...na sedadla nesmí..
- Přílohy
-
- _thumb_2361_1.jpg (41.2 KiB) Zobrazeno 3801 x
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
SouhlasRichard píše:Hanzy ty vždy musíš prezentovat svůj názor způsobem, který je zde vlastní snad jen tobě otázka ale nezněla, kde má či nemá být pes, ale jak ho vozit v autě potažmo sedanu....... a vem jed na to že spousta lidí psy, pejsky, včetně koček a rúzných myších či ptáků v autě vozí a bez ohledu na tvoje názory i vozit budou.....
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
To, co napsal Hanzymu Richard platí i pro tebe.ladinek píše:rozmluvit přítelkyni
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK