Proč právě Cruze?
Moderátor: Blue Lanos
- vetr.roman
Re: Proč právě Cruze?
Tak gratuluju.A ktery s prodejcu ti ho v BS AUTO prodaval?.A byl jsi s prodejcem spokojen.
Ta převodovka je stale tuha,taky mě to vadi,hlavně 2-3 stupen za studena.
Ta převodovka je stale tuha,taky mě to vadi,hlavně 2-3 stupen za studena.
Lada 2101
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
- Reklama
- Scorpion.11
Tak to tu sleduji a vypadá to pomaloučku na převahu kluků z Brna
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Moc gratuluju, pěkné fáro . Jak ten motor táhne ? Je tam poznat těch 360 krouťáku ?
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Gratulacie! Nech ti slape a vitaj v rodine dieslakov! Mozme to tym benzinakom pekne natret! Ta prevodovka je vzdy tuhsia za studena, ale potom "zmakne"... Jazdi tak do 3000 otacok. Moc nevytacaj, jazdi v klidu, ale sem tam ho vytoc na max, ale iba na chvilku, aby nebolo lenive. Zalezi aj ci si chces uzivat rychlost, alebo ci chces mat iba dobru spotrebu. Ale ziadne gumase aspon 2500 km a prudke startyOndra píše:Pánové tak ho mám doma aj sem totálně unešen(viz. můj podpis).. Steně jako moji kamarádi co ho viděli, to auto vypadá doopravdy skvěle. Interiér, exteriér - paráda !
Přiznávám, že mám po přechodu z 1.6 benzinu na 2.0 diesel s převodama. V určitých rychlostech teď řadím o dva stupně mým než dřív ve Focusu. Převodovka je trochu tužší, nevím jestli se to zlepší ?
Nicméně z celýho jízdního projevu auta jsem nadšenej, sedí doopravdy dobře. Po dálnici jsem jel s tempomatem 140 na 6ku pri ani ne 2 tisících otáčkách se spotřebou 7 litrů.
Co se týče zajetí motoru, diesláci, nějaký rady pro nováčka s dieslem jako ho dobře zajet ?
PS: Tady je fotka mýho krasavce, foceno telefonem, žáný úpravy... Ten design je dokonalej... http://cl.ly/1K1N210m3w000s3c1R0G
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Dnes bol nejaky divny den. Vsetci sa chceli nejak pretekat...
Tak najprv zrazu pocujem nejaky hukot, ja ze kurna co to je, praskol mi vyfuk? A kuknem vedla seba a tam Corvetta...stojime na cervenej a chlapik jak si obzeral Cruza na mna len tak mykol hlavou-ja som mykol spat a zaroven som sa dost zasmial-ze vyzyva ma? Zaturoval-zvuk az som zmrzol...no typek... Naskocila zelena a robil som co som mohol, ale ked som daval 2ku uz som ho nevidel...mmm.
No a potom doslo pozdvihnutie mojho ega-dalsi typek na Oktavke (naj model) isiel vedla mna (asi 60) pohrdavo kukol v style "ja mam lepsie!" (urcite len zavidel) a dupol na to. Ja ze nenecham sa a uz som ho nahanal-dobehol som ho, bol to diesel (asi podobny motor, lebo sme boli celkom vyrovnani) a zastavili sme na cervenej...zelena, start-vitaz-Cruze (po dalsiu krizovatku- asi 500 metry... ). Potom uz len zavidel.
No a uz som bol skoro doma, ked tu zrazu stary Opel Vectra 2.0i ma provokuje... No tak ten bol dole hned... a zaroven som vypalil filter!
Tak aj preto Cruza...asi si ho dam cipnut na 186 koni, nech ma nikto neotravuje...
Tak najprv zrazu pocujem nejaky hukot, ja ze kurna co to je, praskol mi vyfuk? A kuknem vedla seba a tam Corvetta...stojime na cervenej a chlapik jak si obzeral Cruza na mna len tak mykol hlavou-ja som mykol spat a zaroven som sa dost zasmial-ze vyzyva ma? Zaturoval-zvuk az som zmrzol...no typek... Naskocila zelena a robil som co som mohol, ale ked som daval 2ku uz som ho nevidel...mmm.
No a potom doslo pozdvihnutie mojho ega-dalsi typek na Oktavke (naj model) isiel vedla mna (asi 60) pohrdavo kukol v style "ja mam lepsie!" (urcite len zavidel) a dupol na to. Ja ze nenecham sa a uz som ho nahanal-dobehol som ho, bol to diesel (asi podobny motor, lebo sme boli celkom vyrovnani) a zastavili sme na cervenej...zelena, start-vitaz-Cruze (po dalsiu krizovatku- asi 500 metry... ). Potom uz len zavidel.
No a uz som bol skoro doma, ked tu zrazu stary Opel Vectra 2.0i ma provokuje... No tak ten bol dole hned... a zaroven som vypalil filter!
Tak aj preto Cruza...asi si ho dam cipnut na 186 koni, nech ma nikto neotravuje...
No to by mě taky zajímalo ten chiptuning. Můj názor na chiptuning je tak 50/50, ze známých někdo se ho vyloženě bojí, někdo jej má a někdo by ho nikdy nedal. Ale ta Corvetta Tě bude otravovat pořád
Ja som sa toho bal, ale teraz som tak na 80% rozhodnuty.
Este neviem, pozeral som viacero firiem v BA a v okoli. V BA je to o dost drahsie ako inde, asi 100% (nejsom z toho zrovna prekvapany... ). Zatial v mi to vychadza na Brno www.motorchip.eu. Vetr.roman si tam daval robit chip a je spokojny. Este uvidim co zaruka a tak...ale toto patri do temy chiptunning a zaruka...sorry
- Dimco Nubira 97
Chalaniii na chiptuning tu máme zvlášť tému
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Zdravím všechny. Plánuji koupit Cruze tak do konce března abych si ho už alespoň objednal. Rozeslal jsem pár poptávek prodejcům v mém okolí i o něco dál a zatím se mi ozvali dva. Jako nejvýhodnější vypadá nabídka pana Horečky ze salonu auto-horecka.cz. Ten mi nabízí slevu 26tís při braní auta na úvěr + mají 10tís slevu v akci březen, takže celkem to vychází 36tís Od jiného prodejce jsem dostal pouze slevu v březnu a to v podobě 20tís, ale pouze při braní auta na úvěr. Další prodejci jako BSauto nebo Renocar se mi neozvali, tak uvidíme..
Cruze plánuji zakoupit ve verzi LS, která si myslím, že je dostačující.
Jo pan Horečka ještě nabízí testovací vůz ve verzi LS + litá kola + metalíza při braní na úvěr za cenu 269000Kč, což je docela slušný ne?
Chtěl bych se poradit co na to říkáte, mám vzít ze salonu Horečka nebo ne? Jsem z moravskoslezského kraje, takže by nebyl ani problém dojet i do Jičína nebo Brna, kdyby se naskytla dobrá cena..
Jo pan Horečka ještě nabízí testovací vůz ve verzi LS + litá kola + metalíza při braní na úvěr za cenu 269000Kč, což je docela slušný ne?
Chtěl bych se poradit co na to říkáte, mám vzít ze salonu Horečka nebo ne? Jsem z moravskoslezského kraje, takže by nebyl ani problém dojet i do Jičína nebo Brna, kdyby se naskytla dobrá cena..
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Já jsem koupil v Kuníně taky auto a naprostá spokojenost. Komunikovali jsme mejlem, pak jsem se jel projet a to mi stačilo, hned jsem auto objednal.
Mě se mejlem ozvali i z Renocaru a z Náchoda, ale nabídka byla v podstatě stejná, ale do Kunína jsem to měl nejblíže.
Mě se mejlem ozvali i z Renocaru a z Náchoda, ale nabídka byla v podstatě stejná, ale do Kunína jsem to měl nejblíže.
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Ahoj, proč sis vybral právě Cruze ?
denny píše:Zdravím všechny. Plánuji koupit Cruze tak do konce března abych si ho už alespoň objednal. Rozeslal jsem pár poptávek prodejcům v mém okolí i o něco dál a zatím se mi ozvali dva. Jako nejvýhodnější vypadá nabídka pana Horečky ze salonu auto-horecka.cz. Ten mi nabízí slevu 26tís při braní auta na úvěr + mají 10tís slevu v akci březen, takže celkem to vychází 36tís Od jiného prodejce jsem dostal pouze slevu v březnu a to v podobě 20tís, ale pouze při braní auta na úvěr. Další prodejci jako BSauto nebo Renocar se mi neozvali, tak uvidíme..
Ja bych jen chtel rict, ze cena na uver neni nijak smerodatna! Poradne si spocitej, resp se zeptej, kolik te auto bude celkove stat. Auto na uver ti muzou dat i za 50000 funglovku s RPSN 50%, takze dulezita je celkova cena. Kdyz jsme kupovali my, rozhodovali jsme se mezi Renocarem a BS, v Renocaru nam nabidli na leasing nizsi cenu, ale s vyssima urokama, takze auto vyslo na uplne stejne penize jako v BS, nenech se zmast. A kde auto koupis, je v podstate jedno, na servis muzes, kam chces
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
-
Většinou to funguje tak, že ti prodejce dá slevu na koupi na úvěr, ale v konečném důsledku ořeplatíš víc. Zatím nejlepší cenu z hlediska úvěru jsem dpostal z Auto Bayer ve Vyškově. Auto 328.500,- a přeplatek na 5 let 51tis. Například v Praze u Dojáčka to bylo 61tis. Ale je to relativní, byly to jen první nabídky, taková oťukávačka, veřím, že by se s tím dalo ještě něco udělat. Přecejenom i autosalon vydělává na uzavřených úvěrech, docela by mě zajímalo, kolik z toho mají.chrudoš píše:Ja bych jen chtel rict, ze cena na uver neni nijak smerodatna! Poradne si spocitej, resp se zeptej, kolik te auto bude celkove stat. Auto na uver ti muzou dat i za 50000 funglovku s RPSN 50%, takze dulezita je celkova cena. Kdyz jsme kupovali my, rozhodovali jsme se mezi Renocarem a BS, v Renocaru nam nabidli na leasing nizsi cenu, ale s vyssima urokama, takze auto vyslo na uplne stejne penize jako v BS, nenech se zmast. A kde auto koupis, je v podstate jedno, na servis muzes, kam chces