Tuning shop!
Moderátor: Blue Lanos
Re: Tuning shop!
vypadá to hezky ale ta látková palubka mě přijde dost nepraktická hlavně kolem těch ofuků
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
Diky za pochvalu. Ta latka je v pohode, len som riesil ze ako sa da dobre vycistit. Mi bolo povedane ze suchym tepom, tak to skusim... Tie ofuky su tam pekne zapracovane podla mna.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
cruze je celkově pěknej jen ta látka je dost choulostivá pěkně sis s tím vyhrál taky jsem dával lišty na palubce do barvy
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Diky. Ked to bolo cele chromove to nebolo ono. Bal som sa ci to bude OK, ale teraz sa mi to hrozne paci a sedi to tam pekne.
Chcem sa spytat. Ma niekto skusenosti s carbonom na svojom aute alebo je nejaka folia rovnakeho vzhladu. Chcel by som urobit prednu kapotu motora + klucky dveri.
Cruze LT 1,8 16V 141k Sivá Pewter
Karbonové kliky mají v BA ve Fancaru podívej se na jejích stranky a karbonové fólie taky jsou na netu najdeš i firmi na SVK které ti kapotu potáhnou karbon. fólií.
Carthell Prg
Ale nech tie klucky vyzeraju rovnako ako kapota. Inak to nebude ono. A nechces dat radsej iba na strechu karbon alebo ciernu lesklu foliu? Ta leskle by ladila aj s interierom (stredovy panel)
Co říkáte na upravený zadní nárazník se 4mi výfuky ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GM-moter ... 3651wt_941 To se mi hodně libí a nepůsobí to lacině..
Karbonové sloupky vypadají taky dobře http://cgi.ebay.com/ebaymotors/08-10-Ch ... 6941wt_952
Karbonové sloupky vypadají taky dobře http://cgi.ebay.com/ebaymotors/08-10-Ch ... 6941wt_952
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi (120kW) - smokey grey.
Ty laufy jsou hezke, s tim difuzorem super Ale ty karbonove sloupky, to je dost tuzing, je jasne, ze je to nalepka, to mi moc atraktivni neprijde
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
To máš asi pravdu.... navíc pochybuju že by po pár umytích vypadaly nálepky schopně....
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi (120kW) - smokey grey.
Tie vyfuky su dobre ale ak su na aute 4 vyfuky a nic ine tam neni upravene (na sport style), sa mi to nepaci. Tie karbon stlpiky by som dal iba ak na bileho Cruzeho a urcite sa to umyvanim znici a doskrabe. Hlavne autom.umyvarka to setrit nebude.
Ja som chcel taku ciernu lesklu foliu na ten trojuholnik co mame namiesto posledneho okna a tiez som to kvoli doskrabaniu zavrhol...
Ja som chcel taku ciernu lesklu foliu na ten trojuholnik co mame namiesto posledneho okna a tiez som to kvoli doskrabaniu zavrhol...
Tu folii tam mám a vypadá to super, přes víkend nafotím a pošlu. Vypadá to fakticky jako okno...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic