Jediné co autíčko nemělo byly alu kola, inu jsem jukal na netu a koukal po pěkných třináctkách s pneu, nechtělo se mi dávat za novou sadu 10 000 kč. Koupil jsem za hubičku hezké alu (hezké v rámci ceny a aktuální nabídky). No jo, jenže středová díra byla jen 60 mm, do montáže jsem to neřešil kolik má díra být ani jsem to nezjišťoval. Kola šla nandat na šrouby jen nešla domačknout k bubnu (začal jsem zadním kolem). Inu chytil jsem kola na 2-3 závity matky a lehce dotáhl, abych auto mohl spustit a kouknout se jak kola budou vypadat na autě. A právě to se mi stalo osudným. Závit je měkký a poškodil jsem jej dotahováním, tak jsem další den musel koupit novou matici na Praze 3 v czdraft... (víte kde

Když jsem zjistil, že kola mám, ale s malou dírou zašel jsem za známým, aby mi to na soustruhu upravil. Nebyl problém, jen jsem mu kola musel dát bez gum, neupnul by to do stroje. Tak sem alu nechal svlíknout a odvezl na stočení středové díry, vše se povedlo. Tak jsem se těšil, jak kola prohodím, jenže jak už to tak bývá, nemohlo jít vše lehce, tu matku, co jsem utahl sotva, jsem nyní nemohl povolit. Udělaly se tam špony a já šroub až ohl, jak jsem to obrovskou silou povoloval. Nakonec se zdařilo ale štoub byl total k.o. Zajel jsem zase do mě už známé prodejny a koupil náhradní matice i vyrážecí šrouby na výměnu. Doma jsem šroub s lehkostí vyměnil. Teď je vše ok a doufám, že už bude. Protože Matize jsem si vezl až z Ostravy, vše fungovalo skvěle. Jen se mi odporoučela tyčka ve spínačce, tak jsem měnil i tu.
čímž pádem je to taková hračka, které se asi musím stále věnovat.... Ale zamiloval jsem se do toho autíčka...
Takže kdyby někdo chtěl také stočit středovou díru u kol (dost tu tohle všichni poptávají), tak se klidně ozvěte. Jen kola můžou být max. 14" a musí být bez pneu.
Tak všem hezký den a kdyby cokoliv, klidně se na mě obraťte, rád pomohu, zejména v oblasti elektro (montuju rád alarmy, centrální zamykání, odskoky kufru a jiné vymoženosti)