Proč právě Cruze?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Proč právě Cruze?
Pánové,slabší vrstvy laku na autech jsou asi všeobecný trend.
Mrkněte na tuto stránku:http://www.autogeekonline.net/forum/wet ... kness.html
Zaujalo mě toto zjištění,který tam ten chlap píše hned v prvním příspěvku.(Přeloženo Googlem,ale pochopit se to myslím dá.)
Každé vozidlo které já jsem kontroloval z roků 1990-2000 objeví se na největších vozidlech k tomu, aby byla mezi 170-220 mikrony. Z 2000-2005 znovu to zdá se, že spadlo z v průměru z 180-140 mikronů. 2005-2011 to jeví se malířské vrstvy znovu redukovaly z 130 dolů k jen 90 mikronům.
Charlie
Mrkněte na tuto stránku:http://www.autogeekonline.net/forum/wet ... kness.html
Zaujalo mě toto zjištění,který tam ten chlap píše hned v prvním příspěvku.(Přeloženo Googlem,ale pochopit se to myslím dá.)
Každé vozidlo které já jsem kontroloval z roků 1990-2000 objeví se na největších vozidlech k tomu, aby byla mezi 170-220 mikrony. Z 2000-2005 znovu to zdá se, že spadlo z v průměru z 180-140 mikronů. 2005-2011 to jeví se malířské vrstvy znovu redukovaly z 130 dolů k jen 90 mikronům.
Charlie
- Reklama
no asi tě zklamu,ale to ti těžko uznají omlácenou kapotu a jestli to je až na plech je to rezaví za 3 měsíce,na aveu jsem tukl dost a za měsíc rezavý jak liška cruze je vyrobenej uplně stejně nevěř že je to pozink,to ani náhodoufatrc píše:Páni ja mám bieleho Cruza a sestra červeného cez túto zimu sa mi potvrdilo že na farbe nezáleží lebo špina sa chytala na oba rovnako. A je úplne jedno aká je to farba či metalická alebo nie lebo predné kapoty máme rovnako dostrielané od kamienkov a po tejto zime zvažujem potiahnutie kapoty ochrannou fóliou. Môže byť aj sedem vrstiev laku ale pri každodennom používaní na našich udržiavaných cestách posypaných tým úžasným kamenistým posypom vyzerá moja aj sestrina kapota ako povrch mesiaca (samý kráter) a najhoršie je že, je to do živého takže za také 2 až 3 roky budem kapotu reklamovať kvôli hrdze len dúfam že mi to zoberú.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Pozinkovane na Cruzovi su iba najviac namahane casti hlavne spodok auta...a inak nic ine...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Scorpion.11
Já jsem toto řešil v loni a neuspěl jsem. Chevrolet neuznává závady způsobené kamínky a tím pádem záruku neuhádáš. Jinak si přečti v knížce Záruka na nové vozidlo - Záruční podmínky - bod 7) a tam je to jasně napsaný a nebo se koukni sem kde jsem to řešil a i vyfotil záručákfatrc píše:Páni ja mám bieleho Cruza a sestra červeného cez túto zimu sa mi potvrdilo že na farbe nezáleží lebo špina sa chytala na oba rovnako. A je úplne jedno aká je to farba či metalická alebo nie lebo predné kapoty máme rovnako dostrielané od kamienkov a po tejto zime zvažujem potiahnutie kapoty ochrannou fóliou. Môže byť aj sedem vrstiev laku ale pri každodennom používaní na našich udržiavaných cestách posypaných tým úžasným kamenistým posypom vyzerá moja aj sestrina kapota ako povrch mesiaca (samý kráter) a najhoršie je že, je to do živého takže za také 2 až 3 roky budem kapotu reklamovať kvôli hrdze len dúfam že mi to zoberú.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... &start=330
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
-
ahoj Cruze ma širši rázvor ako oktavkam o 10 cm.a naftak ma dobrú cenu
Podle mě všechny motory mají skvělou cenu.
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Takže hurá, pod dlouhé době funguje zase konfigurátor, takže si můžu navybírat co chci a spočítá mi to cenu, konečně nemusím čučet do ceníku.
http://www.chevrolet.cz/modely/cruze/konfigurator/
http://www.chevrolet.cz/modely/cruze/konfigurator/
Jsou i nové barvy Béžová Daydream a konečně i Šedá Smoky, kterou už avizoval Kjub.
Dnes jsem byl u dealera v Brně... V pátek bude jedne Cruze v šedé Smokey barvě můj
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi (120kW) - smokey grey.
Gratulace, ale seda? No, to neni moc zabavna barva Nicmene moje vinova se taky nikomu nelibi a ja bych nemenil, takze chapu Tak at jezdi, jen koukam, ze ti do toho davaji pekne blby motor
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Tahle tmavě šedá moderní mi přijde dost zajmavá, rozhodoval jsem se v přímém porovnání mezi ní a černou a zvítězila... Navíc byl v téhle barvě skladem (s 10ti tisícovou slevou), spolu s bílou (ale bílou jsem kvůli kvalitě laku zavrhnul)
Takhle vypadá smokey grey na živo viz. http://cl.ly/1U2l4045102d370Q3h2X . Akorát ty kola mi u tohohle vystavenýho modelu zrovna dvakrát nesedí...
Co se dieselu týče, je to můj první diesel. Takže zatím se s tebou nebudu hádat
Nicméně 163 koní a krouťák 365Nm vypadají lákavě, no ne ?
Takhle vypadá smokey grey na živo viz. http://cl.ly/1U2l4045102d370Q3h2X . Akorát ty kola mi u tohohle vystavenýho modelu zrovna dvakrát nesedí...
Co se dieselu týče, je to můj první diesel. Takže zatím se s tebou nebudu hádat
Nicméně 163 koní a krouťák 365Nm vypadají lákavě, no ne ?
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi (120kW) - smokey grey.
Ondro, také Tě vítám v clubu.. Hlavně ať Ti Cruze dobře slouží...
No moc se před Chrudošem nezmiňuj o dieslu..
No moc se před Chrudošem nezmiňuj o dieslu..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Hanzy
Barva bude super na udrzbu temer porad bude cista Bilou cernou nebrat
Na ten novy klepocmoud jsem zvedavy pry je tichy tak musim ho jit testnout az bude cas.
Jinak samo gratulace
Na ten novy klepocmoud jsem zvedavy pry je tichy tak musim ho jit testnout az bude cas.
Jinak samo gratulace
Naposledy upravil(a) Hanzy dne stř bře 16, 2011 10:00, celkem upraveno 1 x.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
u jakýho dealera jsi v Brně kupoval jestli v BS tak super jestli renocar tak se těš na garančky
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Ladinku, pokud vím, tak můžeš jezdit na garančky kamkoliv do Chevroletu, i když jsi zakoupil auto u jiného dealera..
Hanzy- bílá a černá barva jsou moc pěkné.. zvlášť na Orlandu a Cruzu..
Hanzy- bílá a černá barva jsou moc pěkné.. zvlášť na Orlandu a Cruzu..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel