ZIAROVKY

Moderátor: Blue Lanos

phalanx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phalanx »

Pri zasekávaní pomoze len vymena, ono to je cele z umelej hmoty a po dlhom case sa to vyjazdi, ale ten elektvirky kontakt fakt musi byt len nejakou velmi zvlastnou spinou, lebo tam niesu ziadne kontakty akurat sa tie clanky dotykaju
Reklama

palladin

Příspěvek od palladin »

To zasekavanie sa vacsinou da opravit . Z pravidla to byva len riadne spinave a treba to rozobrat, vycistit ,namazat a zlozit. Ja som to robil asi pred dvoma rokmi ... Uz som to pisal, ze sa ta antena neda spalit. Je tam zatazovy obvod a ten robi to ze ked je spinava antena a zasekne sa, tak prestane stahovat,alebo vytahovat antenu....
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Musím len súhlasiť, mám podobnú skúsenosť asi z pred roka a od vtedy mi to fachčí...

Použil som na to kombináciu rôznych čistiacich, mazacích a leštiacich prostriedkov (WD40, leštenka "PATENT" a Metabond).

Treba sa s tým len pohrať, práca tak na 30 min.

Veľa zdaru!

palladin píše:To zasekavanie sa vacsinou da opravit . Z pravidla to byva len riadne spinave a treba to rozobrat, vycistit ,namazat a zlozit. Ja som to robil asi pred dvoma rokmi ... Uz som to pisal, ze sa ta antena neda spalit. Je tam zatazovy obvod a ten robi to ze ked je spinava antena a zasekne sa, tak prestane stahovat,alebo vytahovat antenu....
goror

Příspěvek od goror »

tak v kezmarku ich maju za 205sk kus tak som ich kupil
vymena mi trvala asi dokopy 5 minut,len bol den takze nemozem posudit ako svietia
ale dam urcite vediet
goror

Příspěvek od goror »

takze konecne som sa dostal k tym svetlam svietia omnoho lepsie ako tie ziarovky predtym a to svetlo je este aj do bielsia

ta kupa sa oplatila
palladin

Příspěvek od palladin »

Ja som este nevymenil v lavom svetle tu ziarovku a niekedy to pekne vidno ze ta prava svieti daleko viac...
goror

Příspěvek od goror »

palladin píše:Ja som este nevymenil v lavom svetle tu ziarovku a niekedy to pekne vidno ze ta prava svieti daleko viac...
ja som to porovnaval tak isto akurat ze v lavom mam este stale povodnu

je to fakt rozdiel
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“