s ESP nebo bez
Moderátor: Blue Lanos
Re: s ESP nebo bez
Tak kdo bude chtít objednat Sparka modelový rok 2011 a objedná ho teď bude ho v červnu mít. A o cca 16000kč dražší.
....se poseru. Ačkoliv nerad asi budu muset změnit značku a mrknout po jiném vozítku.
Takhle naši čekali na žigulíka z ruska v 88mým
....se poseru. Ačkoliv nerad asi budu muset změnit značku a mrknout po jiném vozítku.
Takhle naši čekali na žigulíka z ruska v 88mým
- Reklama
To je nejaka haluz mozno sa chcu len zbavit modelu 2010.Skusal si aj nejakeho ineho predajcu?
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Nezkoušel. V mém okolí jsou tři prodejci pod stejnou firmou. Takže nehrozí.
Zítra zkusím obvolat jiné prodejce, ale lítat někam 200km a více se mi nechce. Myslím, že jsem už našel zdatného nástupce Sparka (i20), ale šanci Sparkovi ještě dám
Zítra zkusím obvolat jiné prodejce, ale lítat někam 200km a více se mi nechce. Myslím, že jsem už našel zdatného nástupce Sparka (i20), ale šanci Sparkovi ještě dám
U nás nieje žiaden problém chceš ho hned náš ho hned , nemáš čas nieje problém predajca nemá problém príde aj v nedeľu ráno a urobí aj leasing a všetko s tým spojené . Už mám pocit že sa predajcovia zbavujú Chevroletov ako keby boly . A podľa mojích skúseností Ked vtáčka lapajú pekne mu spievajú . to bude asi ... .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
A odkud jsi? Že tam máš pouze jednoho prodejce?
Je opravdu lepší zkusit i jinde, já minulý rok psala maily do všech Chevroletů v ČR..a rozhodnutí padlo podle nabídky..
Je opravdu lepší zkusit i jinde, já minulý rok psala maily do všech Chevroletů v ČR..a rozhodnutí padlo podle nabídky..
PetrT30 píše:Nezkoušel. V mém okolí jsou tři prodejci pod stejnou firmou. Takže nehrozí.
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
A kam jsi nakonec pro něho jela z Pardubic?Je opravdu lepší zkusit i jinde, já minulý rok psala maily do všech Chevroletů v ČR..a rozhodnutí padlo podle nabídky..
V první chvíli se měl kupovat u Dědka v Náchodě, ale ta nabídka od nich nebyla vůbec zajímavá..
Takže jsme jeli do Prahy-Modřany, 100km.. ve čtvrtek podepsat papíry a v pondělí už byl Spark přichystaný ve výloze.. Kdyby dali lepší nabídku třeba v Brně,tak bychom jeli do Brna.. samozřejmě to nemůže být rozdíl ve stovkách,protože to by nemělo smysl..
Takže jsme jeli do Prahy-Modřany, 100km.. ve čtvrtek podepsat papíry a v pondělí už byl Spark přichystaný ve výloze.. Kdyby dali lepší nabídku třeba v Brně,tak bychom jeli do Brna.. samozřejmě to nemůže být rozdíl ve stovkách,protože to by nemělo smysl..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Odeslal jsem pár emailů směrem ku Praze. Tak uvidíme
Tak jak jsi dopadl??PetrT30 píše:Odeslal jsem pár emailů směrem ku Praze. Tak uvidíme
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Objednal jsem jinou značku než Chevrolet. Auto, které jsem zvolil je o cca 30 tisíc levnější se stejnou výbavou a je i více prostornější a hlavně je bezpečnější. Viděl jsem Sparka na vlastní oči do kterýho to zezadu naprala Fabie a toho pocitu "velmi nebezpečného auta" jsem se již nezbavil.
Pokud by byl zájem napíšu značku, kterou jsem upřednostnil.
Pokud by byl zájem napíšu značku, kterou jsem upřednostnil.