Nosič lyží

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátor: Blue Lanos

Iacobus

Re: Nosič lyží

Příspěvek od Iacobus »

Celý Sevrolet. :D Myslím že aj v CZ.
Reklama

Kjub

Příspěvek od Kjub »

Tak to je akoze mile ze som o tom nevedel! Mohli dat nejake avizo! :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Stačí si len niekedy odskočiť aj na materskú stránku Chevroletu a byť trochu neverný stránke chevroletclubu. Takáto nevera je tolerovaná a v mojom prípade sa páčila aj manželke :lol: :lol: :lol: . Ako ju poznám, určite ten nosič maximálne využije. Ona keby mohla tak by nabalila aj dva strešné boxy.
Ešte k tomu ako si sa pýtal že kde je súťaž o truhlu, tak ma niečo napadlo. Najbližšia a každodenná súťaž o "truhlu" je na diaľnici medzi Trnavou a Bratislavou. Túto súťaž však nechcem vyhrať -P -P -P
Kjub

Příspěvek od Kjub »

:lol: :lol: :lol: :PP:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Já je používam už rok na kola a nemohu se stěžovat. Jenom jedna výtka musel jsem podlepit spodní hranu držáku která se upina pod dveře. Nebyla tam žádna ochranná folie proti poškábaní laku na aute. Jinač funkční.

Tomasku,
ty si podlepoval tie kovové obopínacie svorky? Na omak sa mi zdá že sú pogumované, myslíš že to nestačí? Už mám strešný nosič doma a spomenul som si ako si tu toto písal. Čím si to podlepil, ja rozmýšľam že dám pod to kus gumy z duše.
Nosič na bicykle si kúpil tiež origo v Chevy, alebo nejaký Thule na i-nete? Zháňam nejaké "kvalitné a levné" :PP:
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Interiér a exteriér“