Carputer - PC do auta

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Ondras píše:
Václav Brousek píše:Ondráši,zmizela mi s počítače tvoje vykukující hlava i obrázek.Je chyba v mém PC v práci,nebo jsi to vymazal.Doma jsem to nezkoušel.Co ostatní,je tam nebo není?????
moje ikonka je na serveru uragan.cz, který je do konce měsíce v trestu za vysoký traffic (video Let's Roll) :(. Od března bude Ondráš zase vykukovat :oops:
Ondráši,
zase tolik po tvé hlavě netoužím abych ji hledal jinde,ale pracuji v práci na obstarožním PC a tak jsem si myslel jestli není chyba v něm.Občas se mi některé skripty nezobrazují.Jenom tolik na vysvětlenou,ale přesto ti děkuji za odpověď.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Můj projekt zdárně pokračuje. Nový dotykový display je dokonale otestován a tudíž nic nebrání dalším krokům. Poobjednával jsem u nejlevnějších dodavatelů další komponenty a už se to u mně slízá. V pátek odpoledne dorazila základní deska a dneska jsem ji u bráchy testoval ( jalikož doma nebyla žádná volná DDRka 8) )

Destička v celé své nahé kráse:
Obrázek

Testování za pomocí dárcovského počítače, který...
Obrázek

poskytnul napájení, paměť, optickou mechaniku a ...
Obrázek

mechanickou oporu.
Obrázek

Deska během druhé fáze, kdy už pracovala zcela sama...
Obrázek

a hrála i do telky jako divá.
Obrázek

Výsledky jsou velmi povzbudivé. To nejtěžší, co bude počítač dělat (přehrávání filmů) zvládá bez zaváhání. Neškobrtne ani při DivX 5, v DVD rozlišení a se dvěmi AC3 stopami
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

:( škoda že nové forum nějak nedává náheldy místních galerijních obrázků....
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše::( škoda že nové forum nějak nedává náheldy místních galerijních obrázků....
me to nevadi (skoro bych rekl, ze mi to vyhovuje), ale chapu, ze sis dal s typografii celeho prispevku praci a vysledek te ser* ;)

K veci: srdce pocitacoveho nadsence a hracicky zaplesa. Moc se tesim, az to das dohromady, protoze tohle je fakt husty. Co mi prijde sympaticky je vysledna cena, ktera jsi rikal, ze neni "krvaciva" a tudiz i pomer cena vykon je prijemny.

Mno proste todle se mi libi, az to dokoncis, tak bych z toho snad byt tebou udelal clanek do nejakyho casaku. Fotky mas, text ses taky schopny spachat a kdyz si das zalezet na stylovem zabudovani (nechci te tlacit, z me kapsy penize nejdou ;), ale zvaz tu palubku ;)) tak si myslim, ze je to slusne hutny zaklad pro clanek do renomovanyho casaku.
milosh

Příspěvek od milosh »

Ondras píše::( škoda že nové forum nějak nedává náheldy místních galerijních obrázků....
Porad nad tim dumam, ale nejak na to nemuzu prijit, proc to nejde :oops:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Pěkný Ondrášu, jen pokračuj. Já už začínam uvažovat, že bych si něco podobnýho udělal na Macu Mini.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Ondro, kdybys potřeboval pohnout s tou palubkou, mám dobrýho známýho, co dělá svařování plastů, takže se dá leccos stvořit. Dal mi dohromady kapotáž na motorku z igelitky plné střepů, to jen tak k tomu zabudování. Té palubce by to slušelo mnohem víc, než když to bude trčet nahoře..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
jakub

Příspěvek od jakub »

milosh píše:
Porad nad tim dumam, ale nejak na to nemuzu prijit, proc to nejde :oops:
imho tim forum zajistuje nejakou "diru", kdy by vysledkem *.php skriptu nemusel byt vzdy obrazek, ... jakkoli je to nesmysl, protoze suffix je v podstate nicnerikajici a to same muze platit pro *.jpg suffix

nahled do zdrojaku ti ale urcite rekne vic - kouknul bych se na cast, kde se parsuje obsah prispevku a prevadi se tyto "pseudotagy" na html kod
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

shaman píše:Ondro, kdybys potřeboval pohnout s tou palubkou, mám dobrýho známýho, co dělá svařování plastů, takže se dá leccos stvořit. Dal mi dohromady kapotáž na motorku z igelitky plné střepů, to jen tak k tomu zabudování. Té palubce by to slušelo mnohem víc, než když to bude trčet nahoře..
Díky za nabídku, ale já předně musím otestovat fčnost celého zařízení. Takže první verze bude určtě s monitorem na konzoli na vršku palubky. Konzolka nového monitoru je lepší než původní a i monitor bude posazen elegantněji. S tím zabudováním je to dost práce s relokací všech možných ovladačů tak, aby byl monitor těsně pod výdechy ventilace. Níž je to nesmysl. No a furt je tu riziko zcizení a udělat demontovatelný zabudovaný display nebude easy :-(

OT:
jakub píše:nahled do zdrojaku ti ale urcite rekne vic - kouknul bych se na cast, kde se parsuje obsah prispevku a prevadi se tyto "pseudotagy" na html kod
Ja bych i šacnul, že to bude někde v configu BBčka. Na tuning-forum.org má Milda IMHO stejnou verzi a jde to tam. Jediné bezpečnostní riziko, které toto opatření může potlačovat je odchyt IPček uživatelů navštěvující forum skriptem třetí strany. Ale jak píšeš, to se dá i s příponou .jpg...
|\/| /\ '|' | '/.

jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:Díky za nabídku, ale já předně musím otestovat fčnost celého zařízení. Takže první verze bude určtě s monitorem na konzoli na vršku palubky. Konzolka nového monitoru je lepší než původní a i monitor bude posazen elegantněji. S tím zabudováním je to dost práce s relokací všech možných ovladačů tak, aby byl monitor těsně pod výdechy ventilace. Níž je to nesmysl. No a furt je tu riziko zcizení a udělat demontovatelný zabudovaný display nebude easy :-(
zvazoval jsi udelat nejakou odnimatelnou zaslepku (klidne na suchy zipy) vzdyt by tam byla jenom kdyz odchazis z auta. Nic by se nemuselo demontovat a naopak to bude vypadat, jak kdyz tam je velky kulovy. Vim, ze i todle nebude jednoduchy, ale furt mi to prijde jednodussi nez vymysleni odnimatelneho mechanizmu ...
Ondras píše:OT:
jakub píše:nahled do zdrojaku ti ale urcite rekne vic - kouknul bych se na cast, kde se parsuje obsah prispevku a prevadi se tyto "pseudotagy" na html kod
Ja bych i šacnul, že to bude někde v configu BBčka. Na tuning-forum.org má Milda IMHO stejnou verzi a jde to tam. Jediné bezpečnostní riziko, které toto opatření může potlačovat je odchyt IPček uživatelů navštěvující forum skriptem třetí strany. Ale jak píšeš, to se dá i s příponou .jpg...
Nevim, nevim, phpbb neznam a poznat nechci/nepotrebuju, je to mozne, jak rikas.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

jakub píše:...ale furt mi to prijde jednodussi nez vymysleni odnimatelneho mechanizmu ...
"Odnímací" mechanismus je součástí příslušenství monitoru. Je to takové inteligentní na 1 zacvaknutí 8)
|\/| /\ '|' | '/.

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Ondráši kuk,již jsi zase zde.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Zase o krůček dál:

Konzole monitoru:
Obrázek

trošku bordýlek
Obrázek

Já a monitor
Obrázek

Carputer jsem již otestoval na fčnost a vše se jeví dobře. Ještě musím překopat vedení signálových kabelů a napájení. Bude mít spolu s monitorem vlastní napájení přímo od baterky. Zatím to testuju takhle na hulváta :D
|\/| /\ '|' | '/.

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Haha, dobrej bordel v autě :) . Ale už se to chýlí ke konci, tak doufám, že vše klapne.. Jsem zvědav jak to bude vypadat v reálu...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:Zatím to testuju takhle na hulváta :D
ale tak ono by to sneslo i trvale takhle ... ale vis jak

mmchdm ten bordel v aute je fakt (fakt) hustej :)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“