Diky za pochvalu. Ta latka je v pohode, len som riesil ze ako sa da dobre vycistit. Mi bolo povedane ze suchym tepom, tak to skusim... Tie ofuky su tam pekne zapracovane podla mna.
Chcem sa spytat. Ma niekto skusenosti s carbonom na svojom aute alebo je nejaka folia rovnakeho vzhladu. Chcel by som urobit prednu kapotu motora + klucky dveri.
Karbonové kliky mají v BA ve Fancaru podívej se na jejích stranky a karbonové fólie taky jsou na netu najdeš i firmi na SVK které ti kapotu potáhnou karbon. fólií.
Ale nech tie klucky vyzeraju rovnako ako kapota. Inak to nebude ono. A nechces dat radsej iba na strechu karbon alebo ciernu lesklu foliu? Ta leskle by ladila aj s interierom (stredovy panel)
Tie vyfuky su dobre ale ak su na aute 4 vyfuky a nic ine tam neni upravene (na sport style), sa mi to nepaci. Tie karbon stlpiky by som dal iba ak na bileho Cruzeho a urcite sa to umyvanim znici a doskrabe. Hlavne autom.umyvarka to setrit nebude.
Ja som chcel taku ciernu lesklu foliu na ten trojuholnik co mame namiesto posledneho okna a tiez som to kvoli doskrabaniu zavrhol...