"Hadice" a kontrolka :)
Moderátor: Blue Lanos
"Hadice" a kontrolka :)
Zdravím,
1. Dnes jsem přišel na to, že mi nesvítí kontrolka dveří v tachometru? díval jsem se na žárovku, ale ta je dobrá, tou to není..nevíte někdo kde by mohl problém?
2.Trošku mi Prosakuje "hadice" servořízení, nikoliv gumová ale něco jak kovová tj. z nádobky do řízení, která vede podél chladiče v motoru, pak na spod motoru a hned do řízení, nevíte prosím kde ji sehnat?
Díky za odpovědi.
1. Dnes jsem přišel na to, že mi nesvítí kontrolka dveří v tachometru? díval jsem se na žárovku, ale ta je dobrá, tou to není..nevíte někdo kde by mohl problém?
2.Trošku mi Prosakuje "hadice" servořízení, nikoliv gumová ale něco jak kovová tj. z nádobky do řízení, která vede podél chladiče v motoru, pak na spod motoru a hned do řízení, nevíte prosím kde ji sehnat?
Díky za odpovědi.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Hadice" a kontrolka :)
No tu hadici zoženeš buď v PL alebo na vrakovisku a lebo priamo u DAEWOO servisu
Na tu kontrolku takto pokud nesvietí ani jedny dvere tak pod palubkou pozri pojistky a lebo hore na boku pod palubkou je gong taká hnedá krabička tak či tam nemáš vypadnutý kontakt alebo káblik A poprípade kostra palubky ale to by blblo viac kontroliek
Na tu kontrolku takto pokud nesvietí ani jedny dvere tak pod palubkou pozri pojistky a lebo hore na boku pod palubkou je gong taká hnedá krabička tak či tam nemáš vypadnutý kontakt alebo káblik A poprípade kostra palubky ale to by blblo viac kontroliek
Taky jsem si zrovna včera všiml, že kontrolka zavřených dveří reaguje jen na ty u řidiče, u ostatních otevřených (nebo nedovřených) dveří se nerozsvítí. Možná to souvisí s loňskou havárkou, kdy mi opravovali řidičovy dveře a asi něco zapomněli zapojit... Co mám kde zkontrolovat, prosím nějakou dobrou duši?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Mně nesvítí kontrolka ani u jedněch dveří. Žárovka kontrolky je OK.
Tak jsem zvědav co se dovím tady.
Tak jsem zvědav co se dovím tady.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
kurnik aj mne to prestalo svietit u každých dverí a akurát mi svieti iba otvorenie kufra žiarovku som ešte neskúšal či je ok menil som ich všetky pred 3 rokmi ale niekedy sa pozrem na to čo tomu je
Neměl jsem zatím čas zkontrolovat čím by to mohlo být, ale zjistil jsem že mi svítí tachometr, ale ručičky ne a ta kontrolka dveří taky pořád ne..
Nějaké tipy na ty ručičky v tachometru?
to len vyber tacháč a pozri žiarovky je ich tam dostPatrick píše:Neměl jsem zatím čas zkontrolovat čím by to mohlo být, ale zjistil jsem že mi svítí tachometr, ale ručičky ne a ta kontrolka dveří taky pořád ne..
zítra se na to chci podívat, doufám že to bude jen žárovka
No dnes jsem se díval na všechny žárovky v tachometru a všechny jsou OK a stejně ručičky nesvítí
A mohl by sem teda někdo, komu to funguje správně (tj. "kontrolka otevřených dveří"), napsat, jak to má fungovat? Děkuji předem! Jestli si dobře pamatuju, tak po zapnutí (nastartování), se má příslušná kontrolka na přístrojové desce rozsvítit, pokud jsou jakékoliv dveře otevřené nebo nedovřené. Když není klíček v zapalování, kontrolka nesvítí... Je to tak???
Kontrolka dveří mě svítí když otevřu jakekoliv dveře, s klíčkem to nemá nic společnýho
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Aha, takže kontrolka na přístrojové desce svítí vždy, pokud jsou jakékoliv dveře otevřené nebo nedovřené?
Tak jsem včera zjistil, že ta kontrolka dveří už se mi nerozsvěcuje vůbec! Nemůže to být jen nějakou pojistkou?
-
- Kontaktovat uživatele:
No Slamko pokud sa Ti narosvietí vôbec tak to bude vypálená žiarovička čiže žiaden problém a lahká náprava Jo pojista neviem či je samostatná pre kontrolku ale asi nie tedy žiadnu som v manuály nenašiel je tam len pre celú palubku
Dík za info, ale že by zrovna v týdnu, kdy jsem to začal sledovat najednou praskla první žárovička, se mi nějak nezdá (zvlášť když předtím svítíla, ale reagovala jen na řidičovy dveře).