Čištění interieru
Moderátor: Blue Lanos
Čištění interieru
Ahoj, jak čistite interier, jaky pouzivate pripravky a tak. Zkousel jsem toho uz hodne ale v tom aute so nejaky zajimavy plasty a jsou ze vseho hned flekaty. Jde to samozrejme rozlestit ale pak trva umyt interier dyl nez cely auto z venci i s lestenim
- Reklama
Re: Čištění interieru
No já vnitřek umyji mikrovláknovou utěrkou, vypranou v horké vodě a pořádně vyždímanou. Pak to nastříkám sprejem na palubovky (i dveře a všechny plasty) a rozleštím flanelem. Pak fleky nejsou. Pokud to není dobře umyté mikrovláknem a jen se použije sprej, má to sklony (podle jeho kvalit a ceny) k flekům.... Mastnota, od ruk atd., je sviňa.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Tako ja to priste schvalne zkusim. Ja mam nejakej pripravek vylozene na cisteni plastu a ne zadnej spay ten je dobrej ale musi se to poradne rozlestit
Normalne pouzi cistic na interier, ale taky vo flaske s rozprasovacom, nie sprej. Najlepsie prejst interier najprv vlhkou handrou, nech sa odstrani najvacsia spina, pretoze ta nechava potom flaky...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Tak to mozna mam je to takova oranzova lahev s rozprasovacem jen to zkusim priste nejdriv utrit. dik za radu
já sice nemám CRUZE ale AVEO ,ale myslím si že kvalita plastů bude asi nastejno.Já když auto koupil tak palubka byla sice matná ,ale každej prst a spocena ruka byla vidět.Teď si koupím v tescu kokpit sprej mají je za 140kč v akci za 80kč s tím to nastříkám a rozleštím šved. utěrkou .A je to super vydrží to dlouho krasně čistí a prstíky už vidět nejsou Není to ale spray jako značka tesco ale nějaka na kterou si nemůžu teď vzpomenout,je ale super a lepší než kdejakej drahej značkovej pak sem dám foto ať se podíváš
Teď jsem si vzpoměl ta značka je CarPlan
Teď jsem si vzpoměl ta značka je CarPlan
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Jednoduche a ucinne..-http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248 ... nterer.jpg
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Pocuvajte, ako si cistite tu latku na pristrojovke a dverach? Chalan co mi cistil auto povedal, ze sa to ani moc neda vytepovat, lebo nemoze na to zatlacit ako na sedadlo aby to neznicil... Co s tym ked to chcem precistit a neznicit?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Co treba...nechat to tak? Nejak zatim nevidim duvod ji cistit, ostatne cele auto je zatim v klidu, akorat dneska jsem objevil nejakou skvrnu na sedadle spolujezdce, pritelka dostane asi vilagos!
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
To už čistíte? Máte snad nějakou slávu v rodině? Svatbu, tchýně má funus či co? Já to uvnitř občas přejedu vlhkým hadrem a když už manželka řve tak umývám i kastli.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
666: to nejsi spravny klubak, auto by mel kazdy spravny "postizeny" clen myt casteji nez kdyz mu to nekdo rekne ze uz to je spinave taky me to neba kdyz v nedeli umeju a v pondeli jedu nekam 100km a prsi, ale pro ten pocit ze to bylo par hodin ciste po umyti to za to stoji
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A dyť si dělám srandu. Přece nebudu jezdit se špinavým Cruzem. A ještě k tomu s bílým. No ne?
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
dej si avatar at to je jasny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Dimco Nubira 97
Poradím ti suchý tep. Nastriekaš suchý tep na tú látku on sa vytvorí taká pena a potom s kefkou to okefuješ a čudoval b si sa kolko sračiek z toho vylezieKjub píše:Pocuvajte, ako si cistite tu latku na pristrojovke a dverach? Chalan co mi cistil auto povedal, ze sa to ani moc neda vytepovat, lebo nemoze na to zatlacit ako na sedadlo aby to neznicil... Co s tym ked to chcem precistit a neznicit?
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja tiež nemám Cruzíka,ale Astrilda-koncernového bratranca,zato potrpím si až nenormálne na lesk prístrojovky,to ešte na starej 100-vke,tá zvonku kvitla.ale zvnútra prístrojovka svietila leskom . Na čistenie používam Cockpit spray a hubku na čistenie zn. sheron na prístrojový štít samotny,na jemnú flanelovú utierku streknem trošku sprayu na čistenie PC monitorov a tak prečistím a rozleštím,na tektil a čalunenie som použil spray na čistenie poťahov sedacích súprav a hlavne vysavač. tento štvrtok som len za vysatie interieru po zime spotreboval 3 poleurovky a to som ho vysával na jeseň,ako som ho kúpil,holt cez zimu sa toho navlaáči a kým je mokro,nemá zmysel to vysávať
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L