Zajímavé světýlka, interiér a audio na Esperku..
Moderátor: Blue Lanos
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé světýlka, interiér a audio na Esperku..
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- Reklama
No ten volant mě dostal
...když mu vystřelí airbag, tak mu to aspoň tím polstrováním dopadne na klín
Jinak to první se mi taky moc nezdá jao Espero, buď majitel výrazně překopal předek (hlavně víko přední kapoty) nebo je to něco jinýho.
Espero má víko přece takhle do čtverce:
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=273
...když mu vystřelí airbag, tak mu to aspoň tím polstrováním dopadne na klín
Jinak to první se mi taky moc nezdá jao Espero, buď majitel výrazně překopal předek (hlavně víko přední kapoty) nebo je to něco jinýho.
Espero má víko přece takhle do čtverce:
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=273
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Tak abyste věřili,že je to opravdu esperko,hodím tu i ty zbyle fotky...Jenomže mi se fakt moc nelíbí... Co bych z téhle kárky bral jsou akorat repráky, světla a možná ty alu koberce..Škoda,že nevidim kolesa,ale pokusím se je sehnat.. Jinak je to nějaký týpek z GB (což ste asi poznali podle volantu,tlačítka na otvírání kufru atd.
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
A tady je ještě pokračování:
Naposledy upravil(a) T-PK dne úte úno 22, 2005 18:39, celkem upraveno 1 x.
myslim ze mu to vydrzi tak jedno zaparkovanie v lete na poriadnom slnku...palladin píše:Ten predok vyzera ako tie auta co na nich jazdili body a doyle v profesionaloch v 78?
Myslim ze poliaci maju krajsie tuningy (pokial to neprehanaju s kridlom ala rychlo a zbesilo )
A otazka je taka,ak je to vnutro striekane (tie tapaciri) kolko to vydrzi...
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak za prve je tohleto Brit. A za druhe, ja bych to řešil hned,jen ten sponzor pořád nikde..Olda píše:každopádně je to motivace...
espero celkem ujde ale ten předek
ani u nessi nic moc (korejci nemají moc estetické cítění), pracuju na tom
zajímalo by mě jak to někdo z nespokojených řešil-foto by bodlo...