Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
tomask

Re: Závady

Příspěvek od tomask »

Job123 píše:Kupil som Cruze 1,8LT asi pred 4 mesiacmi. Mam problem s volantom - kozenny potah sa zacina dost supat-nenosim prsten .Reklamoval som to- cakam uz mesiac a nic. A este sa mi pokazil elektricky spinac kufra (mozem otvarat len cez DO). Auto ma najazdene asi 7000 km. Som s toho trocha rozladeny :? . Su to zatial veci ktore som rozdychal - mo uvidime co bude dalej. Ma niekto podobny problem. :(
Volant mám ok, a ten vypínač na to si časem zvykneš já ho mám už 2x meněný :D
Carthell Prg
Reklama

Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Job123 píše:Kupil som Cruze 1,8LT asi pred 4 mesiacmi. Mam problem s volantom - kozenny potah sa zacina dost supat-nenosim prsten .Reklamoval som to- cakam uz mesiac a nic. A este sa mi pokazil elektricky spinac kufra (mozem otvarat len cez DO). Auto ma najazdene asi 7000 km. Som s toho trocha rozladeny :? . Su to zatial veci ktore som rozdychal - mo uvidime co bude dalej. Ma niekto podobny problem. :(
Tak volant máš asi na p... no proste zlý. Mám 17500 km (prsteň nosím) a volant je ako nový. Takže určite reklamovať. Čo sa týka toho spínača na kufri, tak pozri toto vlákno tam je k tomu všetko. https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... &start=120
Job123

Příspěvek od Job123 »

Takto vyzera moj volant po 7000km.
Přílohy
P2170002.JPG
P2170002.JPG (35.97 KiB) Zobrazeno 2116 x
Cruze LT 1,8 16V 141k Sivá Pewter
Zdenek R6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek R6 »

Tak ten volant, to je síla...

Mě dnes nešel tempomat. Jel jsem po dálnici a nic. Ani když jsem přeřadil, zrychlil, zpomelil, vše pomačkal, prostě nic. Musel jsem zastavit, vypnout a zapnout zapalování a už to zas šlo. Když to řeknu v servise, tak to určitě půjde...
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

S tim volantem pozor nebot muz to delat to ze mas agresivni pot a to muze byt zpusobeno tim uz jsem to videl na nekolika autech a informoval se na to a tohle mi bylo pdano jako vysvetleni...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

To čo už je vysvetlenie ? A ked sa ti praskne čelné sklo samo od seba povedia že máš agresívny pohľad ? Toto je teda riešenie vady to by som sa asi fakt naštval keby mi to v servise zadreli ...
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To jedno z moznych vysvetleni ale to bys musel trosku myslet...a ne hnet placat kraviny... -P
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Dimco Nubira 97 píše:To čo už je vysvetlenie ? A ked sa ti praskne čelné sklo samo od seba povedia že máš agresívny pohľad ? Toto je teda riešenie vady to by som sa asi fakt naštval keby mi to v servise zadreli ...
Tak to som sa jak zasmial! :lol: :lol: :lol:
...hmm, prepacte ale to celne sklo vam nevymenime, lebo vas agresivny pohlad sposobil tu prasklinu... :lol:

Myslim ze agresivnym potom sa nebudu ohanat... ;)

A Job123, ked pojdes s tym volantom do servisu, este predtym 50x zavri a otvor kufor spinacom a rovno si ho daj vymenit a mas 2 muchy jednou ranou. :lol:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Dimco Nubira 97

Tak Hanzy: Ak toto pokladáš za rozumné a dobré vysvetlenie tak si to asi ty čo nepremýšla. To auto neni z cukru. A pochybujem že niekto potí priam kyselinu to by sa mu asi aj mobil rozpustil... pokiaľ ide o to, toho čo by mi takéto vysvetlenie podal niekde v autorizovanom servise by som poslal niekam ja som si kúpil auto a nie papierovú hračku čo sa rozpustí ked na nu napluješ. Neni to nomrálne čo má zákazník šoférovať nohami ?
Seat LEON 1.4 TSI
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To je jedno logicke vysvetleni proc to nikomu nedela a nekomu ano aj uz jsem to na volantech videl i uplne rozezranou kuzi a bylo to od agresivniho potu ale to je logicke vysvetleni ale to je koukam pro nektere tady tabu...
Treba co takhle se zamyslet ze nekdo snese bez problemu zlato stribro cokoli na sobe a nekdo nic nebo jen zlato nebo jen stribro na nekom to cerna na nekom ne?To je ale ale logicke uvazovani tak nevim jestli budete vedet o cem pisu kdyz to tady srovnavate s agresivnimi pohledy na sklo atd...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Jarik

Příspěvek od Jarik »

Chlopy je úplne jedno či je to od potu, alebo tečú gebriny, hlavne je aby ste pri nahlasovaní reklamácie nielen povedali, ale aj žiadali vyplnenie reklamačného protokolu a uvidíte, že to nebude nemožné reklamovat. To je pre servis ako zdvihnutý palec, pozor budem si za svojím stát.
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Dimco Nubira 97

Pozri Hanzy možno som presne nepochopil tvoj príspevok chápal som to ako vysvetlenie zo servisu. Preto som napísal to čo som napísal že ak by v servise s takýmto niečim odbili nenechal by som sa a pekne nasral. Je to možné že to je kvôli tomu ale ako píšem auto neni z Cukru a niečo musí vydržať. A pre mňa za mňa by musela pre mňa v kórei vyrobiť volant z iného materiálu inak by som im to tam obúchal o hlavu. Každopádne :PP:
Seat LEON 1.4 TSI
tomask

Příspěvek od tomask »

Máš ho takto celý volant nebo jenom ten vršek ?
Carthell Prg
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Dimco Nubira 97 píše:Pozri Hanzy možno som presne nepochopil tvoj príspevok chápal som to ako vysvetlenie zo servisu. Preto som napísal to čo som napísal že ak by v servise s takýmto niečim odbili nenechal by som sa a pekne nasral. Je to možné že to je kvôli tomu ale ako píšem auto neni z Cukru a niečo musí vydržať. A pre mňa za mňa by musela pre mňa v kórei vyrobiť volant z iného materiálu inak by som im to tam obúchal o hlavu. Každopádne :PP:
Je to kuze a o tu je se potreba starat a nebo se k ni tak chovat to mas jako s kozenyma botama jak se o ne nebudes starat a budes v nic chodit v posolene brecce tak dopadnou presne takhle a jdi je pak reklamovat poslou te hadej kam? :D
Pot je agresivni a slany a kazdy ho mame jiny nekdo je schopny rozleptat i plasty ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Dimco Nubira 97

Tak to by bol z neho dobrý X-men :D