Štelovanie svetlometov. Matiz II.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Peter H.

Štelovanie svetlometov. Matiz II.

Příspěvek od Peter H. »

Caute :) mám jeden problém do teraz som si myslel že moje svetlá svietia dobre ale na STK ma vyviedli z omylu :D Nakoľko som študent šetrím peniažky kde sa dá a nechcem to dať nastaviť do servisu, preto sa obraciam na vás ľudkovia :)

Potreboval by som znížiť sklon svetlometov smerom na dol ale neviem ako. Pre info mám. Matesa II. Poradte niekto please :)
Reklama

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Re: Štelovanie svetlometov. Matiz II.

Příspěvek od J.Bad »

Peter H. píše:Caute :) mám jeden problém do teraz som si myslel že moje svetlá svietia dobre ale na STK ma vyviedli z omylu :D Nakoľko som študent šetrím peniažky kde sa dá a nechcem to dať nastaviť do servisu, preto sa obraciam na vás ľudkovia :)

Potreboval by som znížiť sklon svetlometov smerom na dol ale neviem ako. Pre info mám. Matesa II. Poradte niekto please :)
No mám taky Matesa II a tam je v každém světlometu motorek a vedle volantu na levé straně je kolečko seřízení výšky světel - zkus s ním pohnout...když to nepomůže tak máš motorky ve světlech KO - i když to není tak častý případ.Já mám jeden motorek KO ,ale to je po nehodě kdy jsem auto koupval a nebylo mi to řečeno - přišel jsem na to cca po14ti dnech provozu že mi pravé světlo kouká moc moc dolů a seštelovat to nejde.bohužel samostaně se motorek koupit nedá jedině vcelku se světlem... což je otázka 2000 - 2500 a to se mi do světla ketré svítí nechce inevstovat.Na STK si mě zavolal a ukazoval mi to.. 200 kč to vyřešila - přimhouřil oko jako Matiz a bylo to - prošel bez ztráty kytičky....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“