Caute mám jeden problém do teraz som si myslel že moje svetlá svietia dobre ale na STK ma vyviedli z omylu Nakoľko som študent šetrím peniažky kde sa dá a nechcem to dať nastaviť do servisu, preto sa obraciam na vás ľudkovia
Potreboval by som znížiť sklon svetlometov smerom na dol ale neviem ako. Pre info mám. Matesa II. Poradte niekto please
Štelovanie svetlometov. Matiz II.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Štelovanie svetlometov. Matiz II.
No mám taky Matesa II a tam je v každém světlometu motorek a vedle volantu na levé straně je kolečko seřízení výšky světel - zkus s ním pohnout...když to nepomůže tak máš motorky ve světlech KO - i když to není tak častý případ.Já mám jeden motorek KO ,ale to je po nehodě kdy jsem auto koupval a nebylo mi to řečeno - přišel jsem na to cca po14ti dnech provozu že mi pravé světlo kouká moc moc dolů a seštelovat to nejde.bohužel samostaně se motorek koupit nedá jedině vcelku se světlem... což je otázka 2000 - 2500 a to se mi do světla ketré svítí nechce inevstovat.Na STK si mě zavolal a ukazoval mi to.. 200 kč to vyřešila - přimhouřil oko jako Matiz a bylo to - prošel bez ztráty kytičky....Peter H. píše:Caute mám jeden problém do teraz som si myslel že moje svetlá svietia dobre ale na STK ma vyviedli z omylu Nakoľko som študent šetrím peniažky kde sa dá a nechcem to dať nastaviť do servisu, preto sa obraciam na vás ľudkovia
Potreboval by som znížiť sklon svetlometov smerom na dol ale neviem ako. Pre info mám. Matesa II. Poradte niekto please
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27