Cruze automat
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze automat
Přesně někdo hodnotí něco co ani neviděl ale jen někde slyšel, já jezdím s manuálom ale jezdil jsem taky s automatem a byl spokjený s oběma.
Myslím že je to věc vkusu spůsobu řízení.
Myslím že je to věc vkusu spůsobu řízení.
Carthell Prg
- Reklama
Je fakt, že mám pár známých, kteří mají automat a ti tvrdí, že manuál by již nechtěli. Osobně vezmu příště taky asi automat, ale pokud mne baví s tím klackem kvedlat tak kvedlám
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Nedá mi nepichnúť to sem.
Vnuk vezie babku a ako tak radí rýchlosti, babka mu schmatne šalfpáku a vystrašene hovorí. Synečku, ty sa len kukaj pekne pred seba a ja ti budem zatiaľ miešať ten benzín.
Vnuk vezie babku a ako tak radí rýchlosti, babka mu schmatne šalfpáku a vystrašene hovorí. Synečku, ty sa len kukaj pekne pred seba a ja ti budem zatiaľ miešať ten benzín.
- Scorpion.11
Hej tak ten je bezvadny, jeste ted se tu valim u stolu Jooj, snad si ho zapamatuju Dneska je to tu nejake vtipne!Iacobus píše:Nedá mi nepichnúť to sem.
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Dimco Nubira 97
Chodím aj na fórum škodovky a poviem Vám tu to vtipom srší. A je pekné od moderátorov a adminov že nám to aj tolerujú... aspon sa tu človek cíti dobre. Osobne tu veľmi rád trávim čas
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Připojím se do diskuze. mám doma automat i manuál. Manualní převodovka je super když se chci svézt svyžnější jízdou a mám volno a můžu myslet jen na prožitek z jízdy,ale automat , který mám v Cruze je k nezaplacení auto používam do práce kde celkem dost jezdím jak po městě tak i venku a nikdy bych už neměnil. Za to víkendová projižďka s Alfou je taky k nezaplacení
Alfa Romeo 156 2.5 V6
Chevrolet Cruze LT 1.8
Chevrolet Cruze LT 1.8
- Dimco Nubira 97
Keby bol ten automat za menšie prachy ani by som nerozmýšlal ale takto je to na otázku
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
To je jasný. Vždy je to otázká peněz ,ale opravdu jich nelituji. Není nad to když stojíš v koloně a jen pouštíš brzdu.
Alfa Romeo 156 2.5 V6
Chevrolet Cruze LT 1.8
Chevrolet Cruze LT 1.8
- Dimco Nubira 97
no keby sme tu na SVK neboli taký žebráci tak by ma 1000€ nesralo ale kedže máme platy aké máme a nie sme AUS alebo GER tak počítame každú korunu
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- Hanzy
Amensaint21 píše:Připojím se do diskuze. mám doma automat i manuál. Manualní převodovka je super když se chci svézt svyžnější jízdou a mám volno a můžu myslet jen na prožitek z jízdy,ale automat , který mám v Cruze je k nezaplacení auto používam do práce kde celkem dost jezdím jak po městě tak i venku a nikdy bych už neměnil. Za to víkendová projižďka s Alfou je taky k nezaplacení
Navic kdo jezdi hodne mesto kde jsou zacpy tak tam je to bezkonkurencni k nezaplaceni to same pri rozjezdu a couvani jen presunete pustite brzdu a na volobech se da krasne pomalicku jak couvat tak popojet a motor si hezky pobublava...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Přesně tak a v Brně je to furt k nezaplacení
Alfa Romeo 156 2.5 V6
Chevrolet Cruze LT 1.8
Chevrolet Cruze LT 1.8
Ja som bol taky zaryty manualiak, bol som proste zvyknuty hrat sa tou svojou pakou . Ale teraz by som kludne ten automat bral a este by som mal k tomu aj navigaciu...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Scorpion.11
aspoň už víš, které a jaké bude tvé příští auto
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Vcera sa mi dosiel ukazat kamos na novom Peugeote 308CC (cierna, kozeny int. tehlovy-velmi podobny ako ten novy v Cruzovi), sice auto ne podla mojho gusta, ale krasne. A aku ma prevodovku? Ze 6st. automat. Tak som sa v tom viezol a fakt paradicka (myslim jazdenie s tou automatikou)....
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ