Automat do Nubira

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
MUF

Automat do Nubira

Příspěvek od MUF »

Zdravím,
nevíte někdo, zda je možná dodatečná montáž automatické převodovky do staršího vozu Nubira II a kolik by taková sranda stála?
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

I Nubira I se dělala v automatu, tak II snad taky , ale na vrakovišti asi nebude , myslím , že jich u nás moc není .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Saša

Příspěvek od Saša »

Taky si myslím, že tady by se samotná automatická převodovka těžko scháněla. Snad někde v zahraničí na vrakáči.
Jinak mě těší, že se objevil další fanda do automatu. Já mám už druhé auto a manuál bych už nechtěl.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
MUF

Příspěvek od MUF »

Jedná se mi spíše o to, zda je to vůbec technicky možné a má cenu se potom vůbec dál pídit. Jinak já jsem opravdu fanda do automatů.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

když se dělala jako nová tak to možný určitě je. Ale sehnat to... motory se snad nelišily.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Saša

Příspěvek od Saša »

Můj názor je ten, že technicky by to možné bylo, protože není až tak velký problém nahradit automat mechanikou, tak nevím proč by to nešlo naopak. Jinak si ale myslím, že je lepší spíš schánět auto originál s automatem. Mám kontakt do Teplic na firmu, která se zabývá dovozem aut Daewoo, KIA podle dané specifikace zájemce. Moje Espero je také od nich :lol: :lol: . Pokud bude zájem, tak mi napiš na mail a kontakt obratem pošlu.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně udělat jde cokoliv ale stálo by to stejně jako celý auto nech si radši přivézt hotové auto ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“