ROZVODY
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: ROZVODY
Se píše,že po ujetí 75 tis. km,nebo pěti letech,podle toho co nastane dříve
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Rozvody a vodní pumpu... když už se to dělá.. zase tak velká inevstice to není...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
cca 160 euro v servise Daewoozase tak velká inevstice to není...
Tebe je to malo ?
Ne není to málo ,ale když to auto je miláček - tak každá investice pro jeho zlepšení ti jen udělá radost... pro někoho je auto spotřební věc pro mě tedy ne... ale máš zase na 80 000 km pokoj... než aby se to někde vysypalo a pak investice je dražší než nákup jiného vozu... tak 160€ ?? prostě to tak je...misojogi píše:cca 160 euro v servise Daewoozase tak velká inevstice to není...
Tebe je to malo ?
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Nejlépe sundat dekl a podívat se.
S pumpou bych se zas tak nezabýval, mám tam původní 130 tis.
Pracda je že po výměně řemene je možné, že půjde do nebe.
S pumpou bych se zas tak nezabýval, mám tam původní 130 tis.
Pracda je že po výměně řemene je možné, že půjde do nebe.
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
staci vizualne skontrolovat stav ?Nejlépe sundat dekl a podívat se.
alebo sa musi menit aj ked vyzera OK ?
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
ok
ako ako mozem z POlska nakupovat?
nemam zatial ziadne skusenosti ...
ako ako mozem z POlska nakupovat?
nemam zatial ziadne skusenosti ...
Ja kupoval z autodilykrc na Tico a mechanik rikal, ze vsechno ok, jen vodni pumpa nemela tesneni a muselo se to necim mazat. Ale je to pry bezna praxe. Kladka mi prisla INA, coz je pry dobra znacka
A jeste k tomu, jak dlouho vydrzi rozvody - nam na Ticu vydrzely 104k km a 14 let Ale borec, co to menil rikal, ze ta kladka uz nemela sanci ten remen dopnout, jak byl vytahany. Pumpa byla jeste zdrava i po tech 14 letech, ale dali jsme novou. Takze doporucuju se drzet intervalu.
A vyslo me to na 3500 vcetne prace a postovneho.
Na matizu to bude asi hodne podobne, krc mi prijde jako dobry obchod
A jeste k tomu, jak dlouho vydrzi rozvody - nam na Ticu vydrzely 104k km a 14 let Ale borec, co to menil rikal, ze ta kladka uz nemela sanci ten remen dopnout, jak byl vytahany. Pumpa byla jeste zdrava i po tech 14 letech, ale dali jsme novou. Takze doporucuju se drzet intervalu.
A vyslo me to na 3500 vcetne prace a postovneho.
Na matizu to bude asi hodne podobne, krc mi prijde jako dobry obchod
Daewoo Tico r.v. 96 najeto 151000km, přezdívka Vražda, byla ve Švédsku za 63. rovnoběžkou!
Miso pozri stranku autofra.sk, zaregistruj sa a pokračuj podla navodu. Ja tak kupujem veci dlhšie a v pohode. A určite niesom sam.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato